ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Sunshine state
Девил,ако е ял нещо с яйце,може да е от него.Лятото трябва да се избягват дори и домашните яйца.Дано му мине. Praynig

# 616
  • Cyprus, Пловдив
Като казахте разстройство, да попитам: брои ли се за разстройство ако ака 2-3 пъти на ден,понякога кашесто,понякога е по-воднисто  newsm78 яйца нее ял,дори давам,ориз или банан,друго какво запичащо? Rolling Eyes

# 617
Даре, по-скоро звучи като да е разхлабен, отколкото като истинско разстройство. При него, доколкото знам, няма спирка. Морковите също запичат. За друго не се сещам в момента.  newsm78

# 618
  • Sunshine state
Не е разстройство това,а разхлабване.Разстройството е течно ако,така да се каже.Ако имате компоти от дренки,дай му пасирания плод или водичката от него.Аз ако пия такова чудо,няма да отида никога до тоалетна. hahaha
Майка ми каза,че и Лора днес е ходила 2-3 пъти.Това е повече от обикновено,но не било течно.Мисля,че покрай поемането на повече вода става така.Тя сега и през нощта ставала да пие по 2 пъти в просъница.Топло им е на душичките. Wink

# 619
  • UK
 Хей Пупи, аз си мислех, че вече сте на морето. Ама вие с Лорка ли ще ходите или тя ще стой още дълго при баба си. Аз толкова време не бих изкарала без Ани. Днес майка ми ми предложи да вземе Ани за целият ден, да мога да свърша някаква работа, но като се замислих аз май нямам друга работа.

Ани и тя пие доста вода тези дни. При положение, че до преди месец не близваше хич, сега изпива по две чаши, а и почна сама да си взима чашата.

А мъжът ми току що ми каза, че сигурно няма да може да си дойде за рожденият ден на Ани. Много тъпо.

# 620
  • София
Като казахте разстройство, да попитам: брои ли се за разстройство ако ака 2-3 пъти на ден,понякога кашесто,понякога е по-воднисто  newsm78 яйца нее ял,дори давам,ориз или банан,друго какво запичащо? Rolling Eyes
Шипки-чай или има на хип шипка с ябълка като пюре има и сокче такова. Моркови да,с картоф например,ако яде попара с масло му я спри за малко или без масло и сирене да е..аз давах на моя само сухар с чай Confused

# 621
Здравейте,
Мимето дивя навън,измори се доста и преди малко се предаде GrinningДнес за пръв път направи 5-6 крачки сама от мен до баща си,но не се е пуснала,аз си дръпнах ръката да я пробвам Wink

Мама на Ани,дано се променят нещата и мъжът ти да си дойде Praynig

За разделянето,били сме разделени за най-много 6-7 часа,ако имам работа не го мисля,но ако съм вкъщи,не мога без нея и не ме свърта Confused

Да ви питам,тези които имате басейни,какви са?За морето искам да й взема,но не мога да избера.

# 622
Мерси за  инфото за разстройството - на Дидко е направо слузесто и воднисто, на обед дадох моркови и следобед излязоха. Шипки с ябълки не щя да яде.  Rolling Eyes за вечеря яде попара, заради сухара и педка каза, че сирене може. продължавам с Ентерола. Заради това сега е и зверски подсечен от влагата  ooooh! Ял е само пюре от бурканче и тестени неща, без яйца. Ще откача вече - вода давам нон стоп - днес е изпил около 700мл.
Аз имах такива проблеми преди седмица и половина щото ме беше напекло повечко слънцето, ама знам ли. Една позната каза, че дъщеря също е била така за 2 дни, и тя е на 1г.
palomax нашия басейн е с три ринга и е висок около 25-30 см, диаметър 1м, от Кауфланд за 5лв. Има и в Джъмбо - там са повече модели и можеш да си избереш.

# 623
  • София
Девил,към ентерола,давах и хидрасек и биогая, а и морковите отделно на сок.

# 624
  • UK
 Палома и нашият е с три ринга от Кауфланд, мисля че е около 1м диаметъра  newsm78, не съм сигурна , синичък, на рибки и други морски глупости, май беше 5 лв. Девил , може да е същият. Не мисля че ти трябва по-голям басейн , около метър ще ви е добре, а и няма да е много удобно за носене голям басейн, бебе, багаж.
 Бързо да се оправя Дидко!

# 625
Благодаря ви,ще проверя в Кауфланд  bouquet

# 626
  • Sunshine state
Ще ходим на море в началото на август и ще я оставим отново на майка ми за 10 дни.Липсва ми,но не до степен да не мога да се отделя от нея,защото знам,че е в добри ръце,а и нека баба й се порадва малко. Simple Smile
Басейн и ние ще вземем.Аз се опасявам да не го излее лесно,че като знам как се подпира на стените и как поддават... Rolling Eyes Има да бърша под,понеже на съседите под нас терасата им тече. ooooh!
Може да си откараме и с ваната. baby_neutral

# 627
  • Cyprus, Пловдив
И аз благодаря за съветите относно разстройството,явно е разхлабен,но беше така за 2-3 дни,после беше ок и сега отново е така от вчера, утре ще му направя попарата с шипков чай,по принцип му я правя с липа и мащерка.
Палома, сестра ми взе басейн, който ползваме за вилата,с разни топки и рингове, и играчки към него от английски сайт,не съм сигурна за цена,върти ми се в главата 20лв  newsm78 но е големичък и тримата си играят в него.

# 628
Добър ден мили момичета  Hug Hug
Аз съм   Shocked Shocked Shocked  Crazy Crazy Crazy Crazy  Joy Joy Joy Тази седмица не съм се спряла,плажове,разходки,на Паничище бяхме 3 дни  Laughing Laughing
Честит празник на сладките рожденници,да са живи и здрави  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Аз за разтройство давам на Владис оризова вода и я оправя,също и Ентерол.Бързо оправяне на Дидко  Hug
Пупи имате нужда от малко усамотение с мъжа ти,а пупи няма съмнение че ще е в добри ръце  Hug Hug

# 629
  • София
Клавде, кефиш ме просто колко си щедра на емотикони  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт