ЖЕНА БЛИЗНАЦИ!? - 5

• 80 084
  • 647
  •   1
Отговори
# 465
Валенси , в единия сайт дето е само за асцендент ми излиза стрелец, в другия за пълната карта ми излиза скорпион Grinning
наталната карта е по-точно...а ти махна ли един час от рожденният час?
нали си родена през лятото?

# 466
Не, не съм махнала. Мислих си, че е в сайта е съобразено с това. Значи съм си Скорпче. Благодаря!   bouquet

# 467
  • Canada
Здравейте, Близначки! Simple Smile
Интересна тема, но не я изчетох цялата признавам си Simple Smile
За протокола - родена съм на 20-ти юни с асцендент Дева /ужас!/  Съпругът ми е Стрелец, а синът ми Телец Simple Smile
Не съм съгласна с част от описанието в началото - за започването и незавършването на задачки.Аз обичам да си завършвам нещата и по възможност по най-добрия начин. Wink

# 468
Здравейте, Близначки! Simple Smile
Интересна тема, но не я изчетох цялата признавам си Simple Smile
За протокола - родена съм на 20-ти юни с асцендент Дева /ужас!/  Съпругът ми е Стрелец, а синът ми Телец Simple Smile
Не съм съгласна с част от описанието в началото - за започването и незавършването на задачки.Аз обичам да си завършвам нещата и по възможност по най-добрия начин. Wink

Toва май наистина е написано от асцедент Дева Wink  Joy Тогава това ти е благословия, а не ужас:) Радвай се Simple Smile

# 469
 Наскоро ми споделиха много интересна инфо, докато разхождах децата на сестра ми...
Че според зодията в която е Марс в нашата лична карта привличаме мъже от тази зодия...Замислих се и се разрових из всички познати карти (т.е. на семейството ми и най-близките ми...) Натъкнах се потвърждаващи факти...
Пример майка ми- Марс в Риби - трима  мъже Риби...
Аз- марс в Лъв- двама с луна в Лъв, един с асцедент Лъв...( и това отгоре се чудя как дойде този Козирог...)
Сестра ми - Марс в Рак- първо гадже с луна рак, съпруг Рак, ( аже троен- асцедент, слънце и луна)
Приятелката ми_1 -  Марс в Стрелец - ммм..тука няма какво да кажа- тя е ве4но заобиколена от Стрелци...
Приятелка_2 - Марс в Козирог- ненавижда козирозите, но всеки неин приятел (поне до тези които успях да определя луните  #Crazy е с луна в Козирог.....
и така може да продължа с леля, баба, стринка... и спирам до тук... че да не ви уморя...

Та въпросът ми е: Какво ще кажете? Някой да обори или да подкрепи тезата?  newsm78 Защото много малко ми трябва да повярвам и веднъж завинаги да отпиша козирога от главата ми....( той няма никакъв лъв в картата си...)

# 470
  • Canada
Ами на мен луната ми е била в Близнаци в деня на раждането ми /нали това имаш предвид?/ , но аз  други Близнаци, освен с майка ми, трудно понасям Simple Smile .

# 471
Ами на мен луната ми е била в Близнаци в деня на раждането ми /нали това имаш предвид?/ , но аз  други Близнаци, освен с майка ми, трудно понасям Simple Smile .
Неееееееееее Sad..
Става дума за зодията в която се намира Марс... най-вероятно такава зодия ще бъде мъжът до нас... или асцедента му, или луната му....

# 472
 А съчетанието жена Близнаци с мъж Близнаци???? как ви се струва

# 473

Два пъти съм го живяла. Вторият път още го живея.  Laughing
Ми как... трудно е. Много мога да говоря. Wink

# 474
  • Burgas
Валенси нещо не ми стана ясно  newsm78

# 475
  • Другата България

Два пъти съм го живяла. Вторият път още го живея.  Laughing
Ми как... трудно е. Много мога да говоря. Wink
Laughing Laughing Давай, и аз ще се включа  ooooh! ooooh! Tired

# 476
  • Под люляка
Валенси май има нещо вярно Марс в Лъв  и съответно той е Слънце в Близнаци , Асцендент Лъв

Близнаци и Близнаци  ooooh! някой май беше казал , като влакче на ужасите е , има моменти на спокойствие последващи от силен адреналин.

# 477
Какво да ви кажа.
Едвам го издържам.
Голям егоист.
Аз пък мисля че изобщо не съм егоист, ще помисля за всеки друг, преди да помисля за себе си.
Ето това много ни пречи в отношенията.
С времето пък спряхме да имаме каквито и да е отношения.
Той просто мисли само за себе си.
Обаче пък ако му кажа какво да направи, го прави. Но така сам да поеме инициативата - не. Мен пък това ме дразни, ще ми се да е малко повече "мъж"  Mr. Green.
Като цяло аз си мълча, той също.
А бе гадничко е, иска ми се малко повече сила, мъжественост, инициатива, желание за нещо, от негова страна.
Ако ситуацията е друга, отдавна да съм си тръгнала.

Сигурно ще мога още да говоря, в момента това са ми най-силните неща.

# 478
Валенси, ама това и при мен излезе вярно! Хаха, не го знаех  Mr. Green
Луната ми е в риби и мъжът ми е водолей с асцендент риби. Ще изчисля после и за някои бивши Simple Smile)
Хах, много интересно...
А това дали важи и обратно - за мъжете, че ги намират жени със същия знак, който е им е в Марс?

# 479
Честита Баба Марта, момичета  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт