Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво може да причини вариации в теглото при използване на различни везни?
Какви са препоръките за точно измерване на теглото по време на бременност?
Какви са препоръките за бременни жени с възпалени венци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво може да причини вариации в теглото при използване на различни везни?
Вариациите в теглото при използване на различни везни могат да се дължат на некалибрирани везни или измервания, направени с различни дрехи и обувки. Дори електронните везни могат да показват разлики. За да избегнете подобни вариации, препоръчително е измерванията да се извършват на един и същи кантар.
-
Какви са препоръките за точно измерване на теглото по време на бременност?
Препоръчително е да използвате един и същ кантар за редовни измервания, за да избегнете разликите. Освен това се уверете, че сте облечени с едни и същи дрехи и обувки всеки път, за да получите точни резултати. Важно е редовно да следите теглото си, но също така е от решаващо значение да се консултирате с лекар при всякакви притеснения или опасения.
-
Какви са препоръките за бременни жени с възпалени венци?
-
Какви са препоръките за боядисване на косата по време на бременност?
-
Какви са препоръките за бременни жени с възпалени синуси и болка в ушите?
. Умирах за гъби, като си затворя очите все гъбки с разни сосчета и гарнитурки
. Обичам ги, но като тогава никога не бях ги обичала, сега изобщо не ми се ядат, даже не се сещам. В 5та г.с. нищо не съм усещала, даже доки не беше сигурна има ли - няма ли бебе. При мен симптомите на бременност се появиха след 12г.с. - гадене и повръщане, отпадналост, умора. В края на 4тия месец започна да ми расте мааалко коремчето, но преди края на 5ти месец не можеше да се познае от външен човек дали съм бременна или не. Тогава започнаха да ми стават в градския транспорт
мерси много..)))
Леки оставащи седмици и леко раждане