Fashion Days отговаря на вашите въпроси

• 135 952
  • 875
  •   1
Отговори
# 705
Според мен е изключително некоректно от Ваша страна, че не издавате фактури на юридически лица и ще проверя доколко законно е това!
Напълно незаконно е!
Българска работа, кой няма да плати данък ?  Hug Grinning

# 706
Искам да попитам защо давате лъжете клиентите си?
 Ето този http://shop.ecobambooware.com/5_Piece_Black_Cow_Bambooware_Kids_ … x_Set_p/50296.htm комплект за хранене вчера беше на цена 41,90лв. в сайта ви, като беше отбелязано, че е намален от 100 и незнам си колко. Нека хората погледнат тук примерно http://shop.ecobambooware.com/5_Piece_Black_Cow_Bambooware_Kids_ … x_Set_p/50296.htm колко струва, като в няколко сайта е и на 11-12$. Също така сте написали, че е произведен от бамбукови нишки, а той е от меламин.

Цената най-вероятно не е същата, тъй като всеки производител и бранд като пусне даден продукт на пазара, му обявява MSRP(manufacturer suggested retail price). Retailer-ите или търговците ползват различни отстъпки от производителите(брандовете) и ги продават по магазините си на тази цена или в зависимост от отстъпките си на по-ниска. След време в зависимост от договора, който имат с фирмите производители, могат да ги върнат на фирмата(да бъдат изкупени обратно), заради което ползват по-малка отстъпка от MSRP, но имат опция за връщане или по-голяма отстъпка от началната цена и си ги продават докато се продадат(или не се продадат съответно). Това колко даден retail-ер ще намали цената на даден продукт зависи основно от самият него. Fashion Days ги намалят на 50% да речем, а даден сайт на 80%.

# 707
Здравейте, направих поръчка преди няколко дни и ми изписа като дни за доставка 23.12 - 01.01, когато чисто и просто няма да съм в страната, което не е много странно предвид кое време от годината е, нали? И тъй като имам горчив опит със Спиди, които бързо-бързо връщат непотърсена стока, какво да правя в този случай?

# 708
  • София
Като те потърсят от спиди тогава и казваш, че те няма и кога да дойдат пак. До една седмица могат да отллагат доставката. Аз така правя. Ако не мога да вдигна, пращам смс на някой близък тук да им се обади.

# 709
Здравейте, направих поръчка преди няколко дни и ми изписа като дни за доставка 23.12 - 01.01, когато чисто и просто няма да съм в страната, което не е много странно предвид кое време от годината е, нали? И тъй като имам горчив опит със Спиди, които бързо-бързо връщат непотърсена стока, какво да правя в този случай?

Здравейте,

По принцип пратката може да бъде задържана до 7 работни дни, но ще Ви помолим да се свържете с колегите ни от отдел Обслужване на клиенти , за да се уточните с тях. Simple Smile

# 710
Мили дами,

Пожелаваме ви светли и весели празници! Бъдете стилни, обичани и щастливи!

И не забравяйте, че Every Day is a Fashion Day.

Екипът на Fashion Days

# 711
Искам да похваля екипът на Fashion days - бях си поръчала рамки за очила Replay преди около 2 седмици. Днес ги получих и съм приятно изненадана, че си имат и калъф. Стоят ми идеално.  Grinning

# 712
Искам да похваля екипът на Fashion days - бях си поръчала рамки за очила Replay преди около 2 седмици. Днес ги получих и съм приятно изненадана, че си имат и калъф. Стоят ми идеално.  Grinning

Здравейте!

Много се радваме, че поръчката е пристигнала при Вас бързо и сте доволна от покупката. Носете ги със здраве и стил. Simple Smile

# 713
  • Там, където ме обичат
 Peace

# 714
Искам да благодаря на FD за коректността и бързината. Върнах едни обувки, а сумата ми бе възстановена в сметката на 3 - я ден.  Grinning

# 715
  • Перник
Здравейте на всички- бих искала да разкажа за патилата ми с Фешън дейс.Преди известно време имаше кампания на обувки Бепи-взех си от тези,които приличат на австралийските угг.Обувките дойдоха,оказаха се малко уголемени,но аз реших,че няма да ги връщам,а ще ги нося с по-дебел чорап.ИСКАМ ДА ПОДЧЕРТАЯ,ЧЕ ОБУВКИТЕ СА ОБУВАНИ 4-5 ПЪТИ,И ТЪЙ КАТО СЪМ С КОЛА-НЕ Е ХОДЕНО ДЪЛГО ВРЕМЕ С ТЯХ.Днес ги обувам,и с изненада установявам,че при пръстите платът се е разкъсал от шева.След няколко мейла със служителка от обслужване на клиенти,ме уведомяват,че не мога да ги върна,защото им трябва фактурата,при положение,че им дадох номер на поръчка и товарителница.Искам само да кажа,че СЪМ КРАЙНО РАЗОЧАРОВАНА ОТ ФЕШЪН ДЕЙС,и че в нормалните сайтове по света инвойс или фактура може да се принтира от личния профил на всеки потребител!

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 17:18 от mil4eto

# 716
Техните фактури не са никакви фактури - издадени на физическо лице, без подпис и печат, без нищо, разбира се, че мога да си изпринтят такива безброй!

# 717
Здравейте на всички- бих искала да разкажа за патилата ми с Фешън дейс.Преди известно време имаше кампания на обувки Бепи-взех си от тези,които приличат на австралийските угг.Обувките дойдоха,оказаха се малко уголемени,но аз реших,че няма да ги връщам,а ще ги нося с по-дебел чорап.ИСКАМ ДА ПОДЧЕРТАЯ,ЧЕ ОБУВКИТЕ СА ОБУВАНИ 4-5 ПЪТИ,И ТЪЙ КАТО СЪМ С КОЛА-НЕ Е ХОДЕНО ДЪЛГО ВРЕМЕ С ТЯХ.Днес ги обувам,и с изненада установявам,че при пръстите платът се е разкъсал от шева.След няколко мейла със служителка от обслужване на клиенти,ме уведомяват,че не мога да ги върна,защото им трябва фактурата,при положение,че им дадох номер на поръчка и товарителница.Искам само да кажа,че СЪМ КРАЙНО РАЗОЧАРОВАНА ОТ ФЕШЪН ДЕЙС,и че в нормалните сайтове по света инвойс или фактура може да се принтира от личния профил на всеки потребител!
Проблема с копието на фактурите е много отдавна. Според тях това играело роля на гаранционна карта. Поради подобна причина ми отказаха ремонт на часовник. И аз отказах да купувам от тях.

# 718
  • Перник
Да,явно се надяват никой да не си пази фактурите,както става в повечето случаи-аз също спрях да пазарувам от Фешън дейс,въпреки,че спокойно могат да видят каква поръчка е направена,само с номера на поръчката.

# 719
  • Stara Zagora, Bulgaria
Техните фактури не са никакви фактури - издадени на физическо лице, без подпис и печат, без нищо, разбира се, че мога да си изпринтят такива безброй!

подпис и печат не е задължителен реквизит за фактура. А щом всички знаем, че трябва да ги пазим, защо не го правим? Аз за всичко, което може да бъде върнато, пазя фактура или касова бележка известно време и няколко пъти съм връщала без проблем от сайтове и магазини

Общи условия

Активация на акаунт