ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Кажи сега Митака прояде ли едро?

Не  Close А установих, че може - като ме види, че ям бонбон, довтасва с отворена уста, отгризва си прилично и си смуче с наслада. Значи просто не иска. Козле отвсякъде и това е  Crossing Arms
А тук изгря слънце. Докато бяхме навън, обаче, преваляваше и гърмеше, а сега, когато Митко спи, слънце изгря  Rolling Eyes
Голям екшън с тая фотосесия, ама и на мен ми беше страшно забавно, докато четях  Grinning То си е талант да можеш да разкажеш нещо такова, но да го направиш по забавен начин  Peace

# 166
Майче, извинявай, плениха ме сините очички на Пафи.  Blush Има време, току виж го забърсала някоя друга мома.  Laughing Да не говорим, че Кица е обещана още преди да се роди за силистренска снаха.  Joy

Хахаха, Абс, вярно. То да беше толкова лесно вие (пък и ние) да си ги избирате, пей сърце. Сещам се за една колежка с две момчета - съвсем откровено си ми каза, че отсега си знае как няма да си обича снахите. Колкото и да са харни, снахи ще са, ще ѝ вземат момченцата.  hahaha

Бря! Аз си пиша, зад мен Кица си ходи из стаята без да се държи. Добре, че е страхлива обаче, гледам я, че не се напъва да ходи на всяка цена, а като се умори посядва или продължава лазешком.

# 167
Пуци, в началото прави чести къси пускания. Ама за десет дена няма да я познаеш. Тогава ще видиш промяната и ще прецениш дали е готова за прощъпулника. Вероятно ще е там някъде.
Пупи, винаги се опитвам да бъда максимално кратка, ама съм си такава, сладкодумна... И в живота много плямпам. Не съм сигурна, че искаш да ме видиш Simple Smile Все още уговаряме някои детайли, може и друг ден за повече време да сме в Пловдив, ще те уведомявам като се проясни работата.
Пафи, изобщо не е за изпускане, както и на Яни сините очи. Ама пусто, мъжки са... Не че и Коко не е 'обещан' за поне още 2-3 други моми Simple Smile Явно вчера са скъсали с Кица и тя е тръгнала с Павел, сега ще си търсим нова Simple Smile

# 168
  • Sunshine state
Уговаряте се вие,тая снаха за този,оная за другия. Laughing Моят мъж каза,че е по-добре да имаме само дъщеря,защото съм щяла да бъда свеки за чудо и приказ,демек ужасна. Twisted Evil  Grinning То май всички мъже така мислят,а тях с мед да ги намажеш. Whistling
Мел,щом яде бонбони така,значи може,ама не го прави,защото му е по-лесно просто.Тарикат е Митака-мама пасира,а той само гълта,не се напряга. Simple Smile То отстрани лесно съвети се дават,но няма как да не му даваш да яде,докато не прояде едро.Аз колкото и да съм твърда,не мога така. Rolling Eyes
Майче,ти хубаво си приказлива,ама и аз съм същата.Как ще се надприказваме,не знам.Мъжът ми е тих като тревата,аз компенсирам.Ще си бъбрим,а те да се оправят. Party

Кога ще проходи и моето дете?!Изоставаа   Crossing Arms

# 169
  • София
Кога ще проходи и моето дете?!Изоставаа   Crossing Arms

Глупости   bouquet

# 170
Ако некоя мома артиса , пращайте и насам ,синеочко русокоско сме ние , ще го хареса давам ви дума.

ами какво се чудите то за това лафа върви тука , мъжо както казва с Дара -  за време в ефир трябва да водите война , има един начн да ми се запуши устата от година и половина не съм пушила  една кутия цигари и цял час ще мълча и гледам доволно  Laughing

На мен перманентното ми състояние е шоково , все съм потресена от нещо тъй че това ще ви снасям и тука Laughing Laughing

И ние не ядем твърдо с тва пасиране до гуша ми дойде , дави се симулира повръщане и изобщо голяма трагедия става ако не съм уловила некоя трошичка , обаче педката каза това да не го драматизирам както и фонтанелата , тъй щото не е останал човек който да не дъвче и да има дупка на главата Naughty Права е жената и за тва хич не ми пука.

Ау и ние като Кицка обикаляме , искате да кажете до 10 дин прощъпулник е ся се развълнувах приятно , ай пак ще лея сълзи и ще обикалям около детето с камерата кат натровена.

# 171
  • Sunshine state
Мел,  bouquet Така ми се иска да литна до София,че и кумовете ни са там,но няма как.. Rolling Eyes
Даре,ще ме разбиеш. Laughing Права е-няма някой голям човек,изхранващ се само с пюрета. Grinning
Ако ползваш ФБ,дай да те добавим в групата. Peace

# 172
Пупи, не чизоставате. Съвсем нормално си е всичко, обикновено децата прохождат след 11м до към 13м НАЙ-ЧЕСТО, а може и по-късно. На една позната на 1г и 5м й проходи девойката. Не е нормално това като моят дребосък, дето за всяко нещо бърза да порасне. На 3г всички ще са еднакви в развитието и в акъла.
Дарина, предполагам, че за десет дена ще е ок, защото Коко като проходи, така стана - ходех като квачка зад него. Накрая му стана фикс идея - това правеше непрекъснато, докато не се усъвършенства, опитваше се да се изправя сам, пускаше се, падаше, ставаше, забрави и да лази, просто друго не правеше. На втората седмица беше готов за прощъпулник, съвсем спокойно си ходеше, но ние пътувахме тогава. На третата направихме прощъпулника, но той беше с температура тогава. Отиде до масата и си взе хляба, изправи се да си го яде и изобщо не искаше друг предмет. След сума ти кумене и клатене, взе пастата за зъби Simple Smile
Наистина, защо не те добавим в групата. Или да качиш някоя снимка на Бобчев, за да го видим и после ще си я свалиш.

Последна редакция: нд, 03 юни 2012, 18:01 от sacra cor

# 173
Честит празник, мили майки! Да са ви здрави, весели и (умерено) палави децата!   bouquet  bouquet  bouquet

Ще ме скъсате, голям смях е бил тук снощи.  Joy Joy Joy

Пупи, изобщо не изостава Лора - тя все пак е професионален пълзач, не забравяй.
Що да се лишава от тоя кеф.  Naughty За свекървенството и аз си казах същото, което ти е казал мъжът ти - чудовище щях да съм, та по-добре тъща.  Mr. Green

За прощъпулника и аз така ги виждам нещата - след около седмица, макар че ми се искаше да съчетая нещата утре, така и така ще мо дойдат хората, после трудно ще ги събера. Тя не че би могла и утре да иде до някаква маса да си вземе нещо, любопитна е като коте, ама ще видим.

# 174

Да ви почерпя момичета,днес имаме годишнина от сватбата-4 години.

Честит празник на всички малки и пораснали деца.

После ще се включа по-подробно.

# 175
  • Sunshine state

Юхууу,добро утроо!Идвам с кафето. Flutter

Днес голяма промоция пусна малкото-спа от 20:00ч. до 8ч. непробудно. Heart Eyes
Към 6ч. се събудих и бутнах мъжа ми да го питам дали не е ставала,той вика "не е".Леле,стреснах се и отидох да я видя-спи си и 5 пари не дава. Mr. Green Дано все така да я кара. Party
За прохождането си е така-пълзящите деца прохождат по-късно по простата причина,че не им се налага да ходят,стигат си всичко и с пълзене. Laughing
Пуц,представи си само за какви вещици ще става дума,ако се обебим със синове.Горките снахи.. Crazy Но за Лорката ще се караме със сватята,ако я тормози! #2gunfire
Палома,честита годишнина!Желая ви много семейно щастие и много лИбофф.   bouquet

Аз чакам майка ми да дойде.Тоя месец стана малко жръц-пръц,ама много празници се събраха.. Crazy

Честити 1-ви Юни на всички деца и на порасналите такива,демек на нас. Hug

# 176
Остави се, баби Яги.  hahaha Не, че отсега не ми трепва сърчицето какви ли мульовци ще ми води вкъщи... Crazy Ама зет някак по-лесно се приема. Сватите... то затова сега тук се комбинираме, щото се избираме по сватски.  hahaha

# 177
 newsm32 Честит 01.06. на всички деца! Да са много засмени и весели в игрите!
На вас момичета желая повече спокойствие и сън Simple Smile !
Шшшт не отваряйте темата за свекървите, че става страшно  Mr. Green

# 178
  • UK
Добро утро!

Честит празник на всички малки и пораснали деца! Да са ни живи и здрави мъниците, и ние покрай тях да можем да им се радвами дълги години!

Палома честита годишнина!

И Боби има днес месечинка, да е жив и здрав.

Моето дете реши в 4ч. че се е наспало и като му удари един рев, иска да си играе. Рева като магаре поне 30 мин даже и повече. Няколко пъти я слагах в кревата и тя след 10-15 мин. пак надува гайдата. Но пък сутринта си поспа да 8 сутринта.
Ама и аз си поспах до към 10ч. Майка ми е тук. Честно ви казвам можех още поне 2ч. да спя, но свързват един трафопост тук и копаят пред блока.

Връщам се да ви дочета че много сте писали снощи.

# 179
И такааа.........,
ние сме добре.Мимето има вече 5-то зъбче,само иска да ходи,хваната за ръчичка естествено,при нея желанието е повече от възможностите LaughingХаресах й торта от Чочко,с едно пате е,защото тя полудява за патета Heart EyesРождения ден ще празнуваме в едно заведение с градина,само най-близките и 4 дечица.

Тези дни нещо ми има,само си припомням раждането,как се чувствах,как очаквах да я видя с голямо нетърпение,ей такива работи,и си мисля как мина тази една година,кога порасна това дете?!?Сигурно като дойде рождения ден,цял ден ще рева.

Пупи,още ли Лорка е само на попара и мляко?Да ти кажа да не се отказваш да й даваш друга храна.Ето Мимето,сега прояде кисело мляко, а преди месец се потрисаше от него,чак ще ревне.Та,не се знае в кой момент нещо ще и хареса.

Darina777,наистина като те чета,все едно си на педал Wink,и те чета на един дъх,чак се задъхвам.Честито на проходилото ти момче и честита месечинка  bouquet

Мама на Ани,Аничка е истински герой,щом гипса не може да я спре.Като нищо да проходи с него или веднага като го махнете.Още 2 седмици остава,нали?

Общи условия

Активация на акаунт