Няма радост по-голяма, да тупка сърце под сърцето на мама! Септемврийки 2012!

• 25 079
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Аз не харесвам най-големите гуми , а ето такива . Изобщо не са тежки и огромни http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/32558. Не обичам количката да дрънчи на всеки камънак

# 646
  • София
Здравейте мамета Simple Smile Попаднах на тази тема съвсем случайно
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122253.0
ако на някой му е интересно за раждането ще си умре от смях  Wink

Имам и едно не толкова весело питане -
Скрит текст:
Може ли да се ходи на погребение? (като изключим суеверията) от чисто медицинска гледна точка . Моля Ви кажете мнение Sad Баба ми почина и много искам да отида а в нас не ми дават да не ми стане нещо Sad

# 647
Моята също почина в края на март. Много си я обичах, но не отидох. Знам че тя щеше да ме разбере.

# 648
Момичета, гледам много сте се вихрили на темата за количките! Наистина е много трудно да се избере. Като работеща в тази сфера твърдо мога да заявя, че идеална количка просто НЯМА. Няма такава, коята да е лека, със средно големи гуми, да има зимен кош, летен кош, реверсивна дръжка, столче за кола и т.н. и т.н. а и на всичко отгоре да е на прилична цена \до около 500, максимум 600 лв, защото всеки има различни представи за прилична цена\.
Фейт между двете, които си показала определено с двете ръце съм за Бейби Дизайна.

# 649
Barbera Тази бива и е хубава, ама и цената и е такава  Crazy Hug

bydik Не трябва да ходиш мила ... по-добре си стой вкъщи. Ще отидеш когато родиш живот и здраве  Flutter

Мерси Зори ... Иначе си права, идеална количка няма  Heart Eyes

# 650
Барбера Mutsy е наистина много добра количка... Жалко, че на моята приятелка, която я има й се роди току що племеница, иначе щеше да дойде при мен  Rolling Eyes сега всички колички сравнявам с нея и ми е много трудно да си избера, а не ми се дават 1000 лв. Иначе и аз искам да е с по-големи гуми, 4 на брой, с 1 обща дръжка, да може да се обръща коша ... претенции колкото щеш  Laughing

# 651
Иначе и аз искам да е с по-големи гуми, 4 на брой, с 1 обща дръжка, да може да се обръща коша ... претенции колкото щеш  Laughing

Всички сме така ... Mr. Green

# 652
  • Варна
Фейт, аз съм я харесала, но исках да ви покажа големината на колелата не самата количка. Има и други марки и модели с подобни  Simple Smile

Тези са по-евтини и също здрави, но гумите са помпещи и огромни http://www.x-lander.bg/detailsScrollers.php?model=xA

kalinas наистина Мутси-то са страхотни. Аз видях на живо Транспортера , а тази понеже е излязла миналия месец още не съм. Както и да е и аз се опитвам да харесам друга ама след тази не става и това е.

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 22:48 от Barbera

# 653
  • shumen
Аз също не харесвам триколките и количките с големи гуми.
Будик не ходи.Аз също исках да отида на гроба на дядо,но нашите не дадоха.
Аз да Ви кажа моята майка ми е приготвила 3 чувала дрехи и одеала за бебо.Май само бодита и за изписване ще купувам.Дори и възглавничка ми е направила.

# 654
Качих и аз малко снимки при покупките Simple Smile
сега съм поръчала разни неща от един онлайн магазин, някоя от вас го беше пуснала тук и си ги чакам утре или в петък в офиса

# 655
барбера,муци е страхотна,аз на джейн се спрях страхотна е ,пробвах я на живо с бебе вътре-няма такова нещо ,че са нестабилни триколките даже е многоооо маневрена и е страшно лека а бебо не беше лек хихихии
ето я количката,ама малко цената и е соленка,иначе има всички екстри
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=10183&cat=66
 за моренце имам апартамент там и просто не мога без да прекарам лятото там,обожава мириса на солена вода,плясъка на вълните,цаца и картофки и вечрните разходки Peace не е нужно да се пържим като цаци хахахха или да киснем във водата по цял ден умерено моренце,даже е полезно Peace

# 656
Привет от мен  Hug

От земетресението насам не съм писала, а вие почти 2 теми напълнихте Simple Smile  Party

Тия дни ще кача снимки и аз на тумбака (най-накрая) и на първите подаръци, които получихме за бебка - един колега от Щатите беше тук и ме изненада супер приятно с лично избрани 2 боденца, шапчици и няколко лигавничета. Интересното беше, че купувал за момиче, без да знае какво чакам Simple Smile Е поне е улучил, че трябваше да ги давам на някоя от вас хехе... Та като си свършим ремонта и окачим всички кабели и тем подобни, ще показвам и аз Simple Smile Голямото пазаруване ще почне края на Юни май май.

Много ми помагате с примерните списъци, благодаря !!

А сега се връщам да чета, че имам 30ина страници още  Crazy

Сетих се да питам, някоя мама ползва ли Екс Ландер количка? Чувам и за нея добри отзиви, интересува ме дали е сравнително лека, понеже мненията са, че е стабилна и издражлива.. От Перегото мога да скоча на Ландер... кой знае.

# 657
Здравейте:).Днес пак не беше хубаво времето ама цяял ден хайманосвахме.Ходихме и в джъмбо-е отчетох се с едно боди и едно шишенце:))).Фейт права си,че ако продължавам така до края ще имам всичко,ама аз си купувам и все още съм с ясната идея,че ще ходим на голям пазар в скоро време.Разтресе ме шопинг манията определено:).Сега отивам да спинкам ,че се изморих.Толкова обиколки от преди дъждовните дни не съм правила Simple Smile.
Ооо забравих.Щях да питам нещо важно.Болничния ми изтича на 4ти юни,а доктора ми е в отпуска от 2ри.Как се процедира в подобни случаи?Аз утре ще ходя  при него де ,ама питам и вас,че се притеснявам...

# 658
Bydik по принцип не пречи да ходиш на гробище или църква,но според мен най-голямата пречка е че като видиш всички жалещи хора,дори и да си спокойна ще ти въздейства и то още повече че е доста близък човек,а бебетата ще усетят твоята емоциалност и тревога,всичко ще им се отрази на тях,затова моя съвет е не ходи.Ако искаш отиди след известно време,запали свещичка но сега пропусни тези негативи.Моите съболезнования,дръж се!

# 659
бъди,недей да ходиш,  мила Cry моята баба почина миналото лято Cry едно погребение е голям стрес ,много е тъжно,дори с поп съм си говорила не е за бременна жена Cry сега бебо се нуждае от положителна енергия и емоции,не мисля,че дори баба ти би искала да си там в това ти състояние,по натам иди на църква запали свещичка Hug моите съболезнования Cry

Общи условия

Активация на акаунт