СЕДМОКЛАСНИК страницата с котките затвори, идва ред на Пиза да пребори...

• 38 564
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • гр.Варна
http://www.moreto.net/novini.php?n=173418
вижте на какво попаднах. newsm78 Надявам се при седмокласниците да няма такива проблеми. Peace

# 91
Това е за 12-класниците. Пише "зрелостниците".

# 92
  • София
Andariel, дано детето се стабилизира след хубав сън! Praynig Аз бих дала осцилококцинум, повишава имунитета и действа добре на минералния баланс. Душица златна, явно много неща са й се събрали  Heart Eyes
Franceska, успокои детето, че той лично няма проблем с историята. Проблемът е в госпожата.
Аз в такива моменти наричам нещата с истинските им имена (въздържам се да ги напиша, че ще се наложи модератора да се намеси с пълно право  Simple Smile), колкото това да е грубо и неетично. Но то някои си го заслужават напълно.

# 93
  • гр.Варна
Да,затова си допълних коментара .

# 94
Успех на всички деца   newsm10 newsm10

# 95
  • София
Голяма уплаха от това земетресение , вече въобще не мисли за изпита.Не знам какво да направя и да кажа , за да спре да се тревожи , че всеки момент пак ще има трус.

# 96
  • Варна
вижте на какво попаднах. newsm78 Надявам се при седмокласниците да няма такива проблеми. Peace

Tочно вчера моята осмокласничка решаваше теста за 12-класниците. На спорните въпроси отговори както са посочили учителите. После се чудихме на отговорите, дадени от МОН. Специално по 4 въпрос беше сигурна, защото го учат в 8 клас.

Относно първи въпрос на теста по БЕЛ - хич не се учудвам, че толкова много деца са посочили Г. Така са пожълтели вестниците напоследък и такива несериозни, да не кажа глупави неща се пише в тях, че една по-сериозна информация изглежда като научна статия до останалите бози.  Mr. Green

Няма да има промени в графика на утрешния изпит http://mon.bg/news-home/2012/12-05-22_saobshtenie.html

Желая отлично представяне на всички седмокласници!

# 97
  • София-Младост

Няма да има промени в графика на утрешния изпит http://mon.bg/news-home/2012/12-05-22_saobshtenie.html

Желая отлично представяне на всички седмокласници!
И правилно, да минава, после ще си починат 4 дни. В неделя в Борисовата градина намерихме четирилистна детелина, дано да и е на късмет. Брат и вчера сутринта  и пожела" како, всичко да си напишеш и накрая да ти напишат усмихнато човече" Simple Smile)) 
Късмет на всички в утрешният ден!

# 98
Вчера изпит, през нощта земетресение, сега идва буря и вече гърми, утре изпит...пожелавам на всички здрави нерви и спокойствие, че наистина много ни се насъбра. Успех на всички дечица утре на изпита по математика! Мами, утре по това време трескаво ще решаваме задачи във форума, но пък вече всичко ще е свършило, слава богу! Късмет и успех на всички!

# 99
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Егасимуси и времето и ... Нощес ни тресе, сега се изви страхотна буря - порой, вятър ...
Дано утре да е по-добре ... от към пририда Simple Smile

Много успех на децата пожелавам!!!!!  Hug

# 100
  • София
Мами, предлагам да се успокоим всички, че с тези наши нерви - я какви ги сътворихме! То не беше земетресение, сега и буря с град!!!  Laughing  Joy
Почвам вече да си мисля, че много енергия сме събрали, ще вземем и Витоша да изригнем  hahaha

# 101
  • София
На времето любимото ми изречение беше - природната картина е в унисон с чувствата на героите.  Mr. Green Mr. Green
Май сегашната природна картина наистина е в унисон. Но всичко ще е наред. Успех утре на всички.

# 102
  • София
Това се казва буря! Какви природни стихии отприщиха нашите рожби Mr. Green То и ние с нашите нерви, да вземем да канализираме тази енергия -утре децата ни да са бързи и яростни, да опустошат задачите и да се свършва с тези НВО!

# 103
  • В най - голямото село
Голяма уплаха от това земетресение , вече въобще не мисли за изпита.Не знам какво да направя и да кажа , за да спре да се тревожи , че всеки момент пак ще има трус.

И мойта е така. Не иска да чуе да се качи у нас на 8 етаж. Довечера май ще спим на хотел  Rolling Eyes

# 104
  • Там, където ме обичат
На мен ми дойде в повече това земетресение, още не мога да се отърся.  Confused Не ни стигат другите тревоги, та и това. Но пък ме накара да си дам сметка кое е по-важното, защото понякога се отплесваме и забравяме, че животът ни е изтъкан от суета, и ако изгубим нишката, основното, нищо смислено не ни остава. Напомни ми, че ценностите, в които възпитаваме децата, са много по-важни от това в кое у-ще ще учат.
+1 Peace

Общи условия

Активация на акаунт