ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Браво на детето! Докато се усетите, ще затича.  Mr. Green

Тя като ѝ се обадих за излседванията ме доядоса с изречението "останалите неща са сравнително добре". Ей, луднах! Кво значи "сравнително"?! Или са наред, или има повод за притеснение - да каже какъв е. Тя скоро ще се мести в частна болница и досегашната схема с направленията няма да важи, така че като едното нищо ще я отсвиря, само да минат последните имунизации. Не е лош лекар, но понякога яко ми лази по нервите.

Как ме овика, че съм си мислела, че с кърмене ще я предпазя от моята настинка.  ooooh! Аз казах само, че съм била настинала, кърмя я и най-вероятно няма да я заразя, щото ѝ предавам готови антитела точно против този вирус. Като възкликна "Ама ти да не си мислиш, че е панацея?! Ми ако имаш гнойна ангина пак ли няма да я заразиш?" iс*ктир, откъде да знам дали ще я заразя, но логиката ми подсказва, че вероятността не е толкова голяма. И да бъркам, може да ми го обясни нормално. Пак се ядосах, извинете.  Blush

# 646
Привет!
Пупи, точно на ибатливия бебешки пубертет ми прилича, но той нали на 2г.ги хваща.  Гледах и таблицата по таблицата с ревливите периоди, но не е и това. По описанието, периодът около годинката е свързан с прохождането и по описания начин се държеше на 8 и 9 месеца, когато проходи и съответно стана стабилен.  Ако се сещате, предният път като си бях в София, когато имах изпити. Държанието му в момента за мен е лиготия, но се чудя какво се случи,  за да се промени драстично буквално за часове.
Дарка, ще поостана докъм август.  Той е свикнал да пътува, не бих казала, че му се отразявя. Първите два дни обикновено е златен, защото изучава новото място. Този път и това не се случи. ..
Нощта мина с доста будения, след един момент не заспиваше дълбоко, както обикновено и остава до сутринта в мойто легло.
За пишкането - по-малко е, но от сутринта пишкаше 6пъти, а не е пил изобщо вода. Може и да е, защото е по-хладничко. Единият пиш беше на земята. Каза си,занесох го на гърнето, но стана. Върна се в стаята и се изпика на пода.

# 647
 От телефона съм и не виждам какво пиша, затова сътворявам глупости. Извинете ме.

# 648
  • Sunshine state
Майче,не е задължително да е на 2,плюс това и Коко е бърз в развитието и изпреварва доста събитията.Нищо чудно да го е започнал.Много се променят децата през този период.И аз очаквам подобно нещо.. Tired
Пуц,направо я сменяй,след като минава на частна практика.Няма смисъл да се плаща,това ще са постоянно пари за разни неща,които спокойно могат да си минават и по ЗК.Може да я ползваш за 2-ро мнение,но иначе няма смисъл.
Излишното драматизиране и на мен не ми харесва.Хубаво е да си взискателен,но не и безпричинно да тревожиш хората.Майка ми е склонна да го прави и понякога стигаме до скандали. Rolling Eyes
Колкото до кърменето-аз,дето не кърмих знам,че не се прихваща хрема с кърмата.Няма начин и тя да не го знае и тия коментари са излишни.Целят единствено насаждане на вина. Wink

# 649
Не, тя ще си работи и по каса, но е по-далече, ще трябва да си взимам направления от личния, при който е записана Кица и... дълга и широка. По-добре да си плащам и да ходя при докторката в Токуда, при която ще ходим днес. Тя е страхотна като отношение.

Майче, това, което аз четох за последния ревлив период не беше свързано с прохождането, а с осъзнаването на системи от дейности и подобни интелектуални развития. Кица пък се учи да говори, все нови комбинации бълва тия дни, и това сигурно добавя към нервността. Сефте да беше, ще го преживеем.

# 650
Здравейте,
благодаря за споделеното за басейните.Сега мисля за този:http://www.kristaltoys.com/basein-tvyrd-bord-12025-p-693.html

Хемоглобина на Мимето е 109,супер си е,на 6 месеца беше 120.Сега от 1 седмица й давам месо всеки ден,хапва и зелении и това е Wink

Пупи,сега като се върне Лорка,ще ти покаже какво е научила.Сигурно ти е домъчняло вече.

Даре,я кажи какви са тия мързеливки?

Ягодке,как няма да се ядосаш,не може някой си да ти снима децата Twisted EvilТе верно че са атрактивни,ама тия хора много нахални #Cussing out

Девил,дано Дидко е вече добре,и айде да свършва ремонта да се успокоите.

# 651
  • Cyprus, Пловдив
Привет!Хубава разходка си направихме следобед  Grinning
Пуц, разбирам дразнението ти, нали и нашата избълва куп глупости, заради хемоглобина ни - 94, нямала съм вече кърма, да съм спирала да кърмя,бла бла бла....
Да си призная,Янис не яде всеки ден месо,но то и аз не ям много,много,но пък винаги съм била с висок хемоглобин  Wink той тотално отказа всякакви пюрета,иска си манджа,за това се надявам да му хареса от понеделник кухнята  Grinning
Пуц, можеш ли да ми пратиш таблицата със стойностите за хемоглобина  Praynig
Палома, мързеливките ги направих за първи път и станаха екстра, направих 1/2 доза и стана 1 голяма тава, а цялата е това: (и са наистина мързеливки  Mr. Green )
4 ч.ч брашно (вътре се слага 1 ч.л. сода и 1 ч.л. сол )
Прави се кладенец и вътре се слага:
1 кисело мляко
1 белтък
натрошено сирене на око
Бърка се всичко с лъжица,не с ръка и после пльоскам в намазнена тава по една лъжица от сместа и отгоре мацвам с желтъка,слагат се в студена фурна на 180-200 градуса,пече се около 30 мин.
И Янис много ги хареса  Laughing
Девил, как е Дидко?Янис днес само веднъж е акал,амин  Grinning

# 652
Здравейте!

Пупи, браво на Лорка!
Аз за сега не мога да се прежаля и да пусна децата с приспиване при бабите си  Mr. Green Решила съм като проговорят тогава, трябва да знам аз какво се случва  hahaha не, че са лоши бабите, в мен е проблема, обаче...  Crazy

Ние този месец пропускаме консултация, че докторката ни отсъства, но миналия като ходихме и сестрата само от гледане каза, че едната щяла да има нисък хемоглобин, щото била по-бяла от другата (пък аз съм много бяла, може на мен да се е метнало детето). на 6 месеца и на двете и беше към 130 хемоглобина (тогава вече бяха само на АМ).

За месото - каквото са им сложили в кухнята - това давам.

Палома, на мен ми харесва басейна.

Пуц, миналото лято, докато все още ги кърмех, изкарах някакъв вирус с повръщане - 2 дена нон-стоп и ги кърмих и на тях нищо им нямаше  Peace

Лъки, радвам се, че Янис се е оправил  Hug

При нас нещата вървят към подобрение (пу-пу) - будят се по-малко, взеха да спят до 7, увеличиха паузите между храненията, абе личи им, че порастват. Днес цял следобед обикаляхме магазините да се подготвяме за рожденния ден Simple Smile

# 653
Lucky_luck мерси, че питаш - Дидко днес е ок, не е акал, изяде си всичко прилично от кухнята - явно му беше домъчняло за човешка храна. Сутринта пак ми се стори топъл и ходихме до педка, каза, че всичко е наред, но са му много подути венците и чак към гърлото, кътници му растяли. Изписа едни сашета пробиотик за 10 дни, да се успокои стомаха и да не прави проблеми.
Само дето днес се пробва Дидко за каскадьор - акъла ми изкара. Слагам го в колата в столчето, докато разпъвам количката и не го връзвам с коланите, че е за 1 минута работа. Тупам едни боклучета от количката и чувам туп и рев вътре в колата, отварям вратата и го гледам паднал между седалките на една страна леко посгънат. Дигнах го порева малко, после проверих всичко ли му функционира, реших да не си е счупил нещо. Късметлия - даже синина няма - то е паднал/слязъл по собствено желание от около 25-30 см, ама отдолу имаше една чанта с играчки пластмасови, бутилки с вода. Та те така те.

# 654
  • UK
Ето ме и мен.

Вчера сутринта имахме майстори , че нещо два комарника се счупиха и дойдоха да си оправят бъкийте. После цял ден навън.
 Днес излязохме наобяд. И пак цял ден в парка, но забравих на детето обувките и трябваше постоянно да обикалям с количката, за да не мрънка да става. Една нахална муха я полази по ръчичката и АНи изпадна в шок, така се разрева от страх , че едва я успокоих после. И е почнала много да крещи като плаче, побърква ме.

Милият Дидко, добре че са още гумени и трудно се нараняват. Майка ми, ми разказва , че аз от зъбите съм била постоянно с разстройство, слузесто.

Браво на Лорка.

Пупи не се ядосвай на лекарката, до че ще я сменяш.

# 655
  • София
Здравейте девойки
Едно късно включване от мен
Влизам само да кажа, че възнамерявам утре да се метна в зоопарка. Та, софиянки и които сте тук - идвате ли? Аз ще съм там някъде около 12 - 12.30 ч. Ако не ми мине котка път. Утре като станем ще пиша пак със сигурност.
Пуци, ще дойдете ли с Кицето?

# 656
  • София
Привет и от мен, малкия спи и аз за мааааалко в нета Simple Smile

Мели по това време малкия обядва и после спи..излизаме след 16h...така че ..няма да дойдем..

Днес баща му,му купил нов басейн със сенник отгоре Simple Smile нямам търпение да го надуем Whistling

Мама и Жожо крещи като реве...

Ох и ужас,проси като куче проси ядене-навън де що човек яде нещо той иска и като не му се даде се тръшка драматично,чак цвили от рев..докато не получи залък Tired

# 657
  • Berlin
Добър вечееер! Simple Smile
Мели, бързо казвам, че и Пафиту яде на обяд и после спи, тъй че сме пас. Пък и не виждам как ще дойдем до там. Макар чеее утре сутрин сме на лекар в Студентски и ще сме близо.
мама на Ани, пускай Аничка боса. Simple Smile Аз съм го пробвала нашия за малко навън, много странно му е в началото, ама свиква и не му прави впечатление. Само да е чисто и да няма стъкла ...
Павел, откакто проходи, всеки ден има сериозно падане. ooooh! Вчера вече си ожули лицето, сега има рана на носа и синина на челото. Днес направи нещо като салто, преобърна се и падна по гръб.  #Crazy После, след 2 минути, една топка го удари по главата... Вече не знаех да плача ли, да се смея ли ... Малко истерично щеше да се получи. Simple Smile

# 658
Брютру!

Даре, заповядай.

Тъй ся, и втората лекарка каза, че е ниско 108, защото на година целили докторите стойност 120. Каза да муа повечко месо и жълтъци и така. Иначе не е поднормено нисък. Възторгна се от напредъка на Кица, похвали я колко хубаво ходи, каза, че няма нужда от други прегледи, всичко си ѝ е наред.

Мели, супер! Само че не знам дали точно в този час ще можем да дойдем, тя тия дни ми заспива в 12. Днес обаче спа до по-късно чудовищенцето, та ще видим, ако я наобядвам към 12, я мятам на количката и идваме. Ако не ореве орталъка, де, щото в количката не е влизала откак проходи.  ooooh!

Девил, честит каскадьор.  spoko Имам чувството, че тепърва ще се развихрят.

# 659
  • София
Здравейте, в ужас съм..Жожо отказва да яде,растат му кътници долу и е нетърпим,аз късно видях,то единия е аха- да се покаже..горкия много се мъчи Tiredсега с 1000000000 зора хапна малко супа,едно данонино и малко АМ...като за врабче...не както си ядеше детето Sad основното въобще не го иска..

Общи условия

Активация на акаунт