Fashion Days отговаря на вашите въпроси

• 135 836
  • 875
  •   1
Отговори
# 720
Да не се задължителни, и колкото и да ги пазим на всеки се случва да загуби документ. Ясно е обаче, че всяка фирма има база данни с фактурите и е видно, че даден клиент е направил определена поръчка. Къде е проблема да си принтират фактурата от база данни?

# 721
  • Варна
Бих искала да похваля fashion days  за бързината, с която ми възстановиха сума по върнат артикул- за 4 дни. За първи път и се случва да върна нещо и съм доволна от обслужването!

# 722
Здравейте,
Днес получих поръчката си - страхотни дънки Levi's, но са ми големи. Искам да ги върна и съответно да попитам освен самите дънки, какви други документи трябва да ви изпратя?

# 723
Здравейте,
Днес получих поръчката си - страхотни дънки Levi's, но са ми големи. Искам да ги върна и съответно да попитам освен самите дънки, какви други документи трябва да ви изпратя?

артикула заедно с фактурата се връща

# 724
Здравейте,

артикула заедно с фактурата се връща

Благодаря!  newsm10

# 725
аз също днес си получих роклята на Levi's, много съм доволна. 

# 726
Здравейте,

Здравейте,

Ще Ви помолим да се свържете с колегите ни от отдел Обслужване на клиенти, за да ги информирате за решението Ви. Може да се свържете с тях на безплатен телефон: 0 800 466 00. Simple Smile

# 727
Здравейте! Преди седмица получих поръчката си - мъжки часовник Casio. В поръчката имаше само фактура, а някъде назад в мненията видях една дама, която беше писала, че е получила часовника си с гаранция и сертификат.

# 728
Имам два часовника от FD. и бяха придружени със сертификат и гаранция, поставени вътре в кутиите на часовниците Peace

# 729
Здравейте! Преди седмица получих поръчката си - мъжки часовник Casio. В поръчката имаше само фактура, а някъде назад в мненията видях една дама, която беше писала, че е получила часовника си с гаранция и сертификат.

Здравейте,

Изпращаме часовниците във вида, в който са ни предоставени от официалния доставчик. В този случай фирмата не е приложила подобен сертификат, но това не означава, че нямате валидна гаранция. Simple Smile Гаранцията към нас важи 2 години с фактурата, която е приложена в пратката.
В сайта ни има определена секция, която е свързана с гаранциите. Можете да разгледате файла тук: http://www.fashiondays.bg/page/warranty/#Watches
Ако имате още въпроси, винаги може да се обърнете към колегите ни от отдел Обслужване на клиенти, които са на разположение 7 дни в седмицата на безплатен телефон: 0 800 466 00.

# 730
извинявайте но това което продавате са абсолютни ментета на високи цени ето например сте поставили модел на очил гучи кой то изобщо не фигурира в официалният им сайт казвам го защото аз поручвам от тамимат он лайн шоп идоставката е безсплатна идва за 3 дни от италия и

# 731
ма то ваще не са оригинални какви сертификати какви глупости пратихте ми очила н джон галиано в найлоново пликче и на вторият третият ден  вземаха да им падат стъклата  слагах ги те падат пак ги слагам и так дикато не загубих едното . та идеята ми е че това са ментета или ниско качествени реплики наричайте ги както желаете но не ми говорете за производители защото тезо марки за който говорите не са ичували за вас най вероятно

# 732
марков продукт казвате. това подигравка ли е?!!!!! неееееееееееееееее на турските и китайски ментета!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 733
Вчера и моя часовник дойде. Работи си, дано няма проблеми и за напред. Хубав е. Мой приятел който се занимава с търговия на часовници го видя и каза, че е читав. Единствено за цената не можа да измисли от къде и как е толкова ниска.... само за инфо...механизма на часовниците на кавали е на ситизън...което е добре

Аз се свързах с центъра за обслужване на клиенти, моя е дефектен вероятно...Иначе е много хубав, с холограма, баркодове, изобщо изглежда наистина оригинален и много ме е яд, че не работи...

а е вие сте ненормални бе орегинален ама не работи ма чащо купувате на хората боклуците  като иска6 кавали еми поръчай го от там всеки сайт на марка има онлайн шоп и идва за3 дни а вие купувате китайските и турскит ментета на фашън дейс дето продават в българия сърбия румъния и край

# 734
При мен сагата продължи в очаквана от мен посока. След много увъртания, доста мейли със запитвания, накрая ми казаха, че точно моята поръчка, както и още няколко, не са изпълнени, колегите преговаряли за още количества от продукта, ако искам, да чакам. За мен това са поредните им лъжи и недобросъвестно отношение към клиентите. Правят ни на балами. Възможно ли е да не знаят какво количество от един продукт не са пристигнали и да си уведомят клиентите на време? Не стига, че ги чаках 40 дни, ами накрая били направили проверка и о, чудеса, точно моята заявка не е дошла, а колегите били преговаряли за още. Да бе, да. Живеем все едно в 15 век и кореспонденцията се води с помощта на пощенски гълъби, та за 40 дни така и не узнаха, че поръчката не е изпълнена изцяло. И защо не направиха проверка при всичките ми запитвания, а отговаряха със шаблони? А накрая били проверили. Тези приказки могат да ги говорят на някое 4 годишно дете, не и на възрастни хора с нормално интелектуално ниво! Навремето може и да са били добри, но сега категорично не са. Значи

може моите пари да стоят на тяхна сметка месец и половина, а те не могат да си мръднат пръста да проверят какво се случва. И все трябва да ги ръчкаш, питаш и накрая да не получиш адекватен отговор. Като видяха, че наближава обявения 30-дневен срок, се размърдаха да "проверят" и да ме уведомят, че няма да получа нищо. Отмених си поръчката, а сега си чакам парите обратно. Дано имат благоразумието да ми ги върнат в срок, за да не предприемам други мерки срещу тях, които така или иначе си заслужават. Разочарованието и нервите няма кой да ми ги върне. Мъжът ми остана без подарък за празниците, а аз с горчивината, че съм излъгана.

и кога точно са били добри че не мога да е сетя  винаги са продавали боклуци намалено 89% от 3250 на 230 пълни глупости лъжи и менте продукти а бе общо взето сайт за баламурници и тинейджъри

Общи условия

Активация на акаунт