ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Berlin
Добър ден! Simple Smile
Естествено, Пафи спи. Simple Smile
Мъжът ми нещо се разболява, май грип и трябва да се пазим.
Клавдия, много свежа спалня, цветето е много идейно! Ние нямаме място за окачени тавани, ще ми се губи пространство. Simple Smile
Мая, коя снимка с какво е правена? Проектът на спалнята е с някаква програма, поръчахме онзи ден мебелите. Сега чакаме... И дивана също чакаме. Иска ми се нещата да стават по-бързо, че да се местим вече. Другите снимки са от телефона на мъжа ми, на моя камерата не работи вече, познайте защо. Crazy
Аз мисля да включа една лека вечеря, може би някой зеленчук, а след това преди лягане или ако се събуди през нощта мляко, зависи кога заспи. Общо взето и ние сме с постоянен режим.
А ние бяхме спечелили един голям пакет Пуфис от шаренките, ама нещо много дебели ми се сториха в сравнение с Памперс. Свършиха вече и си ползвам пак Памперс.

# 526
Хелоу!
Абс, тези да Simple Smile За проекта питах
Пуци, радвам се, че успешно се охлаждате!
Пупи, много се радвам за работата Simple Smile
Магнет, днес как сте?
Ягодке, прочетох те. Поклон пред търпението ти да се справяш и с двете!
Коко се будеше веднъж нощес. Сутринта скимтеше, на обед трудно заспа, спи вече час и нещо. Май са зъби, така беше преди да избият предните.
Сега бягам Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 15:57 от sacra cor

# 527
  • София
Хей ме на!
Даре  nbirthday на патерици! Да си жива и здрава и само хубави неща от тук нататък  Wink
Пуци, заинтригува ме с тази духалка - какво представлява, май не е обикновен вентилатор?
Клавде, тавана е страхотен!  Peace Как обичам само лилаво... Още не си ми отговорила това на крачето ти трайна татуировка ли е?
Пупи, е как няма да е облекчение, егаси! Сега сигурно си в дилема коя дупка в бюджета по-напред да запълниш  Simple Smile
Ягодке, аз с едно дете се потрисам доста често, а с две...  #Crazy Имам представа всъщност какво е с две - имам двама племенници близнаци (е, вече са почти на 8 ), ама не е същото като да са твои.
Ние сме добре, Митко е вече съвсем здрав, няма хрема, няма нищо, и антибиотика си изпи, мен още ме мъчи хрема обаче. И лук не помага  Thinking Само дето ми смърди после цял ден на селска кръчма в носа.
Ситния заспива много късно напоследък - лягаме си към 22.30 и чак към 0 ч. заспива, преди това дивее на леглото. Аз пък заспивам още по-късно. Ето снощи той заспа в 0.30 ч., а аз чак в 2 ч. За сметка на това си спим непробудно чак до.... 12 ч. на обед  Mr. Green Сънливци

# 528
  • UK
 Здравейте!

НИе сутринта излязохме след закуска, че трябваше да карам майма ми в тях, после на автогарата. Докато стане време да я карам поседяхме в парка. Ани полудя по две дечица които си играеха с топка, много обича топки. Те и дадоха малко да си поиграе, защото майка и никога не се сеща да и вземе топка, а пък нали и милото дете още си няма обувки, трябваше да я нося да рита топката. Та ми направи впечатление, аз нали все се притеснявам, че тя не дърпа на сантиметри, ми те дечицата на година и половина са високи колото нея.
 Да я похваля Ани  още спи , малко след 13:30 си легна. Туко виж и ние влезем в желаният режим. Направила съм и кус кус за закуска, да видя дали ще го яде. Според мен кус кусът и оризът не ги харесва защото не е свикнала, че са на топченца и ако не се предавамще свикне.
 Мели чудна новина за Митко, повече да не боледува. Надявам се и ти скоро да се оправиш.
 Клавде цветето е супер.
 abs, сигурно ти е много хубаво да обзавеждаш твоят си апартамент. Аз като се сетя преди 3 години, почнахме ремонта( всичко сами си правихме, че нямахме излишни пари) сън не съм спала да стана сутрин да боядисвам.

# 529
Боже, толкова съм куха, че съм пропуснала да честитя на Даркаooooh! Извинявай, Даре, жива и здрава бъди!   bouquet Hug

Мели, ето го вентилаторът. Не е нищо необичайно, просто перката му е разположена по дължина. Може и да се върти насам-натам. На първа степен е почти изцяло безшумен.

# 530
Здравейте!
Честитити рождени дни на тези,на които съм пропуснала!  bouquet
Ние сме добре.Вчера ни мина първият рожден ден!
Вече се изправяме в кошарата. Grinning
Имаме едно зъбче,но май Ви бях писала.
Опитваме се да ходим,но аз я придържам.
Вече спим по един път на ден,следобяд.
Ще Ви пиша пък, когато мога! Hug
Може да ми се обаждате за срещи в Пловдив!

# 531
Добър вечер  Simple Smile
Пупи, браво, много хубава новина.

Мели, Мая, благодаря, но истината е, че просто нямаш избор и се стягаш и така Simple Smile Но е факт, че таткото наистина много ми помага, той им взема кухнята, той ги къпе, ако се наложи той ги извежда, храни. Съвсем сама ако съм - не искам да си помислям  Crazy

Мели бързо да се ДОоправяш, браво на спящ оздравял Митко, мен и това би ме устроило, и без това преди 12 рядко лягам. Обаче виж, че спи кажи-речи 12 часа, а моите госпожици макс 10 часа спят(отделно, че и се будят).

Днес Рокси почна да лази  Crazy и кажи речи се изправи самичка, както казах малко назад вървим, но според педиатърката щом всеки месец се научават да правят нещо ново - няма проблем. научихме се и да пъхаме кубчетата в жирафчето на ФП, голяма забава Simple Smile
Следобед ходихме на излет в парка до нас (то до нас, ама трябва с кола, щото иначе си е 1км баш баир нагоре с количката). Много добре им се отрази, като се прибрахме заспаха като къпани. Да видим по-нататък нощта какво ще ни донесе  newsm65

# 532
  • UK
 Ягодке, видях снимките на малките от пикника , много са хубави пу пу. И на клипчето са супер сладурки, а накрая не се ли сдърпаха малко. Оххх така ми се иска да ги видя на живо. Това за развитието хич да не те притеснява. То не се развиват всички по учебник. 

# 533
Мама на Ани, мерси Simple Smile Да, накрая Мики иска жирафа, Рокси го не дава и се удари. Вчера така една празна бутилка от минерална вода си я дърпаха 10 минути. Почва се   fight ooooh!
Това с развитието, вече не ме притеснява толкова, но имаше един момент се бях 'филмирала'.
И аз искам да ви видя всички на живо  Hug
П.С. Пада ми батерията на лаптопа, значи че ви пожелавам лека нощ  newsm46

# 534
Тони, честита годинка, пропуснали сме ви вчера! Така като ти изгубихме дирите (и лентичката). Жива и здрава да ти е Габи, да се сдобие в най-скоро време с бързи крачета и весел нрав! Аз бях в Пловдив, ама нямаше интернет тогава и не можахме да се видим. За другият път да си на линия! Simple Smile
Ягодке Честито пролазване на Роксана! Виждам ги по снимките колко са общителни Simple Smile
Пуци, хубав изглежда вентилатора.
Ние днес ударихме голямо спане. Два пъти за по около два часа спа, в 20.30 пак почна да се унася и в 21 заспа. Иначе свекърите бяха у дома, работа, ядене, пиене, излизахме с мъжо на разходка и на малко гости и така. Хич не слуша, голям шмекер е станал...

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 00:48 от sacra cor

# 535
  • UK
 Добро утро!

Коко шмекера  hahaha
Те всички май стават непослушни след определена възраст.sacra cor хубаво е че сте излезли да се разходите.

Аз чакам пералнята да свърши и тръгвам за обувки. Че снощи мъжът ми по телефона ми нарежда за обувки да купувам. Искам да ви питам, тя по принцип не прави опити да ходи , но навън иска да стои права до пейката или количката, какви да са обувките за прохождане ли? А знаете ли дали в Mothercare , Geox и другите магазини има такива. Мъжът ми хич не ги харесва тези на Капчица и ми наду главата да обикалям за други.

# 536
  • София
Мамма на Ани ако детенце не ходи интензивно-само или за ръчичка, аз бих взела буйки Peace харесват или не,те са подходящи за непроходили крачета. В Мадър..геокс..и сорта магазини,ще намериш цифромания,не и ок патъци ..поне не за този етап. В общи линий ако не искате буйки,то гледай поне да им е стабилна петата-да хваща здраво глезена и да не са отворени отпред.

Жожко дърдожко е добре,днес е акал само веднъж..но е на диета-сабале малко АМ и малко сухар с чай, обяд-моркови с картоф,после ще яде оризова безмлечна с АМ, наливам сок шипка с ябълка, давам ентерол,хидрасек и биогая...и така,абе ще му мине,няма къде да ходи.

Тони честит ден ден на патерица  bouquet да ви е жива и здрава! Praynig

# 537
Здтавейте  Hug Hug
Мели това ми е трайна татуйровка,да.Направих си я за рожденият ден и мъжа ми също си направи.Имаше 1 много грозна и я покри  Joy Joy Joy

# 538
Клавдия, много е хубава. Аз в хипарските си години много исках да си направя тату, пиърсинги и какво ли не още, ама винаги надделяваше идеята, която имах за едно недалечно бъдеще и се сдържах. И не съжалявам много пък.
Мама на Ани, ако не ходи активно, аз също мисля, че буйки ще са ок засега. Знам ли. Все пак Коко проходи изцяло бос, а и беше март, още хладно и не излизахме често навън. Но пък и първите обучици ги взехме поне месец, след като вече беше проходил. И да, нашите са безумно скъпи - на Andrew's Shoes и другите на Converse All Stars. Страхотни се, не мога да се оплача, но всеки чифт гонеше стотката. И са подарък от кумата, аз не бих дала толкова пари за бебешки обувки. Просто това беше нейна мечта, да го обуе така.
Нощес Коко се събуди, легна на спалнята при мен и повече не стана. Сега спа 2 часа, току-що проплака.

# 539
Здравейте,
къде се загубихте??????

Чак не мога да повярвам,че никой не е писал от вчера следобяд Thinking

Мимето е в период на дивеене,не ми оставя въздух.Само иска да ходи,да се катери,научила се е да се тръшка,абе пълна програма Twisted Evil

Сега й готвя супичка,докато спи,после пак ще се включа.

Общи условия

Активация на акаунт