БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 97

• 119 137
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
 ba4iiska - благодаря за отговора, ...но къде трябва и мога да си намеря "пренабор на гоблена ми" /съжалявам,ако въпросът ми е глупав, но не съм на "Ти" с гобленошиенето, освен за разтоварване отвреме на време.
А и няма от къде да си купя такива точно конци. Явно фирма Солария иска да си загуби клиентите, създавайки им умишлено неудобство.

# 166
Боже, момичета.... толкова красиви неща правите, че чак ме хваща срам че не мога и аз. Да сте живи и здрави (знам, че звучи мн тривиално!) и да радвате хората около вас с подобни шедьоври!  Heart Eyes

ФинЕти Лимонките са страхотни!

# 167
Момичето,което продава гоблените на ДИМ ги поръчва на една нейна приятелка в САЩ и от там ги доставят.В другия форум прави поръчките.

# 168
Етап от новото ми начинание.Доста време отлежава, преди да набера смелост да го започна.Схемите са от сорта на ХАЕД и Леврон - мн.цветове и единични бодове.От инат го започнах и на инат ще го завърша.Дано поне резултата си струва.

# 169
Аз се обърках от коментарите ви момичета за тези гоблени в продавалника  perko
В крайна сметка това са си оригинални гоблени с конци на Дим......така ли?
Яааа, sissak много интересен гоблен  Peace ще следя  етапите Flutter

# 170
ba4iiska - благодаря за отговора, ...но къде трябва и мога да си намеря "пренабор на гоблена ми" /съжалявам,ако въпросът ми е глупав, но не съм на "Ти" с гобленошиенето, освен за разтоварване отвреме на време.
А и няма от къде да си купя такива точно конци. Явно фирма Солария иска да си загуби клиентите, създавайки им умишлено неудобство.

Имам пренабор на този гоблен  в ПМ/ Pattern Maker/, дай ми мейл да ти го пратя.
Всъщност сега намерих качени в dump.ru, няколко на Солария, включително и този:
http://dump.ru/file/5583739

# 171
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

Тъй като върша и служебна работа съм малко по-бавна в отговора.
Направих го  във формат, който  може да се вижда от всеки, т.е. не е необходима програмата. Просто си сравни схемата, дали са такива цветовете и ако искаш в последствие може да направя схемата да се вижда само като символи, а не и с цветовете към символите. Накрая има описание на цветовете и номера им ДМС и бройките на чилетата, които ще ти бъдат необходими. Теглиш си файла и го разглеждаш както разглеждаш снимки - там има бутони. Скачать файл solaria kazanska.tif
Дано съм била полезна.

# 172
Здравейте ! Страхотни неща пак сте сътворили ! Искам да помоля miangelova за схемата на Дора . Моето детенце е полудяло по нея . Благодаря предварително !

това беше пуснато на сайта на Коутс за един конкурс  Blush нямам ключ обаче  Hug

Моля, по- опитните за съвет относно тази схема- на Аида 14 к сръстчета дали ще се получи добре, цветовете ще ги наглася, но не разбирам черните знаци контурен бод  ли са или ктъстчета
И аз Дора я тъсех именно за кръстчета - смятам да я правя на възглавничка . Но тъй като моето детенце е момченце , мислех Дора да е със сини дрехи .

# 173
Аз ших Дора на Аида 16 с кръсчета и стана добре

# 174

Ето още една дора с легенда

# 175
  • БЪЛГАРИЯ
       Радвам се, че моите лимони са "освежили въздуха" за някого! Wink Лично аз съм установила, че всеки път, когато ме "заплашва депресията", имам нужда от нещо тропическо или цитрусово около себе си!... Но пък съм си и типичен летен екземпляр де... Simple Smile

СИС, не знам защо си го започнала "От инат", тъй като според мен е страхотен (макар да избягвам синеещите гоблени!), както и не знам защо, но ми се струва, че ще ти се промени отношението по време на работата по него! Съвсем откровено казвам, че с любопитство и нетърпение ще чакам развитието му- много ми хареса!

# 176
Момичето,което продава гоблените на ДИМ ги поръчва на една нейна приятелка в САЩ и от там ги доставят.В другия форум прави поръчките.

Кой форум?

Искам да попитам нещо: една приятелка скоро ще пътува за САЩ, чудех се дали да си поръчам по нея гоблен. Може ли да ми предложите тамошна марка и дали си заслужава в цената?
Изобщо всякакви съвети приемам, благодаря!

# 177
  • Стара Загора
Аз ших Дора на Аида 16 с кръсчета и стана добре
Какъв е размера на готовия гоблен на Аида 16? А това в ляво от Дора какво е, че на нищо не ми прилича.

# 178
  • Стара Загора

Ето още една дора с легенда
При мен излиза размазана като я увелича. Дали може да се оправи?

# 179
  • Стара Загора
Ей, толкова работа ме затисна тези дни, че не мога да сваря да се похваля със завършения ми тигър. Още не съм го прала и гладила обаче: 

Общи условия

Активация на акаунт