СЕДМОКЛАСНИК страницата с котките затвори, идва ред на Пиза да пребори...

• 38 613
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • София-Младост
Извинявам се за тъпия въпрос , но на 6 задача някой може ли да каже защо е В
Всяка страна в триъгълника е по-малка от сбора на другите две страни.

# 481
A на 18 В ако е написала CD???
Трябва да е вярно Grinning

А на 15 ако е прочела периметър вместо лице? Laughing Laughing Laughing и е сметнала периметъра  Laughing Laughing Laughing

Няма да и дадат точки.

Добре де на 18зад.  ED = CD
За периметъра - то ясно. Да е чела #2gunfire

# 482
Много жалко, че децата ще бъдат пресявани от по-субективния изпит!:-(

И аз съм направо бясна от този факт!!!

Извинявам се , но сегавлизам в темата и не съм в час.Как ще ги пресяват ?

Намекват, че вчерашният изпит по БЕЛ и по-точно преразказът ще решава приема, а той, според мнозинството, е субективен. Което е обидно, има се ясни критерии, ама....какво да кажеш... ooooh!

# 483
  • Пловдив
Ние ще сравняваме отговорите по-късно. Детенце каза, че е решило всичко само последната задача не сме я довършили - по негови думи е решил около 2/3 от нея. Сега остава да са верни baby_neutral
Радвам се, че всичко мина!
Казват че задачите били лесни. Лесни, лесни ама аз се позамислих тук-таме /пък смятам че съм добре с математиката/, та си представям на децата под стреса на изпита какво им е било.
Така, че мамета, споко - понякога на лесните задачи се правят най-много грешки. Аз искрено се надявам и ви пожелавам - форумските деца да имат най-добри резултати! Hug

# 484
Първият модул дава 65 т.
Втори модул 21, 21 по 3 т. на подточка- общо 15т.
23, 24 по 10 т.

може ли за инфо - Ако на 24 задача е решил вярно до някъде, полагат ли се точки????

# 485
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Първият модул дава 65 т.
23, 24 по 10 т.

може ли за инфо - Ако на 24 задача е решил вярно до някъде, полагат ли се точки????

и аз се присъединявам, но за 23 зад?

# 486
  • София-Младост
Първият модул дава 65 т.
23, 24 по 10 т.

Би трябвало, но просто изчакваме начина на точкуване да бъде оповестен. Защото самата задача има няколко етапа на решение и би следвало всеки да се оцени. А не решил-10, решил частично-0...

# 487
Ако на 20-та задача са разменени местата на б и в, има ли шанс да признаят отговора?

# 488
Извинявам се за тъпия въпрос , но на 6 задача някой може ли да каже защо е В
Всяка страна в триъгълника е по-малка от сбора на другите две страни.
И още
Всяка страна в триъгълника е по-голяма от разликата на другите две страни.

# 489
  • София
Първият модул дава 65 т.
23, 24 по 10 т.

Разбира се! Всеки ред от решението носи точки.   bouquet

# 490
  • София по рождение
Момчето ми изчислява, че е към 90 точки.

Много изчетох, но никъде не видях как се точкуват съответните задачи. Сигурно пропускам нещо , а моята ми дава зор да си изчисли точките и да отива с приятелките на "разходка"  Simple Smile

Ми вече и аз се побърках...как
Знае, че няма грешка на първи модул, а от втори е объркал нещо си /не аз съм математика м семейството, та ще обяснява на баща си по-късно/ и очаква да му смъкнат оттук-оттам, като винаги гледаме най-черногледо на нещата. Обясни, че на някои задачи е написал по-сложни ил повече решения от едно. Та поне 90 точки връзва...според него и според дядо му, с когото умуват и проверяват.
Освен това децата от решаването по школите знаят кои задачи дават много и кои малко точки и с колко ги наказват при определени ситуации. Те са малко шмекерчета днешните прогимназисти.
Горе-долу точно както казваха и учителките, придвид трудността на задачите, които им даваха, че на изпита поне с 0,25 стотни ще имат повече, отколкото на ПИ.

П.П. Налага се поправка, няма сгрешена задача. Всъщност всичко е ОК, сега ще видим дали е така. Все пак може да е сбъркал при преписване, пренасяне от лист на бланка и т.н.

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 16:07 от helli_sun

# 491
Благодаря, Ала-Бала, дано да е така   bouquet

# 492
ganis, а как би коментирала следния отговор на 22 б : 3 източна дължина и 2 южна ширина Wink
Ние с колежките смятаме, че би следвало да се приеме за верен.

# 493
# 494

Общи условия

Активация на акаунт