Гримиране - техники, съвети, идеи - 6

• 45 804
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
http://multiply.com/mu/bokemono/image/2/photos/4/600x600/8/P1050 … mp;nmid=417009982
Ето един опит за ежедневен грим с макрото от мен, но явно трябва яко да мацам, защото наживо цветовете са супер наситени, а на снимка много ги измива фотоапарата, каквото и да пробвам.. Rolling Eyes

# 466
 Flutter ще покажа някой път и нещо по-всекидневно. Или по-скоро моята представа за такъв грим  Blush

# 467
Мис Нели Laughing и динозавър да го беше изял,нямаше да му  обърна внимание,много ми беше гадно.Жаки,много интересен грим показваш,различна си и лично аз с удоволствие следя нещата,които качваш.Адри,обичам всичко свързано с контурирането,чакам с нетърпение публикации.

# 468
Групичката е събрана отваряй канала. Heart Eyes Hug
Жълтия грим е страхотен, но аз с моето ново жълто от Инглот не мога да постигна такава наситеност. Явно ще трябва пигмент да купя.

# 469
Ау, това с жълтото наистина е супер и аз ще го пробвам  Flutter Но наистина с жълтото на Инглот няма да стан толкова плътен цвят  Tired

# 470
  • София, Лагера
Ох, това жълто е страхотно наистина!  Heart Eyes Аз вчера бях на женска сбирка и гримирах 2 от момичетата в такова жълто. На едната мома го комбинирах с наситенозелено, на другата го прелях със зелено, после синьо и в края на окото сложех тъмен тюркоаз. Но тази втората девойка има изключителни клепачи за гримиране и стана невероятна!!! Жалко че нямахме фотоапарат!

# 471
Сега ще ме амбицирате да го направя това жълтото  kyllmg
Да видим дали ще се получи
само дето нямам такива жестоки мигли

# 472
  • София
Момичета, как се нанасят сенките на Лореал, Color Infalible? С четка, с апликатор, с пръст. Съответно суха или мокра четка или апликатор.
Пробвах ги днес в ДМ, след зашеметяващия грим на Жаки, и на пръста с който ги докосвам остава добро количество, но като разнеса по ръката там нищо не се задържа. Затова питам дали има някаква тайна, която не знам за ползването им.

# 473
Стана страхотно!!!! Поне на живо изглежда супер Heart Eyes Чакам само да се зареди батерията на фотоапарата и ще снимам! Дано успея да хвана цветовете Praynig Praynig Praynig

Мацата аз ги нанесох с пръсти. После с четка само ги омекотих в краищата и ги прелях с другият цвят

# 474
  • в 1001-та нощ
Мацата  Peace аз нанасям с мокра четка - имам двата светли цвята и ако се налага - доразнасям/размивам с пръст  Peace

# 475
Жаки, чакам с нетърпение снимките!  Hug
Аз малко по пръсти влезнах в темата, но отдавна чета темите за гримове и показвате страхотни неща и Жаки и NovemberRain, да не изброявам повече, че да не пропусна някой!
От тук научих доста трикове и съвети за гримирането или за китосването както казва мъжът ми! Mr. Green Като изпробвам нещо ново и той: пак си гледала клипчета в нета! Crazy
  bouquet  bouquet  bouquet

# 476
Жълтия грим е жесток. Heart Eyes Цвета на клепача е едно към едно с новия летен пигмент на Инглот. Той е подобен на този от постоянната им колекция, само че е мат. Супер много се чудих в магазина и накрая нищо не взех от тях и сега съжалявам. Crossing Arms Може днес да поправя грешката си.  Mr. Green

# 477
Не съм доволна от снимките.... Crossing Arms
1-во изглежда много различно по разбираемите причини: различни очи, костна структура, клепач, нямам такива вежди, не съм толкова тъмна.
Отделно цветовете. Моето е едно такова ярко оранжавеещо жълто (още в инглотската тема споменах, че не ми харесва) нейното е много по-готино. По-светло и блестящо. Трябваше да забъркам този цвят от 3 мои (но късно се сетих)
Въпреки това при мене на живо не изглежда зле, но на снимки ми е ужасно...пълна циганийка ooooh! Кафявата преливка също на живо седи много добре, а на снимките е тотално раизмита.
Оригиналната снимка според мене е и яко фотошопната...просто е прекалено перфектна, като за списание!
Aз за това съм фен на неутрални цветове. С грима, който ви показах вчера могат да се носят всякакви дрехи, ружове, хайлайтери и тн. А тези цветните те органичават здраво.

Забравих да кажа, че всичките сенки са на Инглот

# 478
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Жаки, според мен е станало много добре, с изключение на жълтото, което е наистина прекалено контрастно Peace
Аз пък пробвам да докарам един грим, който ме впечатли във филм вчера, после ще докладвам резултата Laughing

# 479
  • в 1001-та нощ
Жаки°  Peace на мен ми харесва повече от "първообраза"  Blush

Общи условия

Активация на акаунт