Земетресение

• 189 909
  • 3 989
  •   1
Отговори
# 3 870
Болят ме очите от взиране в учебници, да предвиждам ли, че някъде по света има гръмотевична буря ...

Коментара на Лиляна ми хареса, освен това почти се задавих от смях  Laughing
И на мен, ще го кажа на въпросната дето ми го заяви.

# 3 871
  • София
Аз доколкото виждам тази промоция на застраховка имущество , земетресението е за 5000 лв, това са точно щети от размера на паднал прозорец, мазилка, плочки и пр.
Та, какво влиза в крайна сметка? Ако падне къщата да ти дадат 5000 лева?

Нещо такова. Застрахователите се стискат като... да не казвам какво!

# 3 872
Няма да тресе повече, поне не таз година! Пиша го на моя отговорност. Имам усет за това!!!!

# 3 873
  • Владая

Няма да тресе повече, поне не таз година! Пиша го на моя отговорност. Имам усет за това!!!!
Ти го усещаш браво  PeaceНо щефа на  сеизмолозите преди малко друго рече Laughing
по тв Европа.На въпрос дали е отминала опасността,отговори че гаранция няма,
но прикани гражданите да са спокойни Laughing Laughing Laughing

# 3 874
  • Ланкър, планините Овнерог
Тук стана малко като в "Кой е по-по-най" Най-смелия, най-усещащия, най-остроумния..........  ooooh!

# 3 875
  • Ямбол
Тук стана малко като в "Кой е по-по-най" Най-смелия, най-усещащия, най-остроумния..........  ooooh!
Най-поздравяващия Mr. Green

# 3 876
link=topic=659716.msg22078177#msg22078177 date=1338119622]
[/quote]

ох  нон стоп повтаряш колко си сензитивна,  накрая ще вземе да тресне някое земетресение ей така, да ти се присмее, но  ние какво общо имаме

# 3 877
Днес ми е много зле, момичета вие как сте?
Що какво ти е?
По повод гаденето и главоболието снощи четах , че при земетресение се отделяли някакви си там газове, които стигали до повърхноста през цепнатини и предизвиквали гадене и глабоболие при хората.

а според мен ( но не съм се показвала по телевизията)  шубето е голям страх и естествено обяснение за гадене и главобол в бързо предозиране с някои хормони

# 3 878
А пък според мен на темата мястото ѝ вече е в Здравния.

# 3 879
  • Талант на 2012,2013 г.
Уау... до там ли е стигнала?!? Mr. Green

# 3 880
На мен взе да ми идва нанагорно от гадатели и пророци, та ако ще треска, да треска така, че да им запуши устите.

# 3 881
  • Ямбол
А пък според мен на темата мястото ѝ вече е в Здравния.
Врачките и баячките там ли са или в алтернативната? Да, де, все за там.

# 3 882
Да му се не види - цял ден до момента бях кукуряк. Ходихме на разходка,готвих, чистих и т.н. И не щеш ли денят взе да отива към вечерта и отново ме свива корема и ми става напрегнато. Дано да взема да се оправя скоро,че вече не се издържа така. Снощи не исках да заспивам, но бях толкова уморена,че не знам как съм заспала. Събудих се направо днес в 8.30. Естествено през нощта ме люля на няколко пъти, но мисля че съм сънувала,защото сутринта не видях нищо да е имало.

# 3 883
снощи спах на вилата. уж да послушам съвета да се отдалеча. е, няма такъв ужас. през час се будех да проверявам в нета дали  не е имало нещо, че децата са в софия.

# 3 884
Аз от два дни съм с главоболие и ми се гади ... но реших , че няма да ми пука и така си живея много добре . Но през цялата нощ имаше трусове и земята бучеше . Казвам ви - планината не беше спокойна  Rolling Eyes... Ние сме в къща , до гора , т.е градския шум е минимализиран и е ужасно тихо ... може би затова всичко се чува толкова отчетливо ...

Общи условия

Активация на акаунт