Земетресение

• 194 000
  • 3 989
  •   1
Отговори
# 3 555
Аз предлагам да се направи една он-лайн видео връзка със състоянието на котките на Алекс Simple Smile

Така всеки, който изпита и най-малък страх или съмнение веднага ще успокои. В същото време ще сме своевременно осведомени и ще действаме по план при земетресения.

# 3 556
# 3 557
  • София

Упражнение 1:
Виж "Йога: Пръсти на ръцете" тук
На китките има също важни центрове, които ако са запушени човек и с приспивателни не може да заспи. Със следващите две упражнения се отпушват каналите, които се намират там.
Упражнение 2 и 3 са описани малко неясно на същия сайт. Ако някой иска ще ги обясня.

Благодарна съм, че пишете тук!
Лека нощ и от мен!
Страхотни са упражненията!

# 3 558
Катя, данке вери мъч.  Flutter Сложна работа е този бъзел.  Mr. Green

Хайде, отивам да се пробвам да спинкам...  Crossing Arms

# 3 559
  • София
Споко, бе, що не гледахте Вишнева градина на БНТ, да ви разсее малко! Толкова хубава постановка показаха хората!

# 3 560
  • близо до София
Момичета, в Перник от около един час постоянно има микротрусове, които обаче мъжа ми не усеща, а само аз. Вече си мисля дали нещо не откачам.
Въпреки това мисля още малко и да си лягам. Снощи като мина онова в 1:50 две минути преди него се бях събудила, мъжа ми спеше и реших да не му казвам, защото щеше да ме кара да излизаме навън, а аз не искам. Предишната вечер като беше онова земетресение в 1:00 ч. след него той излезе в колата, аз си останах да спя, че след две безсънни нощи реших каквото ще да става.
Сега си мисля, че няма страшно. Всичко е като по учебник. Вторичните трусове отслабват все повече. Дано скоро да престанеме да ги усещаме.

# 3 561
  • София
Каримма, страшно много бих се радвала да сме съседки, ама едва ли Simple Smile По-вероятно всяка от нас е гонила своя си персонален таралеж по нощните улици  Grinning

Ох, с тоя ваш бъзел умирам от смях вече  Joy

# 3 562
*danaya*,благодаря, тамън се надявах да се включи някой от перник, че нещо пак ми се замота главата.
на сестра ми гаджето е от перник, ей на какви слухове се наслушах, че се разпространяват из града и то от мъж, искрено стресиран, не ми го побира главата. вярно, че хората са преживели голям шок, ама пък чак толкова

# 3 563
*danaya* споко, котките на Алекс са добре. Нали така, Алекс? На тях разчитаме Simple Smile
Атти, онази страшна нощ минаха 3-4 часа неусетно тук и с бъзела.

Както писах и преди, ние тук заедно в бг-мамата си караме много най-готините земетресения  Joy Joy

# 3 564
Добре са, и още как. Simple Smile
Големият сега просеше месо /за около 6-ти път тази вечер/, ма не му се получи, че и без това му тежи Д-то. Като видя, че няма далаверка, реши да не се хаби повече и пак заспа.
Малката дебне някакви буболечки по цветята и се забавлява.

# 3 565
  • София
Как сте момичета? Hug
Виждам повечко спокойствие вече и вярвам, че ще бъде все така. Grinning
Радвам се, че се разсейвате с "бъзела".
Аз ще лягам, пожелавам на всички ни една лека и спокойна нощ, пък и ако може утре да се събудим от слънчевите лъчи ще е супер. Hug

# 3 566
Лека нощ и от мен и ако нещо ... тук ще се намерим  Joy Joy

# 3 567
Секунда преди първия голям трус жена, която е била навън е видяла силна светлина в небето. Именно това е огненото кълбо, което се пуска от самолет летящ на около 20 километра височина. Огромния му електрически заряд надига йоносферата. Това може да се фиксира с точност не само върху определена държава, но дори и върху не голям град... (vesti.bg)

http://news.zapernik.com/354528.html

http://eltimir.ucoz.ru/news/zemetresenijata_prez_poslednite_chas … a/2012-05-22-2976

# 3 568
Да, наистина котките много ги усещат тези неща!
Не разчитайте много на това на най- силния от вторичните трусове /този в 4.30/, котарака ми беше зает да си мие задника на кревата на сина ми.
 Всякакви главоболи, дискомфорти и други реакции на организма /описани в темата/ са пост травматичен стрес и нищо друго.
 Пак ви казвам радвайте се, че нещата минаха по най- безболезнения начин и да продължаваме напред.

# 3 569
  • София
Красавици, как сте?Разбирам, че е по-спокойно, това е добре.На тези които са сами, няма страшно, заедно сме, на тези които си лягат - спокоен сън!Ще врътна един бридж, и ще се върна, може някой да разкаже нещо смешно.Ох, как боли това коляно, от страх и бързане в банята щях да се затрия преждевременно!

Общи условия

Активация на акаунт