БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 97

• 119 115
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
И аз минавам да покажа докъде съм с Момиче с книга  Heart Eyes

# 256
  • БЪЛГАРИЯ
       Оле- лееееееее......... Какво правите бе, хораааа! Окьоравях!... ЖАААААК, ще те изям- разкошен е, ама и ти си бързак! (Много съм влюбена в този, но ще чакам пролетния вариант да бъде разработен от някой самоотвержен ентусиаст с щедро сърце, че на 18- ка не ми се боцка!!!)... Бачийска, Албенче, Кали, Реа, браво на всички, и на тези, които съм пропуснала, поради "старческа" деменция е, не от лоши чувства!!!

Дорогие колежки ... и колеги, може ли някой да ме светне какво се е случило с магазина на Аксиома във Варна, под Образцов дом?! Таман се наканих да си понапазарувам, и - изненадаааа!!!- нЕма гоооо...

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 13:59 от ФинЕти

# 257
  • Враца
Здравейте момичета.Търся тези два гоблена на ланарте и Моля ако някой има схемите да ги изпрати Мейла ми е:pepina6919692abv.bg.Лек и успешен ден.

# 258
# 259
albenapd,моето предложение е малко дългичко,но ако ти хареса можеш да си го редактираш
Розово слънце в къщи изгря –
всичко във розово в миг засия.
Магия във розово в къщи струи –
на (датата)принцеса (името)се роди.

# 260
Най-накрая да се похваля - то батерии нямах, то време нямах ...

# 261
  • Пловдив
Най-накрая да се похваля - то батерии нямах, то време нямах ...

Чудесно се е получило. Браво!

# 262
  • Brussels
Мис Емералд, кончето е като живо, какви очи само!
Ya_ya, красота!
Lady N, страхотно се е получило, рамката е много красива.
Аз изневерявам малко на Пълнолунието , черната панама и ламето ми взеха здравето #Crazy. Сега боцкам по тази  лесна и шарена Венеция.

# 263
Здравейте. Не пиша много често но всеки ден минавам да видя какво сте сътворили а то както винаги е прекрасно  bouquet на всички. Да ви се похваля и аз със завършената си, но не изпрана и не рамкирана златна фея. Снимката не е много ясна но такъв е фотографът- аз Embarassed

http://pixs.ru/showimage/IMGP5984JP_3554318_4958373.jpg

# 264
Дечко, страхотна е феята!!!
nadeto_sp , vany6a , благодаря ви много!

# 265
Lady N,орхидеите ти са чудесни. Рамкирани са приказка. И аз съм ги планувала, но ще видим кога ще стане

# 266
Здравейте вълщебници с игли  Hug
не помня от кога не съм писала, но като гледам какво сте спретнали ...  #Crazy
оставам без думи!!! БРАВО момичета, направо ми взехте акЪла  newsm10
Чак ви завидях, благородно, за времето което имате  Mr. Green Heart Eyes
И за да се отсрамя, ще Ви покажа какво съм спретнала за времето в което ме нямаше.
Причина да шия беше един подарък на моя мъж, който му бях замислила,
та се мобилизирах и ето какво излезе:
(извинявам се за лошите снимки)
забравих да напиша, е аз сама ги рамкирах и че надписите ще се сменят, но чакам да ми ги направят и временно сложих тези  Whistling
ю

мъжду другото напредвам и с готвачите  Mr. Green

И накрая, почти завършена "Фантазия"

Пожелавам ВИ много свободно време за боцкане  Hug

# 267
rony5174, впечатлиха ме ретро колите. Случайно някой Ягуар да имаш? Ние имаме един ретро 1982г и сега като видях тези твоите ме светна, че мога и аз да направя на моят мъж едно подаръче  Heart Eyes

# 268
  • Стара Загора
rony5174, прекрасни неща си направила! de4ko95, много красиво, браво! LadyN - направила си много стилен избор на рамка! За всички други, които не споменавам също - браво! Аз нямам с какво да се похваля  Rolling Eyes, засега!

# 269
  • Троян
Здравейте. Не пиша много често но всеки ден минавам да видя какво сте сътворили а то както винаги е прекрасно  bouquet на всички. Да ви се похваля и аз със завършената си, но не изпрана и не рамкирана златна фея. Снимката не е много ясна но такъв е фотографът- аз Embarassed

http://pixs.ru/showimage/IMGP5984JP_3554318_4958373.jpg
Нямам думи ,толкова е красива и грабваща Hug направо се влюбих Heart Eyes
Ей ,както беше тихо и мирно и като се оттулите изведнъж Crazy ставам разногледа от красоти  bouquet
Galla   много ти благодаря,много е сладко,сега събирам идеите в една папка и като дойде време за надписа ще решавам  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт