Гримиране - техники, съвети, идеи - 6

• 45 483
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Може ли името на продукта  bouquet? И на добавките...

# 76
Поли, имаш уникални очи!  Heart Eyes
Веждите лесно може да се коригират като ги запълниш с малко сенки. Изобщо не са толкова зле. Аз също бях съсипала моите и с години не искаха да пораснат - http://4.bp.blogspot.com/-k01zJEhUMCg/T3DHYq7kMuI/AAAAAAAAANY/Xq … -7E2E719871E8.jpg Оправих ги с активно мазане със стимуланта на Икаров - http://4.bp.blogspot.com/-6COhQ1f7ORs/T3DvnJ_OURI/AAAAAAAAAPQ/LU … 120326_220912.jpg

Ето снимки на абитуриентката с грима. Красивото си е красиво, дори и след моето не дотам кадърно изпълнение  Embarassed
ФДТът беше поне с два тона различен от лицето и с 3 от врата и доста се озорих, но успях да замажа (буквално) положението  Mr. Green - http://www.mybeautymadness.com/2012/05/blog-post_26.html
Във водната линия не трябваше да слагам черно  Confused а светъл молив. Осъзнавам грешката, не бъркайте с пръст в раната  Laughing

Новембър, поздравления за изпълнението  Peace
Лично според мен с черното във водната линия на окото се придава интензивност на погледа, по-изразителен и въздействащ е, което е важно, когато ще се правят доста снимки с този грим. Харесва ми да се подчертават спецификите на всяка форма на очите по толкова сполучлив начин.   bouquet

По темата с веждите и попълването им с цвят - моите са по-светли от косата и са не особено гъсти, затова от доста време съм приела, че ако искам да изглежа завършен видът ми, не мога да пропусна тази стъпка. Моливите не ми стоят естествено и дори след много блендинг резултатът е твърде нарисуван. Реших си проблема с матови сенки, които нансям с четка за коректор - ето с такъв връх: http://www.envirocitizen.org/catalog/images/small/Sheer%20Miracl … ealer%20Brush.jpg
След това с четка с ето такъв връх : http://www.beautyjoint.com/image/cache/data/BEAUTIQUE/BTQ13_Beau … h_FR1-500x500.jpg  нанасям около веждите прахообразен минерален фдт с полуматов финиш (същия, който ползвам през деня) или минерални сенки с лек отблясък, но в същия като кожата ми цвят (вечер на изкуствена светлина). По този начин контурът на веждите при мен изпъква без остри линии, а аз обичам да има хубав контраст защото съм светла по принцип.  Peace
Що се отнася до оформяне - не щат да стоят мирно и ми съсипват усилията  Crossing Arms Ако има някой доволен от фиксиращ продукт, ще ме зарадва, ако сподели  Hug

# 77
Що се отнася до оформяне - не щат да стоят мирно и ми съсипват усилията  Crossing Arms Ако има някой доволен от фиксиращ продукт, ще ме зарадва, ако сподели  Hug
Аз ползвам фиксатора на Е.Л.Ф. (Wet Gloss Lash And Brow Clear Mascara) и съм много доволна от него - държи цял ден и не личи изобщо Peace Само дето от мързел рядко го ползвам и редовно се налага да подреждам в движение избягалите косъмчета ooooh!

Адри, да кажа и аз, че абитуриентката е страхотна - сигурна съм, че и следващата ще е много доволна от резултата, дано се съгласи да покажеш и нея Hug

Тайничко завиждам за усета към цветове на момичетата в темата Heart Eyes

# 78
Тази спирала за вежди изглежда много обещаващо - благодаря за мнението, Пух!   bouquet Определено търся продукт с точно такъв "невидим" ефект и със сигурност ще потърся я за проба. Мерси Simple Smile

# 79
  • в 1001-та нощ
Може ли името на продукта  bouquet? И на добавките...

ето на мавала (за мазането) http://beautycosmetic.biz/mavala-mavala-double-lash-podhranvane- … -migli-p-959.html - четчицата е като за спирала - с косъмчета - спираловидно, течността е бяла - като течен крем, но по-скоро течна, а не гъста, не ми дразни очите  Peace

за да стимулира растеж - трябва да стига до основата на миглиет - към ожата, за да ги укрепва (вече израсналото) - трябва да се нанася и по косъмчетата, т.е. нанасяш от основата към края  Peace по посока на растежа, все едно нанасяш спирала  Peace

добавките за коса - основно вземам от iherb, ако не си пазарувала от там драсни ми - за кратки стартови указания, но можеш да вземаш добави и от аптеки

основно съм ползвала - maxi hair - нещо като мултивитамини със засилени добавки за коса, кожа, нокти (витамини, микроелементи, минерали, аминокиселини ....), едни други мултивитамини с водорасли, омега 7, омега 3-6-9,силика,  малко съм пила биотин ... горе-долу такива неща

не се отразяват на окосмяването в други зони, не се напълнява, не повишават апетита  Peace

# 80
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Благодаря Hug. Ще разгледам тук по аптеките има ли ги тези продукти, ако ли не, ще ти пиша на лични да ме упътиш за онлайн пазаруване  bouquet

# 81
  • в 1001-та нощ
Продукти на Мавала съм купувала от магазини за козметиа, но не съм обръщала внимание дали се предлага и серума за мигли, моят го взех от ЛФ.

Точно същите добавки не се предлагат в аптеки, но принципно можеш да вземеш други; до сега в Бг не ми е направило впечатление да има толкова комплексен продукт, особено и на толкова изгодна цена, но все се предлагат добавки за коса, кожа, нокти  Peace

за биотин и силика също можеш да питаш, аз съм ги виждала и комбинирани с омега 7, а омега 7 може да има и чисти

разгледай какво ти предлагат - по-добре в голяма аптека и ще си прецениш  Peace

сега се сетих, че съм пила и колаген 1 и 3 тип  Peace с вит.С  Peace

# 82
  • София
Благодаря, момичета, успокоихте ме за черното Hug Аз също винаги слагам черен кхол или гел линия. Изобщо не се замислих да пробвам с друго в случая.

Сега приключих с другата абитуриентка. Тя си донесе нейната палитра NAKED за да я гримирам  Crazy  Heart Eyes Аз така и не успях да се докопам нито до нея, нито до втората. Когато започнах сериозно да се увличам по грима, тя вече беше изчерпана навсякъде, а от и-бей хич не ми се поръчва Sad Но наистина е страхотна и цветовете си пасват идеално във всякакви комбинации.

joy_r, пробвала съм Икаров и на миглите, но не е добра идея заради етеричните масла. По-хубаво си вземи чисто бадемово за да не дразни очите или пробвай продукта на Мавала. Аз още му се чудя, но май ще си го взема днес. Има го в Лили  Peace

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 15:00 от NovemberRain

# 83
NovemberRain, чакаме снимки и на втората. ))))
Аз на Naked отдавна и се чудя дали да я поръчам от ибей. Така че наистина ще съм много благодарна ако постнеш снимка на момичето. )

# 84
  • София
Ще постна, ако ми разреши, но няма да сбъркаш ако вземеш палитрата. Девойката искаше да е максимално естествена и сложихме съвсем малко грим, основно в най-светлите цветове, но пак стана разкошно. Наистина страхотни сенки  Peace

# 85
не откривам грима на първата абитуриентка на NovemberRain

# 86
  • в 1001-та нощ
виж в блога  Peace

# 87
#Cussing out благодаря!
много умело боравене с цветовете, впечатляващ резултат без общо натрапващо усещане.
Много му отива на момичето.

# 88
Naked е една от най-добрите палитри въобще и е абсолютно задължителна за всеки, който се увлича от грима. Всъщност тя прави най-добрите гримове за абсолютно всяко лицето, тен и цвят на очи и коса. Не знам как е мислена, но е великолепна.
Сега ще купя и 2-ката.

# 89
  • София
Сега ще купя и 2-ката.

От къде, Денси? Аз питах 60 пъти в Сефора и само ми вдигат рамене. Нямали я в момента, ама не знаели и кога и дали ще я имат...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт