Земетресение

• 187 382
  • 3 989
  •   1
Отговори
# 2 445
не само го усетих , но вече ми се и отрази - спря ми кърмата , а беба е само на 7 дни . Ще се опитам да я задържа . ноооо Confused
Стресът уврежда рефлекса на потичане не самото производство. Опитай се да мислиш за хубави неща, представяй си картини, които успокояват. Бебето да суче и пак да суче.
Обърни се за помощ към ЛЛЛ или консултантие по кърмене.

# 2 446
  • В Космоса
Това за срането го знам във вариант: "Към три часа снощи влязох да пикая и се насрах."

# 2 447
# 2 448
  • София
Минахме през:
1.страх
2.ужас
3.очакване
4.мнения всякакви
5.кой какво знае,защо го знае , и кой какво най-много знае
6.ХУМОР
Първенството го държи Check Please!От сърце съм се смяла!!Ще го открадна!
Поздрав към всички!!
ПП.Важното е, че не се изпокарахме,от всякакви знания, слухове и подобни!

# 2 449
  • София
Тя каза и,че Берлускони ще си изкара мандата, но го свалиха от власт.

# 2 450
# 2 451
не само го усетих , но вече ми се и отрази - спря ми кърмата , а беба е само на 7 дни . Ще се опитам да я задържа . ноооо Confused
успокой се, най-вероятно не е. От опит - имах твърде неприятна случка към 2-3 мес. на малкия и смятах, че се е отразило и на кърмата, но не беше! Предлагай повече, но упорито и ще се нормализира. Hug

# 2 452
...
Аз пък на тази, ама грам не й вярвам.

Само да уточни вулканите в България ли ще изригнат!

бтв. По-назад имаше пак някаква статия за нейното предсказание и има разлики в двете. Освен, че предават думите на врачка, си пишат и свободни съчинения по темата, за да стане съвсем пикантно.
Като я гледам тя е изредила по-рисковите места- все накъде ще уцели!

# 2 453
  • София
   Откак стана земетресението, долните предни зъби ме болят като ям сладолед, това предзнаменование ли е  Joy?

# 2 454
...
Аз пък на тази, ама грам не й вярвам.

Само да уточни вулканите в България ли ще изригнат!

бтв. По-назад имаше пак някаква статия за нейното предсказание и има разлики в двете. Освен, че предават думите на врачка, си пишат и свободни съчинения по темата, за да стане съвсем пикантно.
Като я гледам тя е изредила по-рисковите места- все накъде ще уцели!

Този сайт е мнооого жълт. Употребяват информацията както си искат.
А тази защо не предсказа по-раничко тия неща Simple Smile))
Вулканът сигурно ще да е в Италия.

Друга статия от същата помия, щяло в Б-я да има 7ма степен. Може да има, но така както са го написали ... Като цяло медиите много тъпо реагират на ситуацията. Вместо да отидат при хората, да видят от какво имат нужда, те внушават паника.

# 2 455
http://pravda.bg/бан-очаква-ни-още-по-силно-земетресени/

# 2 456
   Откак стана земетресението, долните предни зъби ме болят като ям сладолед, това предзнаменование ли е  Joy?
Аз пък преяждам с бисквитки. При това шоколадови. Със сигурност е предназменование ... , че ще напълнея Simple Smile)

# 2 457
  • София
Аз пък преяждам с бисквитки. При това шоколадови. Със сигурност е предназменование ... , че ще напълнея Simple Smile)
По принцип не обичам сладолед, но от известно време,доста от преди труса, набивам без задръжки.Ей сега пак хапнах и пак ме заболяха  Confused. Явно съм си повредила зъбите.

# 2 458
  • София
Има едно хомеопатично средство за увеличаване на кърмата, поинтересувай се, помага много....пусто не му знам името, но моя приятелка оправя нещата с него.

# 2 459
Ех, бе хора! Тъкмо мислех да си лягам и ме подсетихте, че има сладолед в камерата.  В тая връзка, нали хомеопатичното средство за ангина е ... сладолед?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт