Няма радост по-голяма, да тупка сърце под сърцето на мама! Септемврийки 2012!

• 25 222
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
krassymira ами да контракции са ама нищо че са малко по-добре е да кажеш на доктора...сигурно ще ти изпише ношпа и магнезии, стандартното за контракции...А за подготвителните е още рано колкото и да не е контракциите водят до някакво разкритие били те подготвителни или не и ако са много и често не е хубаво...най-добре си е бебчето да си стои в корема до края Simple Smile

# 196
ЕХЕЕЕ
колко много сте изписали Hug
за болницата ще си кажа мнението,защото лежах почти месец Cry в началото на бременността Praynig моля се да не се повтаря Praynig
трябват си 2-3 кърпи-за лице,за тяло голяма за косата и една за ръцете пак малка
задължително гримчета,като сме родили няма да плашим мъжете си и родата,а и снимките от изписването ще ги гледаме цял живот,няма на всеки да казваме не ме гледай като еди какво си съм-то от нас си зависи Naughty
сешоар-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!,пресичка лак за коса е такива неща ,за да се почувстваме добре и красиви все пак Hug
топли дрешки,пижамка или нощницА,чехли,прибори за хранене,лична чаша за вода или кафе-аз дори да си взема от машина си го пресипва,захар и сол хихихи на мен все не ми стигаше захарта
няма да ви навреди ако си вземете възглавница от вкъщи Peace ужасни сааааа в болниците ,а и с болките в гурба и седенето в леглото си е супер да имаш още една Whistling
та така,общо взето глезорийки,които ще направят престоя ни много по-приятен
аз не бях взела нищо,защото по спещност ме приеха-ама на другия ден мъжа ми дойде с куфар направо хахахахах

# 197
Здравейте,
аз имам много активен уикенд и даже нямам сили да седя и пиша, само си чета от телефона...

докато ровичках насам натам попаднах на едно много приятно клипче - отнася се за първото засукване на бебето /тук ако бебето не засуче само до 30 мин. след раждането му помагат/. Клипчето е от Индия:
http://breastcrawl.org/video.shtml

мин. седмица anghella беше постнала един разказ за раждането. Много се вълнувам винаги като ги чета тези разкази. [urlhttp://xedra.wordpress.com/articles/%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE/]В блога на Xedra има още 2 такива[/url].
и един за секцио - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=646646.0

и един абитуриентски линк:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150837971948479.4037 … 103478&type=1

...днешните деца не са това което бяха децата...
Не, но са готови за магистралата, стриптийз и чалга.

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 04:42 от Августа

# 198
Красимира , Миленка ти е казала, но да кажа и аз  Grinning Обади се на доктора си, защото контракциите, каквито и да са не са хубаво нещо. По принцип болезнените са по-лоши, но и тези не са за пренебрегването. По-добре е да знае и да ти предпише магнезий и нош па. Моите престанаха вече от хапчетата, така че е по-добре с тях. А и те няма да навредят по никакъв начин. Аз пия магнерот 3х2 и нош па пак 3х2. Дори и след стреса, който преживяхме всички, не получих контракции  Mr. Green Успех ти пожелавам и дано да няма повече такива стягания  Hug

# 199
Аз не мисля да си взимам гримове и сешоар. Но принципно и в ежедневието не ползвам особено така, че няма кой да плаша. Честно казано въобще не ми беше до гримирване. На изписването взеха детето недонахранено и недоспало, защото трябваше да гонят някакъв час. Беше си направо ужас. Хич не ги харесвам тези изписвания. Не може ли като сме готови с бебо да тръгнем спокойно, а то все някой те дърпа и търчиш на някъде, защото долу те чакат на конвейр. Абе тъпотия!
Иначе за днешните деца - мен ме кефят. Не всички де, но ми допада че са по отракани, по знаещи и амбициозни. Може би имам късмет да познавам свестни тийнейджъри, но всички които знам ми напомнят за нас на тяхната възраст, само че с по-голям потенциал. А от другия вид имаше и навремето. Нищо му няма на поколението, ще се справят децата.

# 200
Здравейте,момичета!
Изкарах чудесна седмица,бях ме на почивка с половинчо,а малкият в бабин дом  Mr. Green
Въобще не ни попречи лошото време...даже доста романтично ни се поучи  smile3521 Blush
Ние сме почти на 100 процента готови със нашият списък.Взех и бодита с къс ръкав,защото аз все пак съм за август,а съм твърдо против навличането на човечетата.
Гримове,преса-задължително ще взема в болницата.Аз съм си глезана и никога нищо не ми е пречило да си се до разкрасявам и не мисля да пропусна и в болницата.Не знаех,че трябва да съм с безцветен лак .За първи път го чувам,но има логика и ще се съобразя с това.Моите нокти винаги са били дълги и перфектно поддържани.Обичам червеното,но за три-четири дни нищо няма да ми стане да са с безцветен лак.Даже си изместих боядисването на косата в средата на месеца именно заради раждането.Че преди да вляза в болницата да ме боядисат.Аз съм си със секцио ,така,че не се очакват изненади,надявам се да съм в пълна бойна готовност  Mr. Green
Желая ви хубав и усмихнат ден,поздрави от ритащата малка принцеса Ивон! Heart Eyes

# 201
Добро утро на всички  Hug

Днес времето при нас е ужасно ... не е спирало да вали цяла нощ и продължава ooooh! Да се надяваме уследобед вече да спира, а и утре да не вали, че нали ще ходя на Ден на Отворените врати в ОБ  Heart Eyes

За ноктите е така. Не искат цветни лакове, защото не дай си Боже стане нещо, първо по тях се вижда и докторите веднага ще ги погледнат. Някакъв безцветен лак или такъв, който прозира  Flutter

Стойката за ваничка ще ми я направи свекъра - той точно с железа и такива работи се занимава   Mr. Green

Ами хубав ден ...  въпреки лошото време Hug

П.П. Забравих да кажа, че вече имаме достатъчно Вестителки Heart Eyes

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 08:54 от F.a.t.e.

# 202
Добро утро!
И при нас е ужасно времето, тази сутрин изпращах синковеца на зелено училище и умрях от студ  cold

Стойката за ваничка ще ми я направи свекъра - той точно с железа и такива работи се занимава   Mr. Green

Това е много хубаво, снощи като ги гледах колко струват  ooooh!. Една единствена намерих за 20лв., имаше и по 100  Whistling, някой път просто прекаляват с цените.

Хубав ден на всички  Hug

# 203

Това е много хубаво, снощи като ги гледах колко струват  ooooh!. Една единствена намерих за 20лв., имаше и по 100  Whistling, някой път просто прекаляват с цените.

Хубав ден на всички  Hug

Ами точно за това и ние решихме, че няма смисъл ... това са излишни и грешни пари за една стойка  Whistling Тези парички ще идат за нещо по-важно например. Но наистина понякога се оливат в тези цени всички тези търговци. Реално като материал нищо кой знае какво не е използвано,  а хамалогията да я направиш не е голяма ... обаче нали е необходима и търсена, цената веднага се вдига  Crossing Arms

# 204
  • Варна
Добро утро, аз от вчера умирам от гърло и още нищо не съм пила. Сега отивам до аптеката, защото ще стане лошо. Вкъщи всички са болни и май някой ме зарази. При нас също времето е отврат.  Sad

# 205
ваничка - и на мен тези стойки ми се виждат скъпи, Agira показа 1 ваничка - хубава, супер даже, обаче не ми се дават толкова пари  Mr. Green

аз взех да се замислям за сгъваемата на Mii - 48лв - пък за стойка ще ползвам 2 малки столчета - и без друго вкъщи имам подходящи  Mr. Green - тя обаче е 66см - значително по-малко - но идеята, че се сгъва направо си ме изкушава - а хавлиен шезлонг вече и без друго имам  Heart Eyes

# 206

anghella Иха сега сефте чувам да хавлиен шезлонг! Почвам да ровя...

# 207
Добро утро и от дъждовен Бургас!Отврат време просто и аз отново на работа.Как ще избичам още 5 седмици....оффф,не ми се работии..
Иначе за стойките за ваничка,мисля да не взимам.Ще преспособя холната масичка за тая цел  Laughing,че да видим.

# 208
Добро утро  help
За ваничките- аз използвах най- обикновена, задължително със стойка. Стойката и повивалника са 2 много нужни и практични неща. Иначе кръста ти заминава на кино... Ако има и с-ма за отточване още по- удобно. Особено за такива като мен, дето сам сами ще си къпят бебоците. А и неволята много учи  Mr. Green В един момент започнах да мия малкия в една кофа(поне през деня), защото ми беше писнало да разнасям води, корита и канчета  Whistling
Дъска за гладене вместо стойка в никакъв случай според мен. Изобщо не ми се струва стабилно.
Аз като ви чета с тези преси и сешоари ми става забавно  Laughing Но аз така или иначе нямам такива машинарийки и никога не съм ги ползвала. С моето "одеало" (коса) нямам шанс с тях да се приведа в приличен вид. По същата причина нямам шанс да се преборя и с миене на коса в болницата  Mr. Green А относно грима.. аз хубаво си се бях нагримирала за изписването на Лъчезар,ама толкова бях подпухнала от с-мите и неспането, че не ми помогна много да изглеждам по-добре  Laughing
На мен още ми се струва толкова далеч във времето, но ще взема и аз да стъкмя чанта за болницата до месец-2.
За дрешките.. едва ли ще се ограничите до 7, винаги са в повече, а и тепърва ще ви подаряват. И аз мисля да се поровя в бебешорските дрехи на малкия скоро. Ох, не е истина кога беше бебе и се губеше в кошарата, а сега колко е голям...пу-пу.

# 209
мама зайка - аз не съм сигурна дали е хавлиен, защото го купих от Прод и си ме чака в БГ - за 10лв заедно с терм за вода и постелката за повиване  Mr. Green новички

ето я ваничката - само трябва да измеря шезлонга дали ще влезе вътре http://zabebo.bg/products/sgavaema-vana-flexi-bath-flexi-bath

ето снимка
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт