Филми по романите на Джейн Остин и други с подобна тематика - тема 5

• 71 188
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
The Hollow Crown: Henry IV-2 part в Zamumda

# 661
  • в сърцето на един мъж...
The Hollow Crown: Henry IV - част 3 също я има от днес сутринта Peace

И малко крале и кралици

# 662
Geia то е същото само че се води S01E03 :lol:Henry IV са 2 части, а следващия е Henry V,но още не е качен по нашите торенти(по чуждите би трябвало да го има) Peace

# 663
  • София
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150538359018705.3849 … 363704&type=1

Гея, само да не получиш удар като цъкаш Simple Smile

# 664
Мммм,сложили са снимчици и от Comic-Con.Тук има негови интевюта(и не само)във връзка с The Hobbit от там.

# 665
Архивистика и Документалистика  Wink

# 666
  • на кого му пука

Хубав ,даже много хубав ,ама и той тук там с косми.Не мога да разбера тая мания по брадите.Какво от неговото творчество заслужава внимание?Аз само Север и Юг съм гледала.

# 667
# 668
dt, аз видях само, че има вече трети епизод, просто не съм се задълбочавала да ги разглеждам. Вероятно като се прибера тия дни ще си ги дръпна.
Ване, видях ги аз, мислех да пусна тук малко наслада за очото Heart Eyes
Случайна, все едно да ме питаш от къде изгрява слънцето Mr. Green За мен всичко негово заслужава внимание. Вярно, ролята, от която се влюбих в него беше тази от "Севера и Юга", но е толкова талантлив и има толкова интересни роли, че просто трябва да избереш какво ти се гледа. Една от многопластовите му роли е в "Спуукс" - много хубав агент е там Heart Eyes
И да доукрася темата Blush

- Look back...look back at me...

Ъъъ, извинете Embarassed Ама не мога да избера само една Embarassed

# 669
  • на кого му пука
Благодаря за съветите.Ще се пробвам първо с Робин Худ,но имам да догледам известно количество свален материал.Направо нямам място по диска за още един сериал.

# 670
Тази ми стои на десктопа( Гея Hug)

И две филмчета за списъка

ориг.сценарий Isenhart 2011
биографичен Айседора Дънкан Isadora 1968  

Ване,май скоро ще трябва да пуснеш новата тема Laughing

# 671
Мда, тази е от любимата ми серия Heart Eyes

# 672
И розово му ходи Laughing
Знаеш ли за новия му филм Category Six

# 673
Ммм, някъде четох, че след Хобит заминава да снима нов филм, обаче не погледнах какъв е. Вероятно ще е това Simple Smile

# 674
Тръгнах да търся информация за предстоящата нова версия(не че старите съм ги гледала Grinning)на WAR OF THE ROSES и попаднах на едноименен сайт.За любителите на историята- Wars of the Roses

Общи условия

Активация на акаунт