Земетресение

• 187 343
  • 3 989
  •   1
Отговори
# 2 610
В сайта на БАН си стои 4, а пък в евопейската 4,3.
Как няма да има забавяне в сайта на EMSC, като ние тук във форума сме се отворили и трита сайта  и само рефрешваме  Mr. Green

# 2 611
  • София
Мецани, мерси, успокоих се.
На Кинчето приказката rulzz.  Mr. Green

С тия затихващи трусове обаче отиде титлата на съседната тема за най-дълга ever в Клюкарника. А беше близо, беше толкоз близо.
Така, така. Sunglasses

# 2 612
Ама как ми оправи настроението форума... Много е полезен при земетресения явно. Как не се сетих онази нощ! Вместо това - в колата, сърдито дете, дремещ мъж, паникьосана съседка арабка, на която превеждам радиото и тя се паникьосва все повече... Натоварващо, не е като тук   bouquet

Нали! Бе тук във форума ги караме най-хубавите земетресения ever! Joy Joy

# 2 613
Кой спал, спал. До тук беше със съня. Отивам да ям. После ще правя кафе.Облякох си якето. Няма свършване с тези земетресения. А, междудругото по данни от централната европейска лаборатория е било в 0,59 часа с магнитут 4,3 по Рихтер.

# 2 614
Мецани, мерси, успокоих се.
На Кинчето приказката rulzz.  Mr. Green

С тия затихващи трусове обаче отиде титлата на съседната тема за най-дълга ever в Клюкарника. А беше близо, беше толкоз близо.
Между другото, най-дългата тема досега е онази за земетресението в Япония. Викам нема нужда да я гоним...

# 2 615
  • София
Миранда, гуд айдиъ, ще взема да си допия забравеното вечерно винце

Колега разправяше как на негов приятел се спукал 200 литровия аквариум. 200 литра не е шега работа. Нашият е 50 и ако вземе, че се спука направо не ми се мисли за съседите отдолу.
Та човека вместо да търчи по стълбите от 12 етаж примерно риби събирал.

Нашите отдолу съседи 1 брой си е абсолютно луд и много пъти блъска така врати, че направо може да се конкурира с трусовете.

Мали, не мога си пусна отговора бре! Големи сме писатели

# 2 616
Амиии как 3.8 - дрънци, над 4 си беше Crossing Arms !!!

# 2 617
Ама тия в Слатина няма ли да спрат с гърмежите...сърцето ми спира на всеки шум, а те почнали да ми гърмят!

# 2 618
В Петрич също леко се е усетил  newsm45 не издържам повече страх ме е  безумно много.....

# 2 619
Клонка, от къде е този цитат?

# 2 620
  • София
Добре, явно трета поредна нощ няма да се спи. Надрусах се с хапчета, дано се поуспокоя. Винаги съм мислела, че съм хладнокръвна...

# 2 621
И Бойко какво прави?! Нищо!!! Mr. Green

НЕ се паникьосвайте Хора! Бойко какво да направи? Да спре трусовете ли?

# 2 622
  • София

Да спре да ги пуска Mr. Green Контрол му е майката!

# 2 623
  • София
Клонка, от къде е този цитат?

Тук!

# 2 624
  • На земята, която е всъщност звезда.

Поне официално да открие епицентъра.

Общи условия

Активация на акаунт