Земетресение

• 194 020
  • 3 989
  •   1
Отговори
# 3 525
Съседите под вас ще ги усещат. Поне ги предупредете да знаят откъде се тресе. Mr. Green

# 3 526
  • София
След обяд бях в магазина и отвън спря кола, в която явно на макс бяха надули думкаща музика.
Звучеше точно като бученето при земетресение.
Спрях и започнах да се оглеждам нещо клати ли се и забелязах как не съм само аз в тази поза..... hahaha
И от касите се чу провикване: Спокойноооо, музика ееее........
 Joy  Joy

# 3 527
И майка ми се жалва тая вечер как щяла да се къпе и накрая реши да е на отворена врата. Питам я "Защо? Да го видиш като идва ли?" Joy
Само внимавайте да не се подхлъзнете. Къпете се с чехли thumbsup

# 3 528
Аз си спомням първата вечер като ни разтърси - около мен хората се ослушват какво става, а аз сънена си вдигам главата от леглото и им казвам: "Спокойно, има земетресение.", и си легнах.  Mr. Green
Все пак съм далече от София и околностите, де, но и тук се усети доста силно, щом ни събуди.  Simple Smile

# 3 529
  • sofia
До сега не съм писала тук, но съм изчела абсолютно всичко. В нас е сеизмологичен център  (на 14ет живея) и се усещат и най слабите полюшвания  ooooh!.

# 3 530
Абе, какво е това "бъзел", бре?  Crazy

Няма да ви казвам колко ме е страх. Половинката е навън, пък аз съм сама в нас. Не смея да мръдна.

# 3 531
  • Владая
Добра вечер момичета.
Как мина деня ви?
Като за добро утро колежката ми разказа как снощи из Владая  са обикаляли
полиция и пожарна.А това че станах свидетел на монтирането на мегафон и колонки на голямото кръстовище на горнобански път ми дойде в повече.
Днес на работа се чувствах спокойна,бях се отпуснала,
прибрах се и в момента в  който спря тока спокойствието се изпари.
Беше за 10-тина минути ама е много стряскащо.
Надявам се тая нощ да няма нищо,че утре имаме доста работа и задачи,
нямам намерение да будувам и да съм зачислена към бордюра на улицата

# 3 532
И аз да се запиша тук-чета ви,но не писах до този момент. Имам силно главоболие от нощта на 22 май,явно кръвно вдигам.Не минава с нищо.Капки глог и мента пия,но от години и сякаш сега нямат ефект.По същество:на 100 км съм от София и нощта усетихме 3 труса ( нощта на 22 май) Не мигнах,притесних се много.Смях ви се като пишехте за стегнатите чанти,но и аз приготвих своята за следващата вечер.Проспала съм труса на 23 май,но се е усетил и тук. Днес забелязах,че имам пропукана стена.Паднала мазилка от вътрешната страна на къщата.По себе си съдя какво ви е на всички,особенно на тези в София и Пернишко...    ooooh!  
Успокойте се,знам,че не е лесно,но страха е лош съветник. Каквото има да става,ще стане.Лошото е,че страха не минава лесно,аз като легна по 1 час следя движи ли се нещо.Много ме е страх,живея сама с дете на 3 етаж от къща и онази първата нощ го стресирах и него.  Crazy
Моля се Господ да е  с България и да пази нас и децата ни и всички хора  Peace

# 3 533
  • София
Излизат. В нощта на големия трус се нагледах на плъхове, мишки, жаби и дори се опитвах през цялото време да спасявам един таралеж, когото упорито връщах в тревата, а той също толкова упорито излизаше на платното  Rolling Eyes
Атти, да не сме гледали един и същ таралеж на платното  Laughing Че и при нас в онази нощ имаше едно такова мило животинче.

# 3 534
Аз тази вечер съм ужасно притеснена  Confused Не знам защо , но като че ли в очакване на нещо лошо ...
Дори след голямото земетресение не бях толкова изплашена , а сега са ме стегнали гърдите и ми е ужасно гадно ...
Дано да е само параноя , а не някакво гадно предчувствие , че по принцип ми се сбъдват ...
Ще спим в хола на първия етаж , за да сме близо до входната врата  ooooh!
Кучето ми , което е ужасно лакомо и изяжда всичко , което види , тази вечер отказа да яде  Shocked Това не се е случвало никога ... Свила се е на кълбо и гледа уплашено ...

# 3 535
Спокойно.
И двете котки спят като заклани. Наплюскаха се зловещо, мъркаха, галиха се. Сега спят с краката нагоре.
Онзи ден тичаха като обезумели и маяукаха истерично.

# 3 536
Аз тази вечер съм ужасно притеснена  Confused Не знам защо , но като че ли в очакване на нещо лошо ...
Дори след голямото земетресение не бях толкова изплашена , а сега са ме стегнали гърдите и ми е ужасно гадно ...
Дано да е само параноя , а не някакво гадно предчувствие , че по принцип ми се сбъдват ...
Ще спим в хола на първия етаж , за да сме близо до входната врата  ooooh!
Кучето ми , което е ужасно лакомо и изяжда всичко , което види , тази вечер отказа да яде  Shocked Това не се е случвало никога ... Свила се е на кълбо и гледа уплашено ...

А това имаше ли го в нощта преди голямото земетресение. Може вие да й влияете с уплаха си.

# 3 537
  • София и там където не се пуши
Момичетата, които ги болят главата, да си помислят дали са ходили до тоалетна. Ако не са да направят всичко възможно да свършат тази работа.

# 3 538
А това имаше ли го в нощта преди голямото земетресение. Може вие да й влияете с уплаха си.
Не , нямаше никакви признаци , преди голямото ...
А и ние никак не бяхме уплашени ...
Даже сега бяхме на ресторант , супер си изкарахме и прибирайки се към къщи мен ме завладя това гадно чувство ... на страх ... А никак не съм от страхливите  Rolling Eyes
Когато и кучето отказа да яде , направо вече се ошашках истински ...

# 3 539
  • София
   Мен днес ме болеше главата, но като излязох три пъти навън и ми минаваше.Явно имам нужда от чист въздух.

Общи условия

Активация на акаунт