Земетресение

• 193 972
  • 3 989
  •   1
Отговори
# 3 360
  • София
 chef Ще пека курабии с мляко, мед, орехи и канела. ...
Къде каза, че живееш?  Flutter

П.П. Ангелче, здрасти!  Hug

Далечко сме, май, но имам познати, които осъществяват междугалактически доставки. Едно колетче да пратя?

Я, има още желаещи, ще спретна няколко тави тогава. Grinning

# 3 361
Ние пък тук една компания се смяхме, счупихме се от хилеж покрай Евровизия и сега ме стегна, след като всички тръгнаха. Типично по български си викам много смях не е на добре. Кукувица. Дори чантата ми е разпиляна, всичко е извадено, сега ще взема да стана да си го подреждам, че пък така хептен без подготовка. Добре е, че е имало трусчета, това ме обнадеждава. Дано затихват и спрем да ги усещаме. Хайде да спим, с паника наистина не си помагаме.  Hug

# 3 362
Мацки, лека нощ от мен. Предавам се ... отново, но вече не издържам без сън.
Ангелче, ти кога спиш, бре мила?! Изядохте ли скаличките? Така са ми се дояли, че утре ще взема или да направя или да си купя, поне!
Целувам ви и ви пожелавам лека нощ... дано не се засичаме по-късно с лоши новини! Hug

# 3 363
Далечко сме, май, но имам познати, които осъществяват междугалактически доставки. Едно колетче да пратя?

Ти не бери грижа! За такива сладички, долитам бързо! Само ги приготви, моля!  Mr. Green Flutter

П.П. Не е лошо да споделиш рецептата поне Simple Smile

П.П.П. Скалички? Майко мила! Пожалете ме!
Или поне ме почерпете  Twisted Evil

# 3 364
  • София
Това пък с триъгълника не живота, за пръв път го виждам. Нямам нерви да изчета материала, някой да каже що не може под касата? Всъщност, схващам логиката - слагаме един масивен скрин в средата на стаята и всички сядаме около него Crazy Стената пада върху скрина и остава малко пространство до него.Ако евентуално стената се килне, остава триъгълник. Rolling Eyes Изобщо не се сещам за мебел вкъщи, която да мога да ползвам по този начин. Освен страховито люлеещият се гардероб, който е в сплнята и е на външна стена, не се сещам за друго.Ма да стоим под него ми изглежда безумно, той ще падне преди стената, егати.

И Софка, к'во? Аут от Евровизия? Що тъй?Simple Smile

# 3 365
Nekomusume
Здравей  Hug

mirannda  Hug
Аз на няколко пъти казах че нощем не спя през деня ако спя и то ще е за 2-3 часа а сега покрай тези трусчето дори и не спя .
Останали са още малко скалички сестра ми милата иска да си запазим за колата в случай че пак се наложи да спим там  Joy
И лека нощ и безаварини сънища . Hug

# 3 366
и аз се опитвам да се настройвам на хубаво; предлагам едно групово такова; защото нали знаете за силата на подсъзнанието и мисълта??? Да му спретнем едно колективно положително мислене и молитва, а?

# 3 367
КЛОНКА,има и вариант отстрани на диваните. Peace
Замислих се,че по-добрия вариант е да държим "спасителната раница" в колата.Така ще спестим няколко секунди. Simple Smile

# 3 368
  • София
 Аз не разбрах в училище къде е най-добре да се застане, ама то е от "отличния" ми англииски. Моля, накой да подскаже  Mr. Green

# 3 369
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
А от къде разбрахте, че днес е имало трусове? В сайтовете не са отбелязани?

# 3 370
Ми те трусовете си се усещат не може всички да си въобразяваме че има трус по едно и също време . Не е нормално това според мене .

# 3 371
Сега гледах един клип от репетицията на Софи, невероятен глас просто.

http://www.youtube.com/watch?v=NRV2Bpe9AxQ

# 3 372
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Ми те трусовете си се усещат не може всички да си въобразяваме че има трус по едно и също време . Не е нормално това според мене .

Самовнушението е лош враг  Wink
По принцип отбелязват веднага всеки трус, но за България днес няма данни за това. Та ми стана странно...

# 3 373
Сега гледах един клип от репетицията на Софи, невероятен глас просто.

http://www.youtube.com/watch?v=NRV2Bpe9AxQ
Чак ме е яд. Доста безлични песнички се класираха. Разбирам да бяха по-добри, да. Ама...

# 3 374
...
По принцип отбелязват веднага всеки трус, но за България днес няма данни за това. Та ми стана странно...
И аз това гледам... Няма нищо след снощните.

Общи условия

Активация на акаунт