Земетресение

• 194 028
  • 3 989
  •   2
Отговори
# 3 480
  • Марс
И аз се успокоявах, като слушах как птичките пеят т.е. мъж ми /направо режеше дърва/ и така спокойно ми бешееееее.....

# 3 481
момичета извинявам се че така нахлувам но просто имах нужда да споделя случилото се с някой щот у нас всички са доста по корави от мен аз не че съм някоя лигла дори и напротив живота ме е поставял в доста тежки ситуации но сега след този трус направо рухнах не знам какво да правя толкова издържлива бях а сега дори и физически не съм добре повръщами се спя адски много не мога дори на пзар да изляза чувствам се някак беззащитна токова чувсто не съм изпитвала преди  в момента на труса беше ад и изобщо не преувеличавам щот имаше мнения, че едва ли не леко друснало.
Е, при мен стените буквално почнаха да ме блъскат щот се опитах да стигна до врата да застана под н ея и накрая паднах въпреки че не тичах или нещо подобно но както и да е раних си много зле крака и раката чувах шумът на блока имах усещането че таване ще се срути и аз ще пропадна причина за това е живея на доста високо а и не съм преживявала такъв на доста под 30 съм и сека съм като зомби спомням си че започнах да рева а тази реакция ми е много чудна така изведнъж не знам може би просто емоционално съм се изхабила в къщи и те са доста отнесени ама не искат да си признаят правят се на силни, което според мен е погрешно човек трябва да излее емоцийте си.
Зная че всички сте така и се извинявам че ви натоварм доп но просто исках да споделя много ми е гадно точно преди земетресението се чувствах супер добре а сега изведнъж като пребита.
Видах че има форум и малко и е утеха кат ви чета
сори ако имам правописни грешки  bouquet

# 3 482
сега точно разрових и открих това http://news.plovdiv24.bg/354489.html
казват че имало връзка между бг и италианското земетресени дали е вярно как мислите?

# 3 483
Беладона,консултирай се с личния си лекар-може да ти предпише нещо успокоително. Имаш нужда от помощ макар и ние да сме доста ошашавени. Има ли някой при теб или си сама. Hug

# 3 484
  • София
Днес някой нещо да е усетил, че влизам да се изкъпя, крайно време беше!То страх, страх, ама и малко чистота от време на време ха,ха! Не ми е много до смях, но природа, не можеш да я промениш.
На Беладона 86, споко! Всички сме ошашавени, - форумско лекарство - мента , глог, валериан, поне аз мога и да постя с него.

# 3 485
форумско лекарство - мента , глог, валериан, поне аз мога и да постя с него.
+ 100 гр. водка - безотказно! А как се спи? Доброутро!

# 3 486
на мен днес ми е най-люлеещия се ден, както някой беше писал преди все едно съм на кораб непрекъснато. мъж ми каза да оставям всичко и да си отивам в атина, че скоро ще се смахна, ама няма начин да оставя децата докато тресе. ако бях далеч онази нощ и не ми бяха пред очите, със сигурност щях да изкрейзя.
днес като люлееше около 1 изведох кучето да не сме вътре.  в градинката имаше два огромни плъха с размера на котки. най-кротко си стояха и си ходеха около нас докато ги наблюдавах с ужас. не искам да всявам паника, ама нямаше ли нещо че при земетресения излизали плъхове и жаби

# 3 487
  • София
Беладона, успокой се страшното мина. И мен са ме обявили за луда, защото трета нощ вече не съм спала, а чета из нета. Но май жените така сме устроени. МиУто след големия трус изпуши една цигара и си легна, а аз като вампирясах файдата е никаква. Не съм полезнз нито за себе си, нито за околните  Hug

# 3 488
  • София
Излизат. В нощта на големия трус се нагледах на плъхове, мишки, жаби и дори се опитвах през цялото време да спасявам един таралеж, когото упорито връщах в тревата, а той също толкова упорито излизаше на платното  Rolling Eyes

# 3 489
  • София
Asiola, то плъхове да искаш по София.Много преди трусовете,видях два да се разхождат необезпокоявани в Ю.парк.Дали не си и говореха??То мръсно, мръсно, ама е друга тема.

# 3 490
е той вече ме изписа но резултат няма в момента не съм сама но все едно няма никой спят та пушек се вдига

# 3 491
  • Там, където ме обичат
Излизат. В нощта на големия трус се нагледах на плъхове, мишки, жаби и дори се опитвах през цялото време да спасявам един таралеж, когото упорито връщах в тревата, а той също толкова упорито излизаше на платното  Rolling Eyes
А подръка нямаше ли някое Клои Mr. Green

# 3 492
Блазе им,че могат да спят.Кога ли и аз ще се радвам пак на това блаженство. ooooh!

# 3 493
  • София
Ще ме умориш бе, Фокси  Laughing Имам едно, ама то е за другата тема  Hug

# 3 494
  • Там, където ме обичат
Ще ме умориш бе, Фокси  Laughing Имам едно, ама то е за другата тема  Hug
Скрит текст:
Не бе, скъпа, ще го ползваш за да прогонваш таралежите където им е мястото.

Общи условия

Активация на акаунт