Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 18

• 41 432
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Да питам и аз за проблема си. Бременна съм в 32 седмица т.е в началото на 8-ми месец. Проблема е, че съм качила само 2 килограма до сега. Не ми се вижда нормално. Живея в малък град с пишман гинеколози и немога да получа адекватен отговор на въпроса дали тези килограми са проблем. Преди няколко дни бях на преглед и бебето си расте нормално, но не могат да определят колко тежи. Знам, че в последните месеци се качват най - много килограми и предполагам , че ще наваксам... Все пак нормално ли е според вас само 2 килограма за 8 месеца. С предната си бременност качих почти 25 кг #Crazy.
От какви килограми започна? По принцип ако си била с наднормено тегло, е възможно да качиш по-малко килограми.
Бебето колко тежи според ехографските измервания?

# 136
Тя е написала, че не могат да определят колко тежи бебето.
А защо не отидете на преглед в големия град?

# 137
От 65 килограма започнах, сега съм 67. От предната бременност ми останаха тези 65 кг, иначе си бях 55. За височината ми от 1.70 мисля, че не са ми много и сегашните ама  newsm78....

# 138
От 65 килограма започнах, сега съм 67. От предната бременност ми останаха тези 65 кг, иначе си бях 55. За височината ми от 1.70 мисля, че не са ми много и сегашните ама  newsm78....
Да, не са много за тази височина. Най-добре наистина да се консултираш с още някой. Ако трябва иди до съседен по-голям град, щом във вашия не могат да ти дадат адекватни отговори. Много странно, че не могат да дадат някакъв ориентир за теглото на бебчето.

# 139
  • на земята
 desperation ,поискай и второ мнение ,ако трябва и трето,всеки организъм е различен..))))Може и да е нормално,ама като се замисля то само околоплодната течност,гърдите ако са по големи ще тежат три пъти повече  newsm78Пожелавам ти всичко да ок,но потърси друго мнение..)))Приятен следобед на всички!

# 140
Ако е повръщала в началото и тогава е смъкнала няколко, е възможно да е качила само 2кг, май.

# 141
Как така не могат да замерят колко тежи бебето  ooooh! Отиди до съседен по-голям град и потърси второ мнение. Може и да е възможно само 2кг., но много малко ми се струват. Аз качвам по 1кг. на месец и докторката ми се чуди на организма. Но ако си свалила в началото на бременността може  newsm78 Дано всичко е наред  Praynig

# 142
Относно раждането на едро бебе. Забелязах, че теглото и обемът не винаги имат много общо. Т.е. има бебета, които тежат 4 кг, но не изглеждат по-едри от други с тегло 3500 (напр.). А наистина ехографските мерки хич не са точни. На мен ми казаха 2 седмици преди раждането, че бебка е 3-3,100. Да ама се роди 2650. Така че - гаранция Франция....

А за 2 кг качване. Има ли вероятност кантарът нещо да не отчита правилно?

# 143
  • On the sea
Варненски мами искам да ми препоръчате добър или добра АГ в Варна, ако може направо с телефонен номер

# 144
  • Варна
Варненски мами искам да ми препоръчате добър или добра АГ в Варна, ако може направо с телефонен номер

За какво? За раждането ли?

# 145
Беба е разположена напречно,трябва ли да се притеснявам?

# 146
  • Варна
Беба е разположена напречно,трябва ли да се притеснявам?

Рано е още, има време да се завърти.  Peace

# 147
  • Варна
Ееее, в 20-та седмица е твърде рано за притеснения Laughing Още е много малка, място има достатъчно и се върти непрекъснато. Това, че в момента е била напречно абсолютно нищо не означава Wink

# 148
Има достатъчно място да се върти накъдето пожелае Simple Smile Има време да се обърне, рано е.

# 149
  • On the sea
Аз пак имам въпросчета. След 2 дни съм на преглед и доктора каза, че ще ме провери за разкритие, въпреки, че ми казва, че най-вероятно ще се наложи секцио, та въпроса ми е как се проверява за разкритие, боли ли и дълго ли трае прегледа? Малко е глупаво от моя страна, но предпочитам да изтърпя всички контракции от колкото някой да ми бърка от долу. Не мога да свикна и това е. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт