Гримиране - техники, съвети, идеи - 6

• 45 578
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
Успях да си поправя натрошените зелени сенки на Инглот Party Станаха като нови, даже успях да ги загладя и сега са изсъхнали чудесно!
Ще взема да го направя този номер и с един пигмент-глитер на MAC. Глицерин в аптеките ли се продава?

# 361
До колкото знам - да. И не е скъп.

# 362
По аптеките се продава глицерин. 0.60 лв е по-малката развасофка,1.20лв по-голямата,нещо такова.Имам 2 шишета в хладилника  Laughing

# 363
Попаднах на червила на Констанс К. Мнения? Simple Smile Както и за пудрите Simple Smile)

# 364
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз съм им ползвала червилата, харесваха ми. Но беше отдавна Peace

# 365
  • София
Попаднах на червила на Констанс К. Мнения? Simple Smile Както и за пудрите Simple Smile)

Червилата им са много мазни и съответно нетрайни, но не са лоши. Имам 4  Mr. Green
От пудрите им имам само две бронзиращи и един хайлайтър. Пълни са с парабени, но на мен не ми пречи особено и си ги ползвам с кеф защото са много хубави като ефект  Laughing

Shide, много благодаря  Hug
базата на MAC и ВВ крема са две съвсем различни неща като функции и консистенция, но нищо не ти пречи да използваш ВВто като база. Аз лично не съм го правила защото нямам нужда от голяма покривност и карам само с ВВ, но много момичета от темата го ползват по този начин и са доволни  Peace

# 366
Значи са нещо като балсамите, така ли да разбирам? Ако е така - супер. Simple Smile

# 367
  • София
Значи са нещо като балсамите, така ли да разбирам? Ако е така - супер. Simple Smile

Да, консистенцията е като балсам, но са доста силно пигментирани като нормално червило

# 368
  • София
Аз ще се включа само да поздравя всички за красивите неща, които творите  Hug Всичко, което коментирате ми е много полезно, докато чета си правя и списък за пазаруване  Mr. Green Днес разгледах набързо блога на NovemberRain и смятам в почивните дни да го науча наизуст, а след това да се сдобия и с очната линия на Есенс  Laughing Продължавайте в същия дух!   bouquet

# 369
Между другото се сетих да ви препоръчам един молив:
http://2.bp.blogspot.com/-bAxCunjD0zs/T19QjBxGHCI/AAAAAAAABBA/gL … onsupershock2.jpg
Avon Blackberry. Цвета е уникален Heart Eyes
На тази снимка изглежда малко лилав, но на живо е нещо м/у кафяво и черно със златно и бордо
Подкрепям с две ръце, страхотен е Heart Eyes Откакто го имам, почти през ден съм с него - и като цвят, и като нанасяне е уникален Peace

И аз се нареждам в редиците на препоръчващите  Peace Имам всичките цветове на серията и са много хубави. Само черното не е много черно, та го ползвам по-рядко. Днес тъкмо си сложих въпросната Боровинка, но на долния клепач и не знам колко ще се види на снимките:
http://storage4.album.bg/1fe/img_2793_54a33_29596539.jpg
http://storage4.album.bg/69c/img_2796_f604f_29596542.jpg

Това е тъмното лилаво на Флормар, за което писах. Много ми харесаха тези сенки  Peace Мисля да си купя още цветове.

# 370
Веселина,  Това е любимият ти твой грим!  Heart Eyes Много ти отива на кожата и очите!

Сега видях цвета в сгъвката, златно ли е ?

# 371
По погрешка вместо очна линия флумастер, получих това:
http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=17082
Е.. някой ползвал ли го е? (черно)

# 372
Веселина,  Това е любимият ти твой грим!  Heart Eyes Много ти отива на кожата и очите!

Сега видях цвета в сгъвката, златно ли е ?

Да, златно е  Wink Грима наистина се получи добре, особено за снимки. Аз повече си харесвам грима в кафяво и златно от миналата седмица, но на снимките въобще не се получи добре. А този на живо беше доста силен и тъмен и на снимките излезна най-атрактивно  Sunglasses

Épine, ползвала съм каяла на Орифлейм, но черния. Хубав е, моя беше с плътен и наситен цвят, не ми дразнеше очите. Но малко се размазва и трябва да се коригира по някое време на деня. Съвсем различен продукт от очната линия фулмастер е  Rolling Eyes Тези в Орифлейм мнооого рядко нацелват да няма объркани неща в поръчка  ooooh! Егати заспите са...

# 373
  • София
Веси, страхотен е този грим! Много ми харесва. А на сенките на Флормар и аз съм фен. Специално на единичните. Нямам нито една, която да не ми харесва. Има едно разкошно бежово и едно кафяво, които вървят на всякакъв грим. Тюркоазеното им също е разкош  Heart Eyes

# 374
Нещичко и от мен Simple Smile)
Скрит текст:
Обожавам лилаво в комбинация със златно ,Веселина- улучи  ме в сърцето с този грим  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт