ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Аз обичам спорта много. Харесвам и футбол, та мачовете са ми интересни. И съм за Полща. Браточките нещо...
Иначе и аз така досадно се включвам на час по лъжичка. Ама щото все нещо правя и изобщо не мога да си събера мислите. И в паузите седна и рефрешна, та решавам и аз да кажа по някоя дума. Това скуката е голям проблем. Нямам търпение пак да се прибера в България, тук ще издивея от самота...

# 436
  • Sunshine state
Как да я натоварваш,като ми помагаш?  Hug И аз ще ида.Аз имам стаж,но работодателят ми НЕ Е внасял осигуровки,нито социални,нито здравни,та се оказах в много гадно положемние и сега се съдим.Ще ида август,а утре мисля да попитам..
Майче,и аз гледам мачове,но да са такива интересни-европейско,световно,такива.Много ми е готино дори.С чаша бира идва екстра.Ох,как ми се пригоди на море,ако знаете... ooooh!
Сега говорих със сестра ми-август в началото сме в Приморско! Party

# 437
Майче, ние сме против Полша  Whistling
Иначе и на мен ми беше приятно да гледам мачове, ама със фен на футбола да живееш и на вас ще ви се отгледа  ooooh! А, като е активният сезон...нищо не пропуска. Добре, че си имам лаптопчето, да си 'говоря' с него. Ама на Олимпиадата от сега се точа   newsm18

Ние ще ходим на море началото на септември, дано да даде хубаво време  Praynig

Пупи много гадно това с работодателя  Tired

Вече ще ви пожелая лека нощ, нали мача свърши  Mr. Green

# 438
  • Sunshine state

Добро утро.
Познайте-пак спа цяла нощ.Ще стане човек от това дете,ей. Heart Eyes Grinning Стана в 7:30ч.,но така или иначе се бяхме наспали вече.
И ние се готвим за море.Ще ходим в Несебър август месец.Нямам търпение! Party

# 439
Здравейте,
и аз чакам морето,края на юли ще е.Вие с децата ли ще ходите?Ние,да.Ако я оставя само ще я мисля,пък и сме с още едно семейство с детенце по-голямо от Мимето с 6 месеца.

Сега поръчах на малката храна от една частна кухня,утре има риба,та затова.Да видим как ще се приеме.Тя в тези жеги малко няма апетит,но и аз съм така,само таратор ми се яде Wink

# 440
  • Berlin
Добро утро!
Голяма жега!
Ние футбол не гледаме и съм много доволна, че съм случила на такъв мъж. Laughing Гледа волейбол, за щастие там и аз гледам.
И на нас ни се ходи на моренце, около септември, обаче изобщо не знам къде ще ходим. Искаме някакъв затворен комплекс,  да не мърдаме много много, и то около Бургас ... само за Слънчев бряг се сещам аз. newsm78 Някаква идея? С Пафи ще ходим, да си понапълни малко дупето с пясък. Mr. Green
След малко ще закусваме и излизаме, че вкъщи е нетърпимо.

# 441
  • Sunshine state
Ние няма да сме с нея,ще я оставим на майка ми.
Моят мъж футбол също не гледа,информира се само за резултата. Grinning Най-много мразя надъхани мъжаги,които на всяка ситуация крещят. ooooh!

# 442
Добро утро. Миналата нощ би всичко досега. Поспа един час, оцъкли се в 8.30 и не мигна до 10.30. Междувременно камък се пукаше от жега, а в кварталната чалгаджийница се вихреше бесен купон. Цяла нощ бяха биберон на повикване, свините-купонджии реваха до 5 сутринта. Умира ми се.

Браво на Лори, че спи, вдъхва ми надежда някак. Hug

Grinning Най-много мразя надъхани мъжаги,които на всяка ситуация крещят. ooooh!

Това съм аз.  Blush Ама наистина крещя, т.е. изкрещявам от вълнение, като гарга. мачовете ги гледам избирателно, само за един отбор ми пука от участващите.

# 443
  • Sunshine state
Аааа,Пуц,женският глас е едно,ама един мъжки баритон е друго.
Каква е тая чалгаджийница?

# 444
Абе крясъкът си е крясък, понякога сама се стряскам.  Joy

Имаме една "механа" в квартала, съвсем близо, която отскоро има жива музика. СНощи явно беше извънреден случай, защото принципно работят до 11, а снощи се вихриха с все музиката до след полунощ. Защо не извиках полиция и аз не знам.

ПП Мели, аз днес вече съм без хрема, да знаеш, лукът действа безотказно. Дано ти се размине антибиотика.  Praynig

# 445
  • Sunshine state
Може да е имало някакъв повод и за това да се е проточило толкова.Дано да не им стане практика.Ние тук имаме една беседка в близост,на която се събират кварталните пияници.Добре,че са тихи.Най-странно ми е,че и зимата в най-големия студ си седят там-увиват я с фолио и найлони и поркат. Shocked Пълни откачалки.. Rolling Eyes
Много хубаво,че си оздравяла. Heart Eyes

# 446
Да, рожден ден, пяха песничката. Ако им стане практика, на мен ще ми стане навик да звъня на полицията.

Кица се сефтоса с лайнце, ама по челото.  hahaha Гледам я аз напоследък, че бърка в гърнето, ама забравям да я наблюдавам.

# 447
Добър ден момичета  Hug Hug Hug
Пуци Владис също бърка в гърнето и много често си напикава ръката или си мачка акито  Joy Joy Joy
Моят мъж също не гледа футбол
За море,мислим да ходим юли или август с Владис,но още не сме решили къде
да се похваля какво си направих в неделя

# 448
  • Cyprus, Пловдив
Привет!
Много гадно,като нямам нет и все изпускам,включвам се на няколко дни веднъж,а вие сте писали,писали...
За зъбите- мием ги,но не с накрайник, а с малка четка направо  Rolling Eyes
Майче,ти беше питала- тази пуста Т (мамицата й) го хвана точно на рождения му ден и следващия,днес няма,така и не разбрах какво му е  newsm78
Тъпото е, че пак се обрина по ръцете,а от днес има и по раменцата,дори не мога днес да го заведа на лекар в тази жега  #Cussing out
Поти се ужасно,основно по главата и си мисля пак да го подстрижа  Rolling Eyes
Относно мача вчера,бях за Полша,понеже съм против всичко гръцко и кипърско,по разбираеми причини  Mr. Green
Ягодка, на кои хора се полага социално майчинство?Може и на лични,ще съм ти благодарна  Hug

# 449
И аз мерих температура преди малко - 37.5. Пооблях я със студена вода, вероятно е от жегата, но по-късно пак ще меря.

Да питам за миенето на зъби - пастите нали са такива, които не се плюят? Щото не виждам как ще я накарам да плюе. Ще почакам да се покажат повечко и горните зъбки, и тогава ще започна.

Клавде, много красива картинка.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт