ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Мерси, Мели, чул те господ.  Hug

Бедното ми дете в момента страда много - иска да се разхожда, а я боли крачето от инжекцията и е като Малката русалка - върви и плаче.

Да се оплача - ще трябва да купим климатик за стаята ѝ. Няма как иначе да издържим летните жеги, а не мога да я измъчвам както преди две нощи само щото не ме кефят климатиците.  Tired

# 496
  • София
Вържи й на крачето едно компресче с риванол (така ли се пишеше). Митко само веднъж ми е давал подобна реакция от ваксина - поду се и се зачерви, дали го е боляло - не знам, защото тогава още не беше проходил. Бедната ти (малка) русалка!  spoko
Да се оплача - ще трябва да купим климатик за стаята ѝ. Няма как иначе да издържим летните жеги, а не мога да я измъчвам както преди две нощи само щото не ме кефят климатиците.  Tired
smile3521 След адът, който преживях миналото лято с жегата, си казах - повече не! По-добре качествен климатик и умерено ползване, от колкото жега като в пъкъла, безсънни нощи, обриви и пот, пот, пот... Само чакам да оздравеем напълно и ще си ги ползвам редовно в големите пекове. Въпреки, че и тия дни ги пусках по малко...  Blush

# 497
  • UK

Хайде в жегата, да ви почерпя нещо разхлаждащо. Славихме гипса.

В Пирогов беше лудница точно пред този кабинет, имаше поне  деца 30 преди нас, но важното е че всичко свърши. На всичкото отгоре майка ми (беше с мен) видя една нейна прителка с внучето-счупило си ръката, а след малко пристига и една моя съседка с нейното момиче- счупило си крачето.

Прибрахме се и пуснах АНи на земята, пази го крачето полази малко , но замахва пак настрани като с гипса и се спря да седне и се усети че нещо не е както трябва. Още в кабинета не искаше да стъпи на крачето, докторът каза , че е съвсем нормално да го пази ден-два. И каза още една седмица да я пазя да не стъпва много на него-това незнам как ще стане.

Пупи , abs  е права- новина ще е Лорка да се събуди през ноща. Все така хубаво да си спинка детето. И и сложи памуче с риванол, но го сменяй постоянно, да е мокро, и до утре ще и мине
 Пуци , аз винаги съм била много лошо настроена към климатиците. По принцип съм много кекаква, само малко нещо да ме духне и веднага се разболява. Но сега ти казвам ,не мога без тях! Много съм доволна!
 Майче, честит ти телефон. Ей сега видях снимките на Коко, с домата е голям сладур.
  Lucky_luck апарат е супер инвестиция според мен. Peace

# 498
Добър ден  Simple Smile

Пуц, не съм те разбрала правилно. Права си, в този смисъл много успешно се развличат  Crazy
Много ви се радвам на успехите с махането на памперса
Смело взимайте климатик, важното е креватчето да не е под него, другото е песен  Simple Smile

Мама на Ани - желая на малката буболечка безаварийно детство от тук нататък  Hug
Ходих на фетална морфология в клиниката на Марков, там казаха че са двуяйчни, защото си имат от всичко по две - две плаценти и т.н. да не отегчавам, много рядко било това да се случи при еднояйчни. А пък и аз (като майка  Simple Smile ) ги виждам различни. Иначе със сигурност можело само ДНК-а тест да покаже.

Майче, зарязвай домакинството и отивай на гости. То работа винаги ще има, ако е спешна някой друг ще я свърши  Mr. Green
Честит ти телефон!

а от кипърки по-разглезени същества НЯМА  Whistling
Лъки, работила съм в Кипър преди 8 години, абсолютно съм съгласна с теб   bouquet
Много хубаво си решила за фотоапарата. Аз пък нещо се зарибих да си купувам по-хубав фотоапарат, ама да видим дали и кога ще ме огрее  Praynig

При нас все същото. Ставахме пак няколко пъти (разбирайте около 7-8-9-10, то кой ти брои, пък и нали са две  Crazy). Малките маймуни хем се потят, хем са им пълни до дупка памперсите.
Оказа, че на количката нещо се е разхлабила някаква сглобка, сервиз има само в Пловдив, та се чудим да я чакаме ли да се досчупи и тогава да я пратим  Mr. Green Щото иначе една седмица да я пратим и после да я оправят и една седмица да я върнат - пък баш лятото какво да правим в къщи толкова време  Naughty

Мама на Ани
, мерси за коктейлчето. Ох, да имаше едно наистина  Crazy

# 499
Мама на Ани, много се радвам, че е приключил периода с гипса. Simple Smile Да не се налага да й поставят повече никога!
Ягодке, за съжаление от Ден 1 съм сама с детето и няма кой да ми свърши работата, а съпругът ми е човек с изисквания и не мога да оставя домакинството. А и както свекърите ми правят изненади често-често, не мога да си позволя да остане неподредено у нас. А сигурно знаете как е само да разхвърлят дистанционни и играчки из апартамента. Ама като ходя до църквата идната седмица, ще го направя Simple Smile
Пуци, окуражена от успехите ти с Кица, днес си позволих и аз да го изведа по гащи, ама само до магазина. Днес също ни е и първият ден без нито един чифт намокрени гащи. Разбира се, знам, че така се е случило и до последния чифт мокри гащи, ще мине още много време... Сега свършихме и двете работи. Висенето по краката ми не приключи с наспиването.
За режима - ние си направихме пролетта като се върнах от София неусетно такъв. - ляга около 20ч (между 19.30 и 20.30), става в 7.30, спи за 40мин около 11ч и после за час и половина към 13.30-14ч. Така до 15.30 най-много се събират спанетата и вечер се уморява и заспива рано, докъм 20. Нощите както се отчитам всяка сутрин, от 2-3 седмици насам са с по 2-3 будения, които изобщо не ми тежат на фона на 10-те пъти, в които ставах преди.

# 500
Баси, таман го похвалих и се изпишка...
Мама на Ани, доматът едва успях да го сменя. Той редовно пребърква пазарските торби още от вратата и си нагизва нещо (най-често банани, бели си ги и ги почва). Та хвана един домат от там и едва успях да му го сменя с измит такъв. Днес същото направи и с ена чушка, та му я измих и му я дадох да я гризе. После я хвърли естествено и я добавих в супата Simple Smile

# 501
Мели, тя не е зачервена или подута на мястото, но си я боли. И предишните пъти я болеше. Преди да я приспя ще й дам Панадол, да не я мъчи като се обръща насън - нали спи динамично.  Mr. Green Вие по колко давате за болкоуспокояване? Май половин доза ми беше казала лекарката.

Мая, браво! Все сухи да са гащите. Аз забелязвам, че с времето наистина се развива усет за това кога му се пишка на детето, преди ми беше трудно да повярвам.

# 502
  • София
Вие по колко давате за болкоуспокояване? Май половин доза ми беше казала лекарката.

Peace Половин доза
Аз също се заразих от успехите на Пуци и в момента Митко е по слипчета  Whistling Сложих го преди това на гърнето - нищо не направи, да го видим дали ще омокри гащите (което е 90 % сигурно  Wink)

# 503
И аз половин доза парацетамол.
Наистина развиват някакъв усет и осъзнават защо ги поставяме на пустото гърне. Понякога чакам малкия да свърши работата по няколко минути, понякога след 10 секунди той иска да стане. Аз го натискам да седи още, за да пишне, но като се изправи, виждам, че всъщност вече е направил нещото. А и като стане, започва да си пляска, тоест осъзнава, че е постигнал целта. Е това не му пречи да прави напук от време на време, още едни гащи намокрихме  Mr. Green
Мели, успех с Митко. Няма да се отказваш. Аз като го пуснах по гащи за пръв път на морето, се отчаях колко често му се намокрят слиповече и ако не бяха позитивните резултати на Пуци, сигурно щях да съм се отказала вече. Сега обаче виждам, че има напредък, макар и нюню малък. Но все ще се научи..

# 504
  • София
Привет, за дозата давам 3,5 панадол след ваксина.

Аз за климатиците съм как да кажа,не ги обичам,имаме в нас в хола и спалнята,но там където е детето не се пуска..неведнъж съм си докарвала вирусна пневмония ..уж градусите умерени пък...

За потенето,Жожко доста се поти и по главичката и по гръбче,ръчички..най-вече като спи или като се движи..
А да ви кажа и той ако не го изведа сутрин спи още един сън преди обяда,но когато е навън се ококорва и ходи,забавлява се и не се сеща да спи.

Мая да ти върши работа новата придобивка!
Мама на Ани и повече никакви гипсове Naughty Praynig
Дарка за читаво фото хилядарка не ти мърда.

# 505
Добро ви утро. Пак заспа чак в 10 диването с диване, като се разскача, като се развихри... И аз 3.5 мл Панадол ѝ дадох, според таблицата с килограмите половин доза.

Магнет, и аз ги мразя много, но не мога да я гледам как се мъчи, върти и хленчи, и не може да заспи от жегата.  Confused Мисля обаче да го пускаме само за по няколко часа - не ми харесва мисълта да спи със затворена врата, т.е. да нямам пряк достъп до нея през нощта.

Мая, аз имах предвид, че ние развиваме усет.  Simple Smile Тия дни почвам в определени моменти да се сещам да я слагам на гърнето, не в определени часове. Ако пренебрегна "повика на природата", след минута е напишкана.  Laughing А тя вече е съвсем наясно какво се прави в гърнето, за това нямам съмнения - изпишква се веднага, с акането е същото. Вчера на два пъти сама си го взе и се изпишка като я сложих. Съвпадение, защото си го взима и просто да го поразмахва, но я похвалихме, да си знае.  Mr. Green

# 506

Здравейте момичета,
за климатици говорите,ние пускаме редовно.Отваряме вратите на всички стаи(общо 3)и пускаме климатика в стаята в която не сме.Като се преместим в друга стая,пускаме друг климатик и така ги въртим.Иначе не се диша,през нощта спим на отворен прозорец и е 24-25 градуса.

За гърнето-само ака там,а последните дни много не иска да седи ,мрънка и я занимавам,за да не стане. ooooh!

Мама на Ани,много се радвам че свалихте гипса.Сега Аничка като свикне без него ще лудее на воля Wink

Нурофен дадох аз след ваксината,2.5мл.

Ягодке,на мен ми е интересно с един режим ли са двете,т.е. по едно и също време ли ядат,спят и т.н.

Мая.честит ти телефон.Моят вчера го полях обилно с вода,добре че не отказа напълно,че не ми се сменя.Стар е вече,но точно в момента нямам възможност за нов. Confused

Даре,хубаво си го измислила за фотоапарата.

Другата Дарина777 се загуби Thinking

# 507
  • UK
Добро утро!

Ноща мина добре, събуди се чак в 5ч. да хапне.

И аз мисля от утре да махам памперса. Ани, знае за гърнето, веднага върши работа като седне. Но пък по никакъв начин не показва, ако и се пика или ака. Или поне аз не я разбирам.

Моят мъж си купи професионален фотоапарат, уж му трябваше за работата, че все се мъчеше с малкият.
Аз не бях съгласна да дава толкова пари. Но пък сега си щракам Ани наволя и без да се ядосвам на старото малко Сони. Оказа се хубава ивестиция, пък и ние си го поръчахме от Щатите и ни излезе около два пъти по-евтино от тук,ако не и повече.

Изчезвам, че от около един час пържа тиквички, добре че са във фртитюрника. После малко в парка, да раздвижим крачето.

Аз все забравям да питам, Майче, каква беше наградата от Памперс?

# 508
Ние след дискусия се отказахме от климатика - много пари, риск от настинки, разместваници в стаята и всичко за няколко часа работа на вечер. Ще вземем за зимата за хола, така решихме, че с все по-скъпия ток става все по-зле. А за Кица открихме чуден вентилатор, безшумен, все ще раздвижва въздуха.

След всичкото ми философстване за усети и прочие, девойката напика 5 чифта гащи за няколко часа.  hahaha Не ни е ден днес.

# 509
Добър ден и от мен
Момичета вие какво мислите за памперсите гащи.Аз мисля да взема такива,че по лесно се свалят за да мога да издържам Владис
Мама на Ани  Hug Hug Hug дано вече не се налага да слагате гибс.Честит нов апарат
Майче честит телефон

Общи условия

Активация на акаунт