СЕДМОКЛАСНИК страницата с котките затвори, идва ред на Пиза да пребори...

• 38 656
  • 744
  •   1
Отговори
# 495

Всяка страна в триъгълника е по-малка от сбора на другите две страни.
[/quote]Мерси за отговора, в момента в който зададох въпроса го схванах защо е така, но то един акъл за всичко.

# 496
излезнаха в МОМН момичета,нападайте

# 497
Вече пуснаха отговорите в МОН.

# 498
Изпреварихте ме  Grinning дано сме се справили .

# 499
  • София

Ще се разграби като топъл хляб!  Mr. Green Mr. Green

# 500

Ще се разграби като топъл хляб!  Mr. Green Mr. Green
Mr. Green

# 501
имате ли таблицата с приравнените точки към оценки!!! Моля ако я имате да дадете линк!!

Благодаря предварително  #Crazy

# 502
  • София-Младост
имате ли таблицата с приравнените точки към оценки!!! Моля ако я имате да дадете линк!!

Както по БЕЛ:
http://www.myschoolbel.info/Pomagala/Pomagalo7BEL/Calendar/2007_skala_bel.pdf

# 503
  • София
Аз няма да смятам точки. Не искам да гледам решения. Стигат ми тези, които направих до сега  Laughing Има си проверяващи за тази работа. Радвам се, че момичето ми си направи успешно първите сериозни изпити. За къде ще стигне бала? Ми ще видиме. За тази една учебна година тя порасна много, най-вече на акъл. Сега ще си чете историята на спокойствие, за нея това е по-скоро удоволствие, а не задължение. Все пак този изпит тя сама си го избра  Simple Smile

# 504

Както по БЕЛ:
http://www.myschoolbel.info/Pomagala/Pomagalo7BEL/Calendar/2007_skala_bel.pdf

Благодаря   bouquet

# 505
  • София
Аз няма да смятам точки. Не искам да гледам решения.

Това е най-правилното решение. А за къде ще стигне бала? По-добре да ги редим желанията наистина пожелание, а не за където стига бала.

# 506
  • гр. София
Моята отказва засега да сверява отговори. Не се е справила добре, както писах по-рано. Последните две задачи изобщо не ги е решила. И съм сигурна, че има грешки и на останалите. Очаквам под 5,00.

# 507
Aз ще сверявам довечера, като се прибера от работа. Засега на 23 и 24 ще има максимум по 4 точки. За другите не сме говорили. Но и аз не съм доволна от резултата

# 508
ganis, благодаря ти за отговора..
Искам да те питам, когато на 04.06. излязат резултатите, училищата в които учат децата получават ли ги и ако да - залепват ли се списъци с имена и резултати някъде в училището?

# 509
  • София
детето геройски се справи, засега нещата със задачите стоят добре. Поолекна ми, сега остава да се оправи и физзически. Психически се доказа. На всички в тази темамного целувки и прегръдки, благодаря за съпричастността!

сега се връщам да чета. Ако наистина тестът се е оказал сравнително лесен за много деца, или ще има много и високи оценки, или ще ги порязват за най-малкото нещо на описателните задачи.

Общи условия

Активация на акаунт