Едвам издържахме.
Аз съм си поръчала - http://rainbowmarket.bg/kolichki-i-stolcheta/stolcheta-za-kola/s … k-reflection.html , а те ми пратили това: http://rainbowmarket.bg/kolichki-i-stolcheta/stolcheta-za-kola/s … k-reflection.html . С две думи вместо столче за 400лв, получих за 720лв, само където и моята, и на мъжо колата нямат Изофикс.
.

А искам и аз да се стъкна за празника 
Завчера пръсна на парчета тестер на много скъп парфюм
Колко е хубаво човек да се разхлади в тези жеги 

може да го пуснеш в Продавалника столчето и да си поръчаш пак без изофикс. Пък може и тук някой да си го хареса, стига да има изофикс. Аз не съм много наясно какво точно е това, но се обзалагам, че го няма в нашата кола
Два дни се пържих в сектор В на София рокс и сега вече нямам никакво желание да си показвам носа от нас 

и категоричен отказ, но ще видим сега като се събуди гладен дали ще мине номера.
От, това което описваш и на мен ми прилича на хормонален дисбаланс, но дано скоро всичко се нормализира.

Та не знам защо да се чака до 10 месеца или повече.
Утре обаче се надявам да успеем да идем,че то иначе тук не се диша,а и като не излизаме толкова много,децата умират от скука вкъщи,постоянно се чудя какво да измисля,за да ги забавлявам....А кръста така ме болиии,направо не е истина! 
А снимката с опашчицата е страшна! 
А Кали може да не яде от жегите,нямат апетит децата в тия жеги...И моите диванета хапват по-малко от преди,а Боян манджи изобщо не иска и да вижда в тая жега...Правим разни салатки и печени неща,но манджа...не ще,той и ММ така 
благодарение на което сега имам по-скъпо и надеждно столче. И след като можем да го ползваме без проблем, няма да се занимавам с връщане до Англия, поръчка на ново и т.н. че отиде 1 месец минимум, а аз едвам го дочаках. Ей сега като се върне ММ смятам да го сложим в колата и да го тестваме. Дано Даниел го хареса.
Съни, ама гадинките не са страшни бе, мила. А пък през нощта светулките са прелестни. Онзи ден децата зяпаха страхопочитателно един бръмбар-рогач. А миналата година една дооооооста тлъста жаба не знам поради каква причина реши посред нощ сама да скача по нагорещените камъни около огъня. Явно искаше да ни се самоподнесе под формата на печени жабешки бутчета.
Препоръчани теми