Няма радост по-голяма, да тупка сърце под сърцето на мама! Септемврийки 2012!

• 25 247
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
francheskasweet, аз също хапвам люто от време на време, понякога и по-често, зависи дали ми се яде, много много не се съобразявам с ограниченията. Иначе не е хубаво, защото нали стомасите ни са доста по-чувствителни сега и може да се увреди, на моя приятелка като беше бременна й бяха казали да не яде люспата на доматите, защото дразни стомаха, но както казах, аз не се съобразявам с това.
И аз да попитам, как се влиза в албумчето и от къде се гледат снимките?

# 121
Фейт, и аз бих се кандидатирала за вестителка и за темата, но както се вижда, терминът ми е един от първите и както си върви големичко, като нищо да се наложи да съм една от първите, дето да се наложи да ме известявате Simple Smile

# 122
Здравейте момичета за един ден сте изписали доста Simple Smile
За коремчета си говорите. Мен преди месец ме питаха дала съм сигурна, че е само едно Simple Smile
Много ми бил голям корема и въпросната задала ми въпроса каза, че нейния бил малко по-голям като раждала  #2gunfire
Тъй че и аз със сигурност не лъжа, но нито доки, нито акушерката са ми казали нещо по въпроса. Поради тази причина мисля, че си е строго индивидуално и явно при мен коремчето си е големичко Simple Smile

# 123
cassiopeia_vn  Joy и на мен братовчедка ми ми разправя същото - явно се забравя много бързо как си бил последните месеци, защото ги изкарах с нея и знам, че преди да роди си й беше огромен корема  Laughing
За лютото - и аз обичам, но спрях да си похапвам. Знам, че не е вредно - щом ти се яде е по-добре да хапнеш отколкото да го мислиш. Индивидуално е как ще ти реагира стомаха, а бебчо на люто реагира с бурни ритници и движения  Crazy Аз затова й го спрях - последния път с едно чили направо ми разказа играта в корема - не можах да спя Joy
F.a.t.e. - ние сме с еднакъв термин и не знам дали има смисъл да се кандидатирам за вестителка - ако се разминем - може, че не се знае - знае ли се  Party
Много хубаво коремче eva_82 и роклята е чудна  Wink само и тук да спре да вали и да грейне слънце и аз вадя летните роклички, дето само мен чакат.
Мен така са ме заредили вече с бебешки дрешки, че не смея нищо да взимам - е със сигурност ще се купят или подарят няколко нови неща, но който ме пита какво искам - вече си казвам само памперси и козметика  Laughing Знам ли какво друго  newsm78

# 124
много ми хареса онлайн лекцията - ще си позволя да копирам линка с 50 супер храни - може на някоя мама да й е интересно  Heart Eyes

http://missby.wordpress.com/2011/05/05/50-superfoods/

# 125
Здравейте, момичета! От два дни не съм влизала, че си имахме гости, и сега до като ви изчета-обяд стана.
 Фейт,  темичката е страхотна!   bouquet
 За лютото: и аз много обичам, ама миналия месец, когато имах проблеми със стомаха, лекаря ми каза да го огранича, и сега пак си хапвам, защото не мога съвсем без люто, ама по-малко.

# 126
Здравейте:).И днес е мрачно ама на мен ми е едно слънчевоо:).Довечера мое близко приятелче има бал,ама се чудя дали да ида.Не е като да е място за бременни:).От друга страна така  ми се е дотанцувало   love001
Анхела много хубава лекция.От известно време и аз се чудя по тези въпроси за храненето при кърмене.Иначе сега ама наистина няма нещо от което да се ограничавам.Люто,сладко,кисело-каквото ми душа иска.Обаче тия дни почвам борбата със сладкото ,че килограмите почват да ме плашат.
Мартичка ама изобщо не ми се виждаш толкова голяма ,колкото казваш.Просто една засияла бременна.Ще сваляме после,какво да правим:).
Клипчето с къпането на бебето е толкова сладко.Милото как си заспинка с пръстчето в уста Heart Eyes.
Иначе за вестителките-не случайно ще сме повече ,да има кой да извести и нас като родим:).
Пък днес си чакам пратката от свекито в Сливен.Кошче за бебчо и много други неща,които нямам търпение да разгледам и снимам.О!Чакам началото на юни за вече по-крупните покупки.
А багажа за родилното възнамерявам в най-скоро време да бъде готов и прибран в сакче някъде и да си чака времето.Хайде,че много дълго  стана. Hug

# 127
uioanina - сега видях, че пишеш дали е възможно естествено раждане след секцио  Hug според мен най-добре като му дойде времето да се посъветваш с док - знам, че след определено време след 1-вото раждане е възможно  Party

а разказът наистина е супер, особено за такива като мен - които се чудят какво е това раждане, страшно ли е...  Hug

Миленка - после да снимаш нещата от пратката  Heart Eyes

# 128
Здравейте!Момичета,изглеждате прекрасно всички на снимките!Просто всяка бременна притежава едно такова нежно и топло излъчване,което няма как да не се забележи от околните!
Фейтче,хиляди благодарности за темата!Страхотна е!  bouquet
Мамите от Бургас-всеки петък почти ходя на лекции в Мърфи.Много интересни теми обсъждаме,има различни лектори,интересно е.Която има желание да идва с мен-пишете,с удоволствие ще се запознаем,а и ще имам по-голяма компания!

# 129
Сега разгледах и албумчето! Момичета, много сте хубави!Не видях нито една дебела мама, толкова сте мили и прекрасни, че направо се чудя, как тези хора им се обръща езика да говорят такива глупости! Прекрасни сте!   bouquet Heart Eyes

# 130
  • Бургас
Толинка, от колко часа са тези лекции? Къде беше това Мърфи?

# 131
Здравейте,милички Hug
Най-накрая преборих мързела си и на цъках дрешките.Ще видя кога и аз ще се фотна. сега ще ги кача в албумчето.
Хубав ден на всички Hug

# 132
Здравейте,момичета.
Едвам изчетох.Записвам се сега,утре ще ви разкажа как изкарах ме почивните дни.
Отивам да папкам пица,която си приготвих ме сами и изглежда чудесно.
Много прегръдки от дъждовна Варна!

# 133
Данайче - синичкият гащеризон ми е идеалът за дрешка  Mr. Green ще търся нещо подобно с дълъг ръкав - супер е  Party

# 134
Ева, много хубави снимки. Тумбачето и роклята са супер просто  Heart Eyes.

Даная, сладурски гащеризончета  Hug.

Аз мисля да не купувам с къс ръкав и късо крачолче, освен бодита за бельо. Знам, че новороденото в началото трябва да е с дълъг ръкав и дълго панталонче, макар и тъничко. Все пак е свикнало на 36 градуса в корема на мама, и нямат добре развита терморегулация. Честно казано ми е много трудно, какво да купувам. Моят син беше майско бебе и ми беше лесно. Няма ли някоя мама с есенно бебе да даде съвет?

Общи условия

Активация на акаунт