MAC & Sephora - 5 тема

• 60 519
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ви, момичета!   bouquet
А успешно ли се смесват с друг тип сенки? С молив ясно , но с нещо прахообразно?

Така ли седят на очите , реално ( говоря за "влажният" блясък )  : http://www.youtube.com/watch?v=wCZBZSCLZtw  ?
С нищо няма нужда да се сместват, блестят мокро и уникално. Аз слагам черен молив в основата на миглите, но дори той се затъмнява от красотата им.

# 106
  • София
Денси, недей така, разваляш ми съня..   Joy Hug

За смесването питам за да знам колко цвята да си купя. Или кой като начало ?!? Или ако искам опушен ефект да действам с молив ( не задължително черен)?!?

# 107
Могат и да се смесват. Показвала съм снимки на Epаtant смесен с Patina на MAC.
Но съм го носила с още много други

# 108
Денси, недей така, разваляш ми съня..   Joy Hug

За смесването питам за да знам колко цвята да си купя. Или кой като начало ?!? Или ако искам опушен ефект да действам с молив ( не задължително черен)?!?
Ами те са си за сънуване. Whistling Hug
Купи си Епатант и черните Мирикъл примерно. Аз взех тях и ще си взема и едни от лилавите.

# 109
  • Belgium
Дени, голям си зарибител  Laughing

Епатант сребрист ли е или има и зелен подтон?

Каква им беше цената - 52 лева ли?

# 110
Хубавите неща трябва да се популяризиратЛу, а шедьоврите не са за изпускане. Hug Сребрист е с много лек зелен подтон на моята кожа и очи. На други обаче не знам как стои.

# 111
И при мене са предимно сребърни, но личи и зеленото.
Те дали ще ги продават още няколко месеца, че аз докато се наканя да взема още един цвят ooooh!

# 112
  • Бургас
красоти, аз даже си ги смесвам двата цвята и се получава чудничко . При мен си личи зеления под тон , хем са блестящи хем има нещо елегантно в блясък им.

# 113
Записвам се и аз към фенките на тези сенки на Шанел. Имам Mirifique и са уникални. Heart Eyes Единственото, което малко ме притеснява е че най-отгоре един тъничък слой от тях е позасъхнал. Хем не ги държа изобщо отворени. Но надолу са си ок, не знам дали някоя от вас има подобен проблем. Thinking Иначе и аз съм се замислила за Epatant. Mr. Green

# 114
Само аз ли не знам къде да намеря тези сенки?  Blush

# 115
Моите ги купувах зимата от Сефората в мола на Цариградско.  Peace

# 116
Те са лимитки, нали?  newsm78

# 117
Записвам се и аз към фенките на тези сенки на Шанел. Имам Mirifique и са уникални. Heart Eyes Единственото, което малко ме притеснява е че най-отгоре един тъничък слой от тях е позасъхнал. Хем не ги държа изобщо отворени. Но надолу са си ок, не знам дали някоя от вас има подобен проблем. Thinking Иначе и аз съм се замислила за Epatant. Mr. Green

Meне това много ме притесняваше дали няма да изсъхнат след време.
Моите ги имам от септември миналата година, но за сега им няма нищо.

carbongloss
, не са лимитирани Peace Снощи го четох, преминали са към перманентният им асортимент Party
И ще има нови цветове http://ommorphiabeautybar.com/2012/06/06/chanel-illusion-dombre- … sion-summer-2012/

# 118
Жаки, златна си!  Crazy

# 119
Иеееее...пу за мене номер 88! Party Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт