Земетресение

• 187 399
  • 3 989
  •   1
Отговори
# 3 885
  • където ми харесва
Аз от два дни съм с главоболие и ми се гади ... но реших , че няма да ми пука и така си живея много добре . Но през цялата нощ имаше трусове и земята бучеше . Казвам ви - планината не беше спокойна  Rolling Eyes... Ние сме в къща , до гора , т.е градския шум е минимализиран и е ужасно тихо ... може би затова всичко се чува толкова отчетливо ...
Така е много гадно.
Но, според мен, нещата наистина се успокояват, а вие чувате бученето, точно поради липсата на градски шум...
 Hug

# 3 886
Аз също мисля , че се успокояват , просто споделих как е при нас ... Мъжът ми , който е пълен непукист , потвърди , така че отпада вероятността да си внушавам ... а и просто няма как ... няма от какво да е това бучене и разтърсване ...
Както и да е - аз смятам , че трябва да сме доволни , че ни се разминаха по - големи беди и да опитаме да сме по - позитивни  Hug

# 3 887
  • на брега на морето
Питам се Ева какво е правила? Grinning Hug

# 3 888
Питам се Ева какво е правила? Grinning Hug
Оххх ... Ева беше много уплашена в началото . Цялата трепереше и се криеше под одеялцето на детето  Simple Smile После се пооправи , даже започна да лае преди трусовете и сега и се подиграваме , че сигурно ще я вземат в БАН на заплата  Laughing

# 3 889
  • Марс
При нас съседите още спят навън и даже днес нямали да си влизат, защото очакват за Събота да има земетресение, аз някъде мернах таквоз нещо, но не си спомням къде беше вече, дали ясновидци ли кво ли не знам. Аз що годе съм добре, до колкото се може, но като гледам комшиите и пак ме обзема паниката май.

# 3 890
  • на брега на морето
... и сега и се подиграваме , че сигурно ще я вземат в БАН на заплата  Laughing

Така де, ще докарва някой лев вкъщи. Сладурана. Мислех, че е спала. Hug

# 3 891
  • софия
Аз от земетресението не съм слизала от люлката. Все имам усещане, че се полюшваме. Вечер се будя по не знам колко пъти и само се ослушвам. Иначе гледам да не мисля страхотии и животът тече в що- годе нормално русло.
Искрено съчувствам на хората били най-близо до епицентъра. Щом аз така се чувствам, не мога да си представя на тях какво им е. А сега и това гадно време.

# 3 892
Гледам,че от утре дават тук-там по малко слънце. Дано да е вярно,защото иначе съвсем ще се депресирам.
Евчо, моите съседи също отказват да се приберат в дома си, от което и на мен ми е гадно. Чувствам се някак самотна на последния етаж.
Леле току-що пералнята започна да центрофугира и аз подскочих до тавана. Психясах. Confused

# 3 893
Няма страшно мами, труса е в миналото. И аз като се върнах от спа-то влезнах с едно особено чувство в апартамента даже на моменти ми се струваше, че пода се люлее. Всичко е на психична основа. На спа-то  лежах половин час увита във фолио като какавида и си представих ако друсне и не ме хвана шубето. А тук в апартамента ни със зор се изкъпах. Просто стреса е много голям и трябва време, за да си дойде всичко на мястото. И мен ме е страх и няма да спя повече по гащи.

# 3 894
Здравейте, за пръв път пиша тук, но следях с интерес написаното от вас по повод земетресението и да ви кажа в повечето моменти наистина ми помагаше да знам, че има и др изплашени хора. По време на въпросното събитие бях сама вкъщи, живея на седмия етаж в О.К. и тук наистина си беше страшно,направо зловещо. Студентка съм и досега не съм изпитвала подобен стрес, ужас и паника.Добре, че през последните дни приятелят ми идваше да спи при мен,но тази вечер съм решила да си продължа нормалния живот....Надявам се само да няма нищо по-страшно и хората, които са изплашени да успеят да преживеят случилото се...мисля, че времето е най-доброто лекарство. Колкото повече време минава, толкова повече ще избледнява и споменът от случилото се и накрая просто ще приемем нещата такива каквито са били-без шаш и паника.
П.С. Хубаво звучи,но... ще видим дали ще го приложа тази вечер!

# 3 895
  • В Космоса
Още ли ви тресе, бре? Аз тези дни нищо не съм усещала. Даже бях забравила...

# 3 896
  • София
Не еее!Страшното мина!Да е здраве и живот пак след 1000 години!!

# 3 897
  • София
мен не ме тресе, но мъжът ми е усетил сутринта разклащане, а той е корав мъж. Мен обаче, така ме цепи глава на моменти, та чак ми се гади, щях да пукна вчера, че и тази вечер по едно време! Може да е от времето, май атмосферното налягане е високо.

# 3 898
да това което е писано по горе явно е вярно защото след земетресението няколко дни повръщах не можех нищо да хапна и бях като пребита ,беше ми странно, защото самата паника продължи 30 мин не че след това се успокоих. но нали знаете първоначалния шок докото трае земетръса в къщи ме гледаха много странно явно се отразява на по лабилните и чувствителни хора ,защото около мене им а такива които казват е кво толкоз тръсна малко, аз обач,е както и много други хич не го усетих така бях писала в предишен пост, че в момента на труса започнах изведнъж да рева като бебе а тази реакция по принцип ми е много чужда не че не плача но така изведнъж имала съм много трудни моменти и винаги съм се държала мъжки, така че явно се не  е за подценяване няколко секундното люлеене .
Оказва влияние на психиката и не може никой да ме убеди в обратното малко се отблеснах ,но м исълта ми  е че трябва да се говори за преживяното, да  се излее емоцията за да ти олекне аз съм обградена от много гора. но всички са някви дебили(не ги упреквам)но нямаше с кой да споделям и този форум ми дойде много добре не мисля че съм лигла или нещо подобно защото имаше и такива мнения по назад даже останах изненада от реакцията си аз самата.

# 3 899
  • София
Току-що се срути комина на комшиите. Няма такъв трясък, детето се разрева, аз изпаднах в криза, явно още ме държи.

Общи условия

Активация на акаунт