ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • UK
Добро утро!

Ноща мина добре с едни будене за хапване и после се събуди в 7ч., но мен ме мързеше да стана, Ани напълни памперса докато се надигна. Станахме, насмука се детето , обиколи около сппалнята , удари котката и най-неочаквано се покатери върху мен да се гушка и заспа. Аз не си спомням кога за последно е искала да се гушка, чак почна да си пее тихичко. Досега винаги като я гушна уж да я приспивам и започва да се гърчи, върти , бута.
 Ягодке и аз все си мислех, че като са две взаимно се забавляват и разсейват. Много им се радвам на снимките, в първият момент ми се видя едната че е по различна, но реших че си въобразявам,  а те не били еднояйчни. Аз си мислех че когато не са еднояйчни са момче и момиче задължително.
 Пупи браво за сухите гащи. Днес ще ходим за гипса и после и аз го махам памперса, само вкъщи засега.
 Майче , аз защо си мислех че банята ще я правите докато сте на морето вие с детето? Или плочки за нещо друго купувате?

# 481
  • Sunshine state

Добро утро!
Днес Лоричка беше по-ранобудна и се събуди в 7:30ч.,но пък спа цяла нощ.
Пуц,браво за сухите гащи! smile3501 Напоследък забелязвам,че памперсите на Лора са доста сухи,а тя се поти много.Предполагам,че едното е за сметка на другото.
Майче,няма ли някои приятели там,с които да излизаш?
Мама на Ани,успех днес с махането на гипса!  bouquet
Магнет,хубав ви е режима.Аз не мога да не я сложа сутрин към 9-10ч. да спи ,понеже се вкисва много.Този й сън е дълъг и понякога следобед не спи.Вчера освен,че спа до 12ч.,легна и следобеда към 15ч. и стана чак в 17:30ч.Напоследък от жегите ли,от какво ли,започна да спи повече.Не се оплаквам. Laughing
Мел,и аз моите обици ги махнах и държа само тази на носа и една на ухото в горната му част.Не са ми зараснали дупките,но напоследък ме мързи да ги свалям и слагам,а не мога да спя с тях. Rolling Eyes
Хайде да ходя да пия кафенце по хладничко.  bouquet

# 482
Пуци, браво на Екатеринка! Аз да похваля и мойто, сложих вчера памперс, докато спеше. Остана сух, а като се събуди се изпишка и изака много отчетливо. Нощният памперс също е много лек, а през деня си пишка често, значи приема течности. Е имахме вчера два гафа, но всичко друго бе ок, смених гащите и останаха сухи до вечерта.
Пупи, то имаше една мацка, с която подържахме връзка, но тя откакто роди, много се дръпна. Стана надменна и многострадална Геновева - и преди все плачеше колко тежко родила, на сухо, пък инфекция, сега пък секциото я боляло вече 9 месеца, пък 40 дни от СТАЯТА не излизаха с бебето, па не знам си коя комшийка й правела магии, а при върбите до нас имало самодиви, пък проблемна бременност имала, затова не можела да излезне да се разходи, сега пък нямала време да излезе с бебето, нищо, че тя живее с брата и родителите на мъжа си, свекърва й готви и чисти, пък и като я видя, все държи детето, тя не може и да готви даже. Та един ден се зачудих как успявам аз сама да почистя всеки ден и да сготвя, че и да разходя бебето навън. Мъжът й беше като брат с мъжа ми и също се затри, изобщо не се обажда .И ни стана обидно, спряхме и ние да звъним.Пък и повечето млади девойки тук са жени на приятелите на мъжа ми и не мога всичко да споделям с тях, не върви.
Мама на Ани, тя се покатери с гипса ли? Свалихте ли го вече?
Коко се разбуди два пъти, лесно заспа. Спа до 8.30 чак, след като снощи заспа в 23.40, беше много лош Sad

# 483
А плочките трябваше да ги слагаме в момента, след морето, а ние с Коко да останем в България. Но нали ни предстои рожден ден, та се уговорихме да го посрещнем заедно и след 25-и ще заминем с малкия за София и ще постоим поне докъм август. В това време тук ще направят реновирането на банята, тъкмо и свекърите ще са почивка тогава. По-добре да ме няма, за да не са ми пред очите. Свекърът вече е отпуска де, цял месец ще бъде и всеки ден идва. Ама както и да е...

# 484
  • UK
 Майче, тя не се покатери буквално, а дърпа по ръцете и краката да я взема. А ти няма ли някой парк или градинка да излизаш, там обикновено искаш не искаш се запознаваш с мами с бебоци.
 За гипса между 13 и 15 трябва да отидем.
 И Ани става киселяк към 10 ч. Ето я сега преспа до към 8-8:30ч., и сега вече търка очите и мрънка. Даже сега съм я оставила в леглото и и е тихо само я чувам , че натиска мелодиите на въртележката над леглото, от скоро се научи да светва лампата и да пуска мелодиите.

# 485
Добро утро! Ние ходихме на консултация - 72 см, 8.7 кг. Дръпна най-сетне на ръст. От вкасината порева минута-две и се кротна. Сега обаче се разсъни и ме нерви. От 5.30 е на крак.

И аз забелязвам, че нощният памперс е по-лек, от жегите трябва да е.

# 486
Има две детски площадки тук - едната е далечко, другата е между едни блокове и има кучета много там, затова не искам да го водя. Сядали сме там на няколко пъти, но всички дечица са по-големи от 3-4г и никоя майка  не ми обърна внимание. Парк няма, но има хиподрум на близо, там ходя понякога, но мъжо не ме пуска сама, за да не ми изкочил някой зад храстит, че било усойно там. Пред блока има голям паркинг и потичваме там, поздравявам се с някоя комшийка, но толкова, знаете местните клюкарки какви са. А само дебнат българката какви ги върши...
Една мацка на скоро роди, адашка. Живее чак в центъра и все ме вика да ида и цял ден да си гледаме заедно бебоците. Все отлагам, ама като ми прекипи, ще взема да зарежа домакинството и да ида. Ще издебна някой ден като дойдат свекърите, за да не ги гледам хихи.
Веднъж да си ида в София, няма да се прибера у дома, ще видите! Simple Smile)
Пуци, настигнахте ни на ръст Simple Smile Ние от три месеца все сме си 72 Simple Smile само че 10кг. Сигурно е от жегите, да. Явно с потенето отделят много.

# 487
Това е интересното, че Кица не се поти, освен в свръхжега и то по главата само. Но пък може и през главата да се отделя доста вода, оня ден след обедния си сън направо ѝ беше мокра главичката там, където се беше допряла до пластмасата на стола. То и това запарва.

# 488
Да, Пуци, имам една приятелка, нейното бебе също хич не се поти. А Коко много се поти, косичката е мокра, по гръбчето е мокър и горещ.
Абе днес е ужасен, вярвате ли, че общо 5 мин е прекарал извън ръцете ми, откакто се е събуди и тези 5 мин преминаха в рев и дърпане за краката...

# 489
  • Cyprus, Пловдив
Хелоу!  Grinning
И на мен ми прави впечатление,че напишканите памперси са по-леки, явно всичко го изкарва с потта си,защото суче по-често , а и пие доста вода.
Следобед заминаваме на вилата,на хлад и спокойствие и там ще подстрижем отново Янис,ще кача резултата при първа възможност  Sunglasses
От потенето целия се е обринал, основно по раменцата,ръчичките и гръбчето  Sad
Реших със събраните парички от рождения ден да купя един читав фотоапарат,защото до сега всички снимки са му правени с телефона,а снимките са едни от най-добрите спомени според мен  Wink
Майче, колкото повече описваш живота си там,все едно чета за мен в Кипър...а там дори и детски площадки няма, отделно на жеги около 50 градуса какви разходки да правим  Whistling а от кипърки по-разглезени същества НЯМА  Whistling

# 490
Дарка, тук не са разглезени, даже си падат леко селски моми, но са страшно надменни. Особено ако се отвори въпрос, че съм българка, пусто македонско самолюбие. Ще ме гледат в очите със страхопочитание, а ще чакат да се обърна, за да почнат да одумват и да дебнат всяка крачка - какава домакинка съм, разбираме ли се с мъжа ми, добра майка ли съм, какви са ми отношенията с този, с онзи...
Инвестицията във фотоапарат мисля, че е добра идея. Аз съм маниак на тема снимки и мине- не мине все го щракам. Един ден мисля, че ще мога да възвърна голяма част от детството му по снимки.
Забравих да се похваля, че имам нов телефон. Simple Smile

# 491
  • София
Добър ви ден!
Аз пак по никое време се включвам. Че чак сега успявам да си пия кафето  Rolling Eyes Както е тръгнало, скоро направо бира ще трябва да пия, за кафе няма да има време  Wink
Майче, честит ти телефон! Със здраве да си го ползваш и само хубави новини по него да се съобщават. Какъв е?
Пуц, браво за гащите, дерзай! Ще успееш! Пожелавам на есен никакви памперси  Naughty Само сухи гащи!
От както съм станала, нещо ми се движат червата, ама усещането е точно като бебе да те подритва  Simple Smile Ех, спомени. Още помня усещането  Heart Eyes Чак несъзнателно си сложих ръката на корема там, където ми бълбукат червата и чакам да усетя подритване  Mr. Green

# 492
  • Berlin
Добър ден! Simple Smile
Пафи стана в 6.30. Shocked После поспа малко и сега пак ще го паркирам, че по това време спи обикновено.
Пупи, аз чакам да кажеш кога не е спала Лорка през нощта - това вече ще е новина. Simple Smile
Пуци, браво на Кицка. Simple Smile
И той не пълни толкова памперса вече, но и не пие много вода и постоянно кръжа край него с разни шишета - онзи ден му купихме 3 нови чаши, да се учи уж, ама няма особен ефект. Поти се, когато спи в началото, главата му отзад се мокри, иначе не. Но и това е достатъчно явно.
Мая, честит телефон! И аз вече съм за нов, след като Пафи достатъчно е олигавил моя и доста неща не му работят вече, не мога да го ползвам пълноценно.  Crossing Arms

# 493
Благодаря ви. Ми не е нищо особено, но е чисто нов на Т-Мобайл, един приятел ми го продаде само за 60лв (за толкова го е взел с програма на оператора, но не му трябвал реално). Чисто нов е, на няма и две седмици, още е с фолио на екрана и хендсфрито даже е запечатано още. Не знам точно как се казва. Пише Т-Мобайл Мини Пулс, а самият модел го намирам като такъв на Huawei. Не ми харесва много дизайна, ама за тия пари реших да не го изпускам. Случайно споменах, че ми трябва нов, щото и мойта прекрасна Нокиа къде от старост, къде софтуерни грешки даде с тъч-а, къде и Коко ми го излигави и хвърли 15 пъти, за нищо не става от месеци - и тъч, и микрофон, и батерията заникъде, че взе и да се самоизключва често. Този е с Андроид, само на това се радвам, макар че така добре си бях свикнала със Симбиан-а.
Да ви кажа, дребното заспа рано-рано. Вече поне час спи. Явно затова е мрънкал днес. Изпишках го и го измих, докато изсъхне го оставих гол и той дойде да цока. Сложих го на гърдата и набързо заспа, както си беше гол. Та му сложих за всеки случай непромокаема пеленка в кошарата и го оставих да спинка само по тениска. Сигурно му е много хубавко на свобода Simple Smile
Мели, застреля ме с тези твои газове. А виждаш ли да помръдва корема? Крачета, главички, нещо?  Mr. Green

# 494
  • София
А виждаш ли да помръдва корема? Крачета, главички, нещо?  Mr. Green

Еееейййй!!!  smile3516  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И аз на Митко като му сваля памперса и той само това чака - хуква по голо дупе и пишка, хили се като бесен и не дава да го хвана да му сложа чистия памперс  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт