СЕДМОКЛАСНИК страницата с котките затвори, идва ред на Пиза да пребори...

• 38 588
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • София
la vida loca и моята щерка е пред тази дилема, която след днешното представяне, може да се реши от само себе си.  Wink Наистина като видим резултата ще му мислим.
Весели празници, посестрими!  Wink

# 571
може би е по- правилно за езиковите гимназии да има приоритет българският език при балообразуването, а за математически и технически - математика.. но така или иначе не зависи от мен..

# 572
ние сме с 69 точки..Детенце е много щастлива , можеше да е и по=зле,матем. ни е ахилесовата пета.Борим се за ФЕГ.По Бг очкваме 5 и над 5 ,всичко зависи от преразказа ..Дано успеем!!
за всички мами и дечица по една  Hug от нас.

# 573
  • София
може би е по- правилно за езиковите гимназии да има приоритет българският език при балообразуването, а за математически и технически - математика.. но така или иначе не зависи от мен..

То си е така. За техническите - удвоява се математиката

# 574
На първи модул една сгрешена - 8 Sad

И ние сме я сгрешили, намерила е процента Sad

# 575
  • София
май ще се окаже, че са им направили лоша услуга - уж лесно, лесно, ама грешат! Че да има за какво да ги е яд децата. Очакваха трудни задачи. Гледай как от пренавииване стават грешки!  Sad

# 576
  • София по рождение
моят нещо не е доволен. аз-да. Много се труди. Надявам се да бъде възнаграден труда му. Ганис, благодаря ти за всичко.

# 577
  • София
Малко в страни от темата - Лудогорец е шампион!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Да върви и на децата ни така

# 578
  • София
Синът ми се е справил за около 5. Не можахме да изчислим точките за 24 задача, защото е сгрешил на първия етап, а за следващите не си спомняше вече какво точно е писал.
На задача 20 е отговорил вярно, но е разменил по погрешка местата на отговори Б и В. Sad Имате ли представа дали все пак ще му се зачетат някакви точки за тях?  Rolling Eyes

Andariel, браво на детето за доброто представяне! Герой е тя- с такава температура.... Hug

# 579
  • София
Някой назад се беше засегнал на тема нечитавост на част от квесторите..За жалост, без основание.Няма да цитирам номера на две столични училища, но случаите в тях са показателни за неинформираността на доста квестори, въпреки минатия инструктаж.
1. Даване на дете на изцапана от самото начало бланка  с петно с неясен характер.Седмокласникът реагира с искане на нова, но искането му бива отхвърлено от квесторите с обяснението, че няма проблем.И това при наличие на резервни бланки..
2.Излизане на двамата  квестори от залата едновременно. Връщане и проследяване на телефонна сметка на мобилен оператор на високоговорител.
3.Забрана за писане по свитъка с условията.
4. Забрана за каквато и да е корекция по преразказа.
5.Подкана към учениците в залата да помогнат на едно от децата за решаване на задача от 2 модул....

Мили мами, време е за отдих, дори и пред децата ви да да стоят още изпити. GrinningЗаслужиха си почивката.
Ironic, поздравления!  bouquet Браво и на девойката на Андариел, доказала, че въпреки неразположението боецът си е боец. Поздрави и за всички други бойци от понеделник и днес!

# 580
Малко в страни от темата - Лудогорец е шампион!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Да върви и на децата ни така
newsm44

# 581
Някой назад се беше засегнал на тема нечитавост на част от квесторите..За жалост, без основание.Няма да цитирам номера на две столични училища, но случаите в тях са показателни за неинформираността на доста квестори, въпреки минатия инструктаж.
1. Даване на дете на изцапана от самото начало бланка  с петно с неясен характер.Седмокласникът реагира с искане на нова, но искането му бива отхвърлено от квесторите с обяснението, че няма проблем.И това при наличие на резервни бланки..
2.Излизане на двамата  квестори от залата едновременно. Връщане и проследяване на телефонна сметка на мобилен оператор на високоговорител.
3.Забрана за писане по свитъка с условията.
4. Забрана за каквато и да е корекция по преразказа.
5.Подкана към учениците в залата да помогнат на едно от децата за решаване на задача от 2 модул....

Мили мами, време е за отдих, дори и пред децата ви да да стоят още изпити. GrinningЗаслужиха си почивката.
Ironic, поздравления!  bouquet Браво и на девойката на Андариел, доказала, че въпреки неразположението боецът си е боец. Поздрави и за всички други бойци от понеделник и днес!

Може би визирате мен, че аз съм засегнала за читавостта на квесторите... Всъщност мисля, че никой не го е направил нарочно/обяснението ми/, а просто от липса на информираност и недостатъчно разясняване на изискванията към квесторите. И аз мога да цитирам подобни слуаи е не знам как МОМН ще погледнат на това, че във 32 СОУ, например не са записали на учениците темата по БЕЛ, която да запишат на листите - казали са им да не започват направо с преразказа... и пак там днес са влезали в стаите и са казвали, че на задача 17 и следващите със свободен отговор трябва да изписват изцяло решението в листа с отговорите. Знае ли някой дали това няма да се сметне за "знак" и да се анулира решението на задачите?

# 582
  • Там, където ме обичат
знае ли се при каква разлика в оценките на двамата проверяващи се дава работата на арбитър?
И аз доколкото си спомням 0,25.

# 583
  • гр. София
ganis, а как би коментирала следния отговор на 22 б : 3 източна дължина и 2 южна ширина Wink
Ние с колежките смятаме, че би следвало да се приеме за верен.
Party

Ганис, какво ще рече твоя отговор на този въпрос? newsm78  И моя син е писал до цифрите съответните посоки /изток, юг или там както са /, дали ще получи нещичко от заветните точки? newsm78
Нямам идея:)

И мойта щерка е писала така. Била съм й казала да пише всичко подробно и тя писала. Сега незнам как да й сметна отговора  newsm78. На 22 и Б/, и В/ така е отговорила, макар да не са й пълни отговорите. Грубо събираме около 74т. се оказа. Също така на 18 задача В/ че е писала отговор СD, а е дадено че верния отговор е ED. Някай писа, че те били равни. В такъв случай отговора на дъщеря ми верен ли е или не?

# 584
  • Mladost
здравейте мами Simple Smile
къде ще можем да видим резултатите като статистика

Общи условия

Активация на акаунт