ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • Berlin
Добър ден!
Ние се разходихме и Пафи е паркиран за сън. Simple Smile
Мъжът ми преди няколко години си купи един Никон като и аз като мама на Ани бях леко против, защото ми се струваше много скъп. Обаче и аз сега си щракам Пафиту, когато ми скимне вкъщи, само навън не го мъкна, защото си е големичък при все, че не е от големите. Simple Smile Определено си е по-добре така.
Клавдия, аз мислех да взимам памперс гащи, ама тук не ги е ползвал и не знам какво представляват. Ако се събуват по-лесно от памперсите, аз бих ползвала, защото едно от нещата, поради които не ми се занимава още с гърнето е трудното сваляне и слагане на памперс. Ако вземеш, кажи как са. Simple Smile
Климатик взехме миналото лято заради малкия (не сме го пускали естествено Grinning), но от 1 седмица го пускам, докато той спи, да се разхлади малко. Спим или на отворен прозорец, или на отворени врати вътре навсякъде, зависи колко е горещо през нощта.
Аз да се похваля с малко снимки от ремонта - тук. Wink

# 511
Дарка днес ни е рожденничка!   bouquet Нека ни е жива и здрава! Може би няма да пише, защото нали е на вилата, ама аз да пренеса новината Wink
Пуци, аз още не съм го развила. Половината от пътите, когато го слагам, нищо не върши.
Клавдия, имаме един чифт такива гащи и ги слагам за обедния сън, защото са непромокаеми. Иначе и аз не съм навита само да свалям и слагам памперси, държа го директно по гащи. Наясно съм, че и през следващата година ще има памперс, но поне да свиква с идеята и лятото да не се запарва. Гащите само пера и суша, поне е топло. Има и локвички, да, ама и без друго.по цял ден чистя, не ми тежи.
Мама на Ани, наградите са: дигитална фоторамка и ПиСи таблет (да си чета електронните книги, че имам над сто), надуваем детски център, медал и диплома за мини шампион, пакет памперси, 5 балона и отделно там имаше празненство с Екатерина Дафовска (тя го награди), Павлина Филипова и Румяна Нейкова, която не дойде. Йордан Йовчев също беше, ама си тръгна бързо, аз съм му голяма подръжничка. Водещ беше Георги Енчев (на Румънеца). Имаше много интересни игри за малките, а и за родителите, интересни факти, маскирани девойки, които забавляваха децата, за нас имаше кетъринг. Малко бях разочарована, защото очаквах друга награда, но се оказа, че те са изчислили общата стойност на събитието и материалните награди. Но беше хубаво, нека е жив и здрав малкият - все пак късметът си е негов!
Нощес се разбуди само веднъж. Той след 6.30 много се върти и иска да го гушкам всяка сутрин и така в дрямка минава още час. Ама това не го броя, за нощно будене броя, само ако е тъмно: ).

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 14:06 от sacra cor

# 512
Майче а ти от къде ги взе тези гащи?
Ето как стана и нашият ремонт нА спалнята.

# 513
Клавде, взех ги от магазинче в квартала. Съвсем случайно. търсех обикновени памучни гащи, а мацката извади и каза, че имала само такива. Струваха 100 денари, което е към 3.50лв Така че попитай. Ако не, ще ти пратя един сайт утре, една приятелка от него ще си поръчва.
Спалнята е станала много хубава. И ние мислим да си правим окачен таван с гипсокартон, но всичко по реда си. Преди това има един куп други по-наложителни неща Simple Smile
Абс, вие бързо напредвате. Изглежда много уютно. А снимките на спалнята как са правени?
Като направим и ние банята, ще сложа снимки и от нашия ремонт Simple Smile Току-що докараха плочките.

# 514
Браво на ремонтаджиите, много хубаво ви се получава! Абс, направо се развълнувах, толкова е прекрасно усещането, че обзавеждаш нов дом, нищо, че има нерви.  Hug

Майче, аз сутрин между събуждането и 9-93.0 я държах с памперс, защото тогава най-много пишка. Днес за пръв път реших да е с гащи от самото начало. И така. Нищо, утре пак. Сега докато бяхме на пазар беше повита, като се прибрахме видях, че е пишнала мъничко, но на гърнето се изпишка както си трябва, може да е стискала, а може и аз да съм оптимист.

Взехме чудничък радиатор, много съм доволна. Тихичък и духа приятно.

# 515
Честит радиатор!
Браво и на Кицка за постиженията. Аз от сутринта го пускам, Коко пък обратно - сутрин малко пишка. Като се събуди, се изпишка хубавко. След час стана много досаден, само ме дърпаше и хленчеше, навсякъде ме следваше. Така прави, ако иска нещо - много е гладен, или му се спи. Хрумна ми за пишкането, сложих го и имаше много, пък и застояло беше, значи е стискал повечко. В 12.30 заспа с непромокаемите гащи, после пишкаше в тях. Смених ги, пишна мъничко и в другите. Отидохме на гости на комшийката, изобщо не е пишкал и като се прибрахме, го сложих на гърнето, та пак имаше много, детето стискало. Като за начало, не мога да се оплача.
Днес за пръв път пробва диня и много му хареса.
На гостито бе прекрасен, изследваше апартамента им, после си игра сума ти време с щипките за пране.
Ние май на 24 срещу 25 ще пътуваме за София. А кръщенето ще го направим в събота, преди рождения ден. Така се уговорихме, защото комшийката ще заминава за Париж и трябва да хване в понеделник сутрин самолета. Искаше да помоли да идем заедно до София, че нашата кола има зелен картон и годишна винетка. Но няма смисъл да идем и след 2-3 дни пак да идем, за да ни оставят с малкия. Та май ще сме си там за рождения ден.

# 516
  • София
Здравейте,
Дарка честит рожден ден,пожелавам ти здраве и щастие! Наздраве!

Моя днес се продриска нещо, ака 7-8-9  пъти и му давам биогая в млякото сега и хидрасек,иначе е див, няма темп.  и не драйфа-пу-пу. Praynig дано премине,подозирам,че е или от една супа вчера или от един сок.
Има си нови сандалки, за съжаление като старите нямаше подходящ за него номер,онези на Капчица ако се сещате -бях качвала снимка тук, имаше само номер 18 и 23, та взех едни на Уфо,също много сладки и на добра цена. Днес и 4бр памперси на Пуфис намазахме/ не ползва тази марка,но нищо..може да ги пробвам.../раздаваха по парковете...

Пуц честита придобивка.

Супер са и ремонтите,ние все още не сме за ремонт...

# 517
  • UK
 Магнет, бързо да се оправя Жожо!

Аз трябва да взимама нови сандалки, нашите са затворени, а пък никога не са ползвани. На мен ми харесват едни на Найк, съм виждала по крачетата на децата в парка, но незнам те дали са подходящи за нас и въобще дали има такива малки номера. Може и аз пак да се насоча към Капчица. То утре е Неделя, но като се замисля май ще трябва по-скоро да купувам, сега като крачето е вече здраво трябва до го обуем.Тя няма голямо желание да ходи, но пък като седна на пейка в парка иска да стърчи на облегалката.

Браво на пишкаштите и непишкаштите. Аз утре ще почвам с гащите , най-накрая.

Клавде, много хубаво цвете.

Честит вентилатор на Кица!

Майче хубави подаръци са ви направили. Надявам се да се видим вече като си в БГ.

# 518
Здравейте по нощите Simple Smile

Palomax, по принцип са с един режим. Но пак е малко относително - например едната като почне да мрънка, че е гладна слагам и двете да се хранят - пък кой колкото иска. Доскоро през деня заспиваха заедно, но в момента май си сменят режима, защото все по-често почват да спят по 1-1.30, което преди беше немислимо. Та сега е малък ад, защото може да се получи, че едната спи 30 мин, да се събуди, другата да й се доспи и да спи да речем 2 часа, и малко след като се събуди да легне пак първата  ooooh! Но мисля от другия вторник да си открадна режима на Магнет и сутрин след закуска към 9 да излизаме и да се прибираме към 12, мисля че навън няма да заспят и на обед ще си откарат дълъг сън. Мерси, на който ме е прочел Crazy

abs, много хубаво ви се получава. Само положителни емоции ви пожелавам в новия апартамент.
Аз сега реших, че искам на едната стая френски прозорци или както там се казват - почти от горе до долу, че има много хубава гледка, ама се сетих чак след ремонта (който направихме веднага като купихме апартамента) и като поживяхме 2-3 години. Сигурно вече след 10 години ще ме огрее  Tired

ИрПуц, честита покупка Simple Smile

Магнет, бързо да се оправя Жорко  Hug Ние само Пуфис ползваме и сме много доволни, даже мъжа ми повече ги харесва от Памперс  Crazy Честити сандалки, ние още сме пас за обувки за ходене  Mr. Green Баща им е проходил на година и три месеца, май на него са се метнали  Whistling

Мама на Ани, ние имаме малки Найкчета, маратонки де (които не знам дали са подходящи, защото нали не си ги носим), обаче ми се струва твърда подметката (ама като се купува по интернет понякога така става). Бързо да наваксва Ани  Hug

# 519
Добро утро,

За всички недоспали,като мен,по едно кафенце Hug

Пупи,къде си?

Ягодке,прочетох те,разбира се HugТочно това ми беше интересно.А ти сама ли се справяш или някой ти помага?

Магнет и аз взех на Уфо,много съм доволна,и аз така имам Пуфис от парка,от тези шарените нали?Как е Жожо днес?

Мама на Ани,как се чувства Аничка без гипс?

Пуци,вентилатор също е добро решение Wink

abs,най ми хареса спалнята Laughing

Малката винаги е била с режим,което е добре,защото е предвидима.Има моменти в които си го променя,тогава е неприятно,защото не зная точно какво иска.Сега става в 7ч.,спи преди обяд от 10 до 11.30ч.,следобед спи от 14.30 до 16ч.,вечер в 21ч. в леглото.Храненията пак са в график-8.30ч.,13ч.,17ч.,20.30ч. и през нощта веднъж пие мляко-4-5ч.

Да попитам майките които давате вечеря,различна от мляко,каква е?После давате ли мляко и след колко време?

# 520
Добрутро  Tired

Днес беше върхът на сладоледа - Роксана се излюпи в 4.45  ooooh! ще видим колко ще спи през деня. А, снощи и двете заспаха в 21, което като за тях си е късно.
За нас деня не започва добре, на вас обаче пожелавам много усмивки   bouquet

Palomax, да си кажа докато още съм тук. Аз съм давам от ДК нещо, без значение кое, което е останало от през деня, и след 1-2 часа зависи кога ще легнат им правя мляко към 280мл и си го изпиват. Но аз и за момента така ги приспивам, не знам кога ще го махам това заспиване с мляко  Thinking
Иначе само таткото ми помага, от него не мога да се оплача. Бабите не са тук  Mr. Green

# 521
Добро утро! Да живей вентилаторът! мерси за поздравленията, напълно основателни са. Повече няма да кажа нищо, щото ще урочасам нещата.  Mr. Green

Майче, и аз вчера забелязах, че е стискала - на пазар като ходихме беше с памперс, но беше сух като се прибрахме, после след разходката беше със сухи гащи, изпишка се и двата пъти обилно. Браво на децата, развиват контрол.

Ягодке, пак ли дивяха малките ягодки?  Hug

# 522
  • UK
Добро утро!

Благодаря за кафето, аз си допивам второто.

Моята маймуна се събуди в 6ч. Ходи на гърнето, хапна си , повъртя се малко и към 7ч. заспа , и сега още спи. Само трябваше хубаво да ме разсъни, а тя си спинка сладко сладко.

Ани пълни памперса само когато сме за по-дълго навън, иначе отдавна са и сухи памперсите , но аз я слагам доста често, може би на час, не повече на гърнето и то вече почти 6 месеца, придобила е навик според мен.
 Да ви кажа честно, като свалиха гипса, все едно стана по-щастлива. Още лази смешно и не го сгъва много крачето, но ще се оправи.

Палома, Ани я слагаме да ляга към 20:30 ч., към 19ч. и давам каша , но вече почнах да и давам и зеленчуци, ако са останали от предният ден. Аз и правя зеленчуците за обяд и обикновенно стават две порции, та едната я давам следващият ден вечерта. Като я сложа да спи към 20:30 се кърмим.

# 523
  • Sunshine state
Привет!!!  bouquet
Позагубих се малко,но кумовете ни бяха на гости вчера целия ден.Видяхме се,изкарахме си хубаво,разходихме си и си заминаха за Софето.Те имат син на 6год.Порадваха се на Лорчето.Тя в началото плака,но после се отпусна и започна да се закача.Снощо легна в 19ч. скапана,стана в 7ч. сутринта за мляко и вода и още спи. Grinning
Клавде,много ми харесват окачени тавани.Станало е супер. Heart Eyes
И ние трябва да обзавеждаме,но в момента няма възможност.По-натам ще да е.
Да ви се похваля-вчера точно сядам да пия биричка след уморителния ден,и ми се обажда бившия работодател.Минала им е ревизията,парите от осигуровки ще ми бъдат възстановени. Party
Нямате си на представа какво облекчение е това за мен. smile3521

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 10:39 от Pupitka

# 524
Честито, Пупи!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт