Земетресение

• 187 315
  • 3 989
  •   1
Отговори
# 2 625
И Бойко какво прави?! Нищо!!! Mr. Green

НЕ се паникьосвайте Хора! Бойко какво да направи? Да спре трусовете ли?

Ми да! Защо не ги спира, а!?

# 2 626
Добре че ви намерих. Мъжът ми каза да заспивам, писнало му вече. Ама аз не мога - чета ви тук и се успокоявам, доколкото мога

# 2 627
  • София
Сега е моментът за сериозна форумска среща - каравани и палатки и в парка, докато не утихнат нещата...Значи един месец купон Mr. Green

# 2 628
  Ние под 4 изобщо не ги отразяваме вече Simple Smile Само да абим мастило.

# 2 629
Кой спал, спал. До тук беше със съня. Отивам да ям.
Ми то надебеляхме за три нощи ядене от нерви посред нощите...
Абе, как спят хората на водни легла?! То там люля непрекъснато!

# 2 630
Земетресение от 4 по Рихтер в района на Перник

# 2 631
  • София
Контрол, контрол, ма кажете пералнята да спирам ли... Mr. Green че като чета и аквариуми споменавате че се пръскат...

# 2 632
Събрали сме багажа и сме на стартова позиция. Само аз де Laughing Мъжо отиде да си легне, но каза че ще спи под напрежение Mr. Green Детето не сме го будили този път. И определено беше над 4, откъде ги измислиха тия 3,8 по Хоризонт. А нашата телевизия защо ли да информира хората newsm78 Добре че сте вие, та да намеря актуална информация Hug

# 2 633
Сънчо, наздраве!
И аз ще си сипя вино, дано се опиянча и да събера смелост да си легна! Но не се надявам. Тоя пусти адреналин не ме пуска, непрекъснато настръхвам и треперя. Не смея даже да изляза да пуша... не за да не ми срути терасата, а се притеснявам, че ако тресне пак няма да мога да стигна на време до детето...
Егати!

# 2 634
  • София
И мен ме сръфаха да лягам, ама не мога...
Ще взема да паля колата и хайде в Ю парк на тиферич„....

# 2 635
  • В Космоса
Стига ме цитирахте грешно сума народ, бре! Crossing Arms

# 2 636
Ама как ми оправи настроението форума... Много е полезен при земетресения явно. Как не се сетих онази нощ! Вместо това - в колата, сърдито дете, дремещ мъж, паникьосана съседка арабка, на която превеждам радиото и тя се паникьосва все повече... Натоварващо, не е като тук   bouquet

Нали! Бе тук във форума ги караме най-хубавите земетресения ever! Joy Joy

С вас оставам ! Който иска и както иска да се спасява . Хапчета нямам , остава храната . Wink

# 2 637
  • София
Досега не ме беше страх.Вярно, в нощта на земетресението се изнесохме навън, но вчера хич не ми пукаше вече.Обаче днес се чувствам много лабилна.Цялата се треса от нерви.НЕ зная защо.Вероятно трябва да ми се спря достъпът до информация с призиви да се молим на Бог Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 2 638
  • София
Моя спи като пън. Събудих го да му кажа, само измрънка... ooooh!

# 2 639
Е ти вече яко ме стресна!

Общи условия

Активация на акаунт