Няма радост по-голяма, да тупка сърце под сърцето на мама! Септемврийки 2012!

• 25 157
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
mama mravka - интересна количка  Mr. Green

да, тая хавлийка с жабчето - тук пък пише 100% памук - а сайта в който аз я видях мисля 75% - но определено ми харесва, защото е 100/100см и с качулка - ще ходя и в БГ да я видя на живо  Hug

аз намерих още 1 вариант - само че вече по-скъп 37лв - но пък само за момиче - http://www.organicproducts.bg/piccalilly-havlia-kachulka-rozovo- … -pamuk-p-249.html

вярно, моя брат като бебе е бил с моите розови дрешки  Mr. Green но ще го мисля  Party благодаря  Heart Eyes

тук също е слънце и отивам да разходя корема  Mr. Green

хемоглобин - от 120 до 140 - моя последно беше 115 и нищо не ми изписаха  Mr. Green

# 391
При бременни хемоглобина до 100 се счита за нормален, иначе нормите са както ги е писала Анхела.

# 392
Даже я сефтосахме с песа  Laughing

Данайче, хареса ли му? После да не се карат с бебока за нея  Laughing

И аз от два дена търся подходяща хавлийка. С Титко имах, от тези българските, обикновени http://azbebeto.com/%D1%85%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%B8%D1%8F-%D0%B7% … 1%D0%B5-news.html . Не съм доволна, защото стават твърди и много бързо умаляват. От друга страна пък не съм склонна да дам 50лв. за една хавлия, при положение, че първоначално ще взема две.
Анхелка, тази която си показала от органичен памук ми хареса  Heart Eyes Жалко, че ги няма момчешките цветове.

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 11:48 от Мартичка

# 393
Зравейте, момичета! Честито първи слънчев ден след толкова дъжд и студени дни! Ние преди малко се върнахме от преглед при очен лекар. Всичко е наред и няма предпоставки за секцио! На което много се радвам! Страхотни покупки сте направили за бебоците, много са сладки! Аз още нищо не съм купувала, обаче идва братовчедката ми на гости и докара сумати неща, нейната дъщеричка също беше септемврийче и всички дрешки са точно по сезона. Също така те ни дадоха и количка, после като се оправя с хаоса в къщи ще кача малко сники! Пожелавам един топъл и усмихнат ден на всички!  Heart Eyes  

# 394
да, тая хавлийка с жабчето - тук пък пише 100% памук - а сайта в който аз я видях мисля 75% - но определено ми харесва, защото е 100/100см и с качулка - ще ходя и в БГ да я видя на живо  Hug
аз намерих още 1 вариант - само че вече по-скъп 37лв - но пък само за момиче - http://www.organicproducts.bg/piccalilly-havlia-kachulka-rozovo- … -pamuk-p-249.html
вярно, моя брат като бебе е бил с моите розови дрешки  Mr. Green но ще го мисля  Party благодаря  Heart Eyes

Е, те ще заредят и момчешки, явно са се изчерпали. В този сайт преди време бях харесала едно пончо на точки в бонбонени цветове и заешки уши май имаше. Много беше сладко, но цената хич не ме подтикна към покупка, дори и с претенцията за био памук, 60 и няколко лева беше Crazy
Иначе, при такова разминаване в информацията за състава е най-добре да се разчита на метода око да види, ръка да пипне.  Laughing

# 395
Хихихихи,Мартичка после ще докладвам Laughing

Mince ,много ще ми помогнеш,ако кажаш после какви са дрешките.С дълъг или къс ръкав...Все още се чудя от кои по  повечко да взимам  newsm78

# 396
  • София
stefiss_1978 и нашият татко вчера ходи да вземе хавлийката - наградка от пощата - за без пари не е никак лоша Laughing

# 397
Днес пекна  Nature Sunny и никакви ви няма. Хаймани, мен такъв мързел ме е хванал  ooooh!. Мързи ме даже до магазина да отида, да не говорим за готвене. Май ще ям бой довечера, ама половинката какво ще яде не се знае  Mr. Green

# 398
diva лелелле мацката е страхотна Peace бравоооооооооо аз бях така ама до 5-ти месец Crazy нали съм танциорка хаххах
mamanaalex стискам палци ца бебо Praynig спокойно само!!!
за стволовите съм с две ръце ЗА Peace
 не знам кой каза за режима,ама съм същата ужааас ooooh! лягам към 2 и спя до 12 пффф от довечера сменям режима Whistling

# 399
Франческа ти поне спиш до 12:).Аз лягам към 1-2 също и в 8 съм на крак...После пък мрънкам ,че ми е скучно,но рядко полягвам през деня;)

# 400
да и аз гледах пончото на точки от орган.памук, но в друг сайт - 60лв - на мен и 50лв не ми се дават  Mr. Green

аз ще купя само 1 хавлия като за начало - досега от орган памук имам завивка, пелена и чувалче до 9месеца, дрешки от орган памук реших да не купувам, защото се използват много малко време...  Mr. Green

но хавлия от орган памук ще се ползва дълго време и мисля, че си заслужава  Party

само ме притеснява тая розовата да не би случайно дребен да откаже да я ползва после, защото била розова, знам ли го колко ще е капризен като почне да разбира  Grinning

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 13:29 от anghella

# 401
  • София
anghella най-вероятно ще му е малка когато почне да недоволства кое е за момиче и кое за момче. Моят мъж например има розови и лилави тениски и ризи и си ги носи с кеф Mr. Green

# 402
Я да ви забия един тъп въпрос,само че няма да ми се смеете  Laughing
Нали на бебо се дава преварена вода.Може ли вместо да се преварява в ел.кана,да се прави на мъкровелето newsm78

# 403
Ина - добре му успокояваш  Hug просто искам нещо качествено, а синият вариант в друг сайт е 85лв - http://malaksviat.com/index.php?main_page=product_info&cPath … p;products_id=201

ама аз хем искам хубаво, хем евтино  Mr. Green

# 404
Аз се завърнах  Mr. Green и определено това ще е болницата ... много е хубава  Crazy
Понеже имам поглед и в/у ВМИ ... еми няма нищо общо  Flutter Сега е след основен ремонт и родилна и предродилна зала и стаите и условията ... страхотни са ... видяхме и току що родено бебче  Crazy
Бяхме заедно с velviamo ... не знам дали имаше други мами от темичката ни, но имаше доста мами ... групата ни стана бая голяма, но ги взеха  Heart Eyes

Връщам се да ви чета сега  Hug

Общи условия

Активация на акаунт