БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 97

• 119 194
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
какво и да говорите за мен ЛУКА е една сполучлива фирма вижте и сами преценете дали преувеличавам

# 286
  • Варна
Момичета, здравейте   bouquet
Искам да питам някой да е пазарувал от този сайт и да е доволен?  Flutter Flutter

http://www.crossstitchworld.com/
Аз съм купувала много гоблени оттам и съм доволна, коректни са, пазаря от сайта от 2 години и повече. Даже днес получих един гоблен, поръчан оттам.

# 287
*** Lady N *** Вярно малко съм далечко от теб,но ще търся тук някаква подходяща рамка .

zhak разкошни макове Hug

Все  още не съм купувала гоблен от сайтове,защото не знам как се прави поръчка и плащане.Може да споделите как става.

# 288
zhak , маковете са прекрасни  bouquet

# 289
  • Враца
pepen благодаря за схемите.  bouquetДобре,че има хора като теб.Хубав ден.  :

# 290
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
zhak Маковете ще станат много хубави!  Simple Smile

didida Хубава баРеЛинка и сполучливо ключодържателче! Радвам се и за подаръците за децата от de4ko95.    bouquet

Толкова добре се почувствах, когато получих писмото с конците, а мандибулата ми увисна когато го отворих и видях картичката вътре.
Благодаря ти много!  remybussi Kissing Heart

# 291

Аз съм купувала много гоблени оттам и съм доволна, коректни са, пазаря от сайта от 2 години и повече. Даже днес получих един гоблен, поръчан оттам.

Марго, благодаря ти много за отговора   bouquet  bouquet
Много се надявах някой да каже, че е доволен, защото си харесах някои неща.

# 292
Реа ако искаш дай мейл да ти пратя каквото имам

zhak маковете са направо като истински. По-хубаво се получава дори от показаното на картинката Heart Eyes Дали на Криф ще се получат така? Rolling Eyes
Няма да коментирам повече Криф, за да не назрява конфликт Confused

# 293
  • БЪЛГАРИЯ
какво и да говорите за мен ЛУКА е една сполучлива фирма вижте и сами преценете дали преувеличавам

ЖАААААК, стига си ме тормозила- и очите, и лигите ми изтекоха! Ти с воденицата приключи ли, че сега ме дразниш и с маковете! Joy Има и един друг вариант от тези китки, пак техни, които също много ми харесват, но категорично отказвам да боцкам на 18-ка! Crossing Arms Ако не се намерят схеми и пренабори, в най-краен, ама в много краен случай, ще си поръчам! Praynig
        АПРОПО, във Варна или София има ли вече някъде Лука- С? Thinking Нали се говореше, че ще пускат и в БГ... А може би пак съм в издънка... Crazy

Ето, за тях говоря: http://www.artgoblen.com/components/com_virtuemart/shop_image/pr … 4fc899c074772.jpg

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 16:05 от ФинЕти

# 294
  • Пловдив
http://club.osinka.ru/search.php?topic=115414&q=%CB%F3%EA%E0-%D1
в пост номер 3 - схема на маковете! Страхотни са наистина!

# 295

ЖАААААК, стига си ме тормозила- и очите, и лигите ми изтекоха! Ти с воденицата приключи ли, че сега ме дразниш и с маковете! Joy Има и един друг вариант от тези китки, пак техни, които също много ми харесват, но категорично отказвам да боцкам на 18-ка! Crossing Arms Ако не се намерят схеми и пренабори, в най-краен, ама в много краен случай, ще си поръчам! Praynig
        АПРОПО, във Варна или София има ли вече някъде Лука- С? Thinking Нали се говореше, че ще пускат и в БГ... А може би пак съм в издънка... Crazy

Ето, за тях говоря: http://www.artgoblen.com/components/com_virtuemart/shop_image/pr … 4fc899c074772.jpg
скъпа от повече от месец и в България  се продава лука мисля че в цялата страна във всеки магазин за гоблени където се продават конци анхор имат оставен каталог на фирмата но за съжаление цените са според мен доста завишени от фирмата вносител а и тези макове ги няма в този каталог поради високата цена гоблените се продават като вид заявка няма ги изложени в магазина а си поръчваш и ти го доставят ,а като не искаш да шиеш на 18-ца на тези макове ми прави пренабор Илиана-защото аз шия не от хартиен носител а от компа и затова ми трябва пренабар  и тя може да ти го комплектова на каквато си искаш панама   bouquet

# 296
  • БЪЛГАРИЯ
       Марго, обичам те! Чудна схема, ама без номерата на мулинето!

Жак, минавам на ЛС...

# 297
  • Пловдив

Жак, минавам на ЛС...
Е, сега ще помолим и Жак за номерцата - нали няма да е проблем? Ако пък ни разкрие тайната как се свързва с Илияна и й ги прави в пренабор - направо ще почерпим!

# 298
Здравейте ! Искам да ви попитам на каква цена мога да продам "Благовещение" и "Иверската Мадона " Благодаря предвартелно !

# 299

Жак, минавам на ЛС...
Е, сега ще помолим и Жак за номерцата - нали няма да е проблем? Ако пък ни разкрие тайната как се свързва с Илияна и й ги прави в пренабор - направо ще почерпим!

Rolling EyesПост номер 3 е на Vishenko и аз никъде не виждам схема на маковете newsm78

Общи условия

Активация на акаунт