Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 18

• 40 495
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Още от преди да разбера, че съм бременна до края на кърменето (1г и 4м. на малкия) у нас през 2 дни се ядяха ястия с гъби Crazy . Умирах за гъби, като си затворя очите все гъбки с разни сосчета и гарнитурки Whistling . Обичам ги, но като тогава никога не бях ги обичала, сега изобщо не ми се ядат, даже не се сещам. В 5та г.с. нищо не съм усещала, даже доки не беше сигурна има ли - няма ли бебе. При мен симптомите на бременност се появиха след 12г.с. - гадене и повръщане, отпадналост, умора. В края на 4тия месец започна да ми расте мааалко коремчето, но преди края на 5ти месец не можеше да се познае от външен човек дали съм бременна или не. Тогава започнаха да ми стават в градския транспорт Laughing .

# 691
Имам леко кафеникаво зацапване и се притеснявам!
Може ли да ми кажете коя клиника в София работи в неделя?

МЦ Фемина не работи днес.

# 692
  • на земята
Здравей,нямаш ли доктор на който да звъннеш,който ще следи бременноста ти..))Иначе знам че ЩЕРЕВ,МД,Токуда,Вита,не съм от София,но това са големи клиники няма как да няма дежурни,званни на телефоните и питай,в Щерев няма да те върнат,послещавам съм клиниката преди години,но знам че работи..)))Успех!

# 693
Спешните гинекологични кабинети работят със сигурност 7 дни в седмицата.Аз ходих преди седмица в такъв в 1АГ ,на първия етаж .В Красна поляна е.Имах леко яркчервено кървене.Не ке шашкай ,най-вероятно няма нищо страшно. Peace

# 694
  • на земята
 Здр. Какви показатели влизат в ПКК(пълнат кръвна картина) ще пускам утре и искам да знам какво включва точно,защото отделно искам да изследвам Б12,серумно желязо и CRP.Ако някой е запознат с точност нека сподели..)))

# 695
  • София
*лаленце* - Моята ПКК винаги съдържа следните показатели:

СУЕ по ВЕСТЕРГРЕН

WBC (левкоцити)
LYM (лимфоцити)
MID (средна стойност)
GRAN (гранулоцити)
RBC (еритроцити)
HGB (хемоглобин)
HCT (хематокрит)
MCV (среден обем еритроцити)
MCH (средно съдържание на Hb в Er)
MCHC (средна концентрация на Hb в Er)
PLT(брой тромбоцити)

като единствено знам, че СУЕ не е задължително да се пусне!

Дано съм била от помощ!

# 696
  • на земята
 Brayda  Hug мерси много..)))

# 697
Здравейте!Искам да питам -нормални ли са внезапните бодежи и прерязвания -особенно като тръгна да вървя в 32-33-та г.с-някоя от вас имала ли е?Другия понеделник ми е ЖК ,утре обаче мисля да отскоча до гинеколожката..Предварително благодаря!

# 698
  • Варна
И аз имам такива бодежи  Rolling Eyes особено вечер  Rolling Eyes Все се успокоявам, че е нормално Rolling Eyes Пиши после какво ти е казала Аг-то.

# 699
Ще пиша утре след като я питам!Иначе вечер съм имала но само веднъж...повече са като ходя!От но-шпа ми минава ...не знам вече и аз..

# 700
Лаленце, тъй като сме от един град съветвам те да отидеш в МЦ Медищит да направиш изследванията - там ми изследваха 22 показателя, а в Немския център само тези които ти е писала Брайда. http://www.medishtit.com/mc/index.html

# 701
  • на земята
Drebolinka,аз изследвам на едно и също място така следя хемоглобина и другите показатели(В ИВАН РИЛСКИ)иначе ако ги правиш в различни лабораторий и се разминават стойностите..)))

# 702
Обещах да напиша какво ми каза лекарката за пробожданията-ами 3*2 но-шпа и повече лежане+магнезий -аз пия на биоелектра едни таблетки-та два пъти на ден по една!Било нормално вече да имаме такива неразположения Whistling

# 703
  • Варна
Обещах да напиша какво ми каза лекарката за пробожданията-ами 3*2 но-шпа и повече лежане+магнезий -аз пия на биоелектра едни таблетки-та два пъти на ден по една!Било нормално вече да имаме такива неразположения Whistling
Благодаря ти за информацията  bouquet Леки оставащи седмици и леко раждане   bouquet

# 704
Мами ,скоро влязох в 4-ти месец и не знам да спра ли фолиевата киселина.Почнах да я пия в 5 г.с. ,защото тогава разбрах ,че съм бременна и сега имам от единия блистер още за около 20-тина дни хапченца..Дали да ги допия...как мислите ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт