Земетресение

• 193 889
  • 3 989
  •   1
Отговори
# 1 425
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Милото пиле!  Cry Аз много ги обичам тези птици, невероятни животни.
 Вероятно нападат защото са им паднали пиленцата от гнездата при трусовете. Те са добри родители и много си пазят пиленцата, също и дълго си ги гледат и възпитават. Peace
И да, това на снимката е сива врана, черните са гарвани, а черно-белите свраки, на всички им викат гарги и всички са много умни.  Laughing

Честито бебенце! И аз съм си мислела, че това е ужасно - да раждаш и да стане нещо такова!  ooooh!

# 1 426
Абе хора зарежете пилетата,видяхте ли линка,който пуснах преди малко? Sad

# 1 427
  • 1st floor
Чери, родилката да не се казва Ели? Моя позната роди тази нощ.

Сладурка, линка не ми се отваря.

# 1 428
Магнитните бури са факт и е доказано поне хиляда пъти, че влияят на хората, особено тези, които имат сърдечносъдови проблеми.

Хора, бъдете хора и ако видите изпаднало пиле/гълъбче/гарванче или каквото и да е - помогнете му!
И то си има майчица, и тя трепери за него. Ама няма ръце, да го вдигне. Помогнете й!

Пуц, благодаря! Жив и здрав да е Ясен!

# 1 429
Някой някъде прочете ли, че не мога да намеря инфо, колко секунди продължи първия най-силен трус в 3:00 часа?

Сладурка, линкът не се отваря!

# 1 430
Четох за 8-10 секунди.
На мен ми се сториха като 10 МИНУТИ  #Crazy

# 1 431
Абе хора зарежете пилетата,видяхте ли линка,който пуснах преди малко? Sad

Абе как ще зарязваш!
Каквото дадеш, това ще получиш.
Този закон действа безотказно!
Ей за това сме на тоя хал, щото всички масово го пренебрегват.

# 1 432
  • София
Някой някъде прочете ли, че не мога да намеря инфо, колко секунди продължи първия най-силен трус в 3:00 часа?

36 s

# 1 433
# 1 434

Аз четох за 5 секунди. На мен ми се сториха повече... 20- на поне

# 1 435
36 s
На това съм по-склонна да вярвам, защото 10 секунди не беше, но и 36 ми се вижда множко  Thinking Да, много беше, но на страха всичко му се вижда уголемено, ама почти 40 секунди... ОК, там някъде. Никак не беше кратко!

Сладурка, сайтът, от който е линка, е филтриран тук, кажи кой е той.

# 1 436
Не става, не се отваря   Rolling Eyes

10 секунди при тоя силен трус са адски много. Сега като гледам часовника, много бавно минават тея 10 секунди като ти се люлее всичко  Embarassed

# 1 437
# 1 438
Не знам какво е, но определено не се отваря.
Сложи някъде интервал в линка и пробвай отново...

# 1 439
  • Някъде там...
10 секунди мисля беше първия трус, но пък много бързо последваха втори и трети по-слаби

Сладурка пейстни текста, не се отваря линка

Общи условия

Активация на акаунт