Няма радост по-голяма, да тупка сърце под сърцето на мама! Септемврийки 2012!

• 25 189
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Докато се включа, вие и тази тема ще приключите  Hug
Погледнах бегло назад, че сте коментирали арниката. Купих си арника крем за мазане. Имах ужасна болка в основата на единия крак. Няколко дни ходех с ужасни усилия и въпреки болката, като лежа се изправях само с чужда помощ и дори в покой болеше силно. Е само две намазвания на крака с този крем направиха чудеса. Болката изчезна и вече три-четири дни не ме боли, въпреки че спрях да се мажа. Сега използвам крема, когато ме заболи кръста и веднага ме облекчава.

# 601
Тази количка, наистина изглежда много добра като вариант, а и цената си е супер.   bouquet
Ако нямах вече готово решение с количката, сигурно щяхте и мен да присъединете към вашата група.

# 602
Аз също реших, ще е една от тези двете  Heart Eyes

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/33288

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/28422

И за сега клоня към втората, понеже дръжката може да се върти и в двете посоки на возене, а и да се регулира според височината ... което мен пък мие е много важно  Heart Eyes

Има време де, първо трябва да ги видя на живо. Като хидим към гребната с мъжо ще се оглеждам за някоя мама с тези колички и ще ги питам  Mr. Green

# 603
Мартичка, на мен ми бяха забавили плащането на болничния за март. Обадих се в НОИ и по ЕГН ми направиха справка и казаха, че ще се плати на 08.05.12. Така и направиха. Болничните се изплащат само вторник и четвъртък. Последният болничен, който е внесен в НОИ е от 23.04.12 - 22.05.12 - вчера са ми изплатили сумата, която се отнася за месец април, а тази за май я чакам на 05.06.12 (поне така пише в справка в интернет).

# 604
Здравейте!
Качих покупчици от днес.Хавлийката е страхотна-пингвина свири  Wink Мисля,че от към дрехи,кошара,чаршафи,възглавничка и всички други неща сме готови вече.Останаха само дребните работи.Другият месец смятам да поръчам вече шишетата.Спряла съм се на анти-колик вариант.Че и са в комплект на добра цена.
 Hug

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 17:19 от Канела

# 605
Много са ви сладурски покупките!
Аз сутринта като станах преди да се оправя за работа си извадих всички неща за малчо и си ги разгледах Simple Smile Само дрешки, хавлийка и одеалце съм купила засега. Довечера ще ги снимам и ще ви покажа .

# 606
Фейт, на втората дръжката НЕ се върти със сигурност. Върти се сенника, и със едно ципче се сменя дъното, т.е. обръща се. И аз съм я харесала и нея и на чиполино ултра-та. На нея и се върти дръжката.

# 607
Фейт, на втората дръжката НЕ се върти със сигурност. Върти се сенника, и със едно ципче се сменя дъното, т.е. обръща се. И аз съм я харесала и нея и на чиполино ултра-та. На нея и се върти дръжката.

Аааа, абе пишеше, че се врътка ... ама ясно как.  Heart Eyes

Описание на продукта ....

Нов, стилен дизайн на популярната бебешка количка Cangaroo - Victoria
- възможност бебето да е с лице или гръб към маката
- алуминиева конструкция
- изработена е от лек, непромокаем и ветроустйчив плат
- цяла дръжка
- поставка за чаши и шишета на дръжката
- пет-точков предпазен колан
- две степени на предпазния борд
- луксозен сенник
- регулираща чупеща се дръжка
- въртящи се на 360° предни гуми с възможност за застопоряване
- възможност за добавяне на кош за новородено и кошница за кола
- чанта с подложка за преповиване

# 608
Фейт, по-добре заложи на  Бейби Дизайн. Втората марка я гледах на живо и въобще не ми вдъхна доверие. Не знам какъв модел беше, но...  Или потърси повече мнение в нета за нея.

juliya_r, много благодаря за информацията  Hug. Първия ми болничен е от 26 април, като гледам по твоя, значи скоро да очаквам включване. Утре е четвъртък, може и да има превод, ако не, ще се обадя и аз в НОИ. Но със сигурност ще си направя такъв код, че е много удобно.

# 609
  • Бургас
Фейт, не с евърти дръжката, а се регулира височината (то и на Бейби Дизайна е по същия начин). Това, за гледане на бебето към майката реално предсавлява едно супер трудоемко обръщане на цялата основна част на количкаа (едни ципове, закопчалки..ако си навън и искаш да обръщаш посоката на бебо си е цяла хамалогия ooooh!
Нашата първа количка беше Виктория. Та имам много личен опит с нея. Бяхме писали , че са много аналогични, но килограмите на Дизайна са много по-малко, което е мн. важно. Аз нямах търпение Ники да започне да сяда по-нормално и си взех доста по-лека количка, че с тази Виктория............ Hug
Иначе този цвят на Дизайна е супер як (аз сефте го виждам него, баво!)

# 610
Фейт, не с евърти дръжката, а се регулира височината (то и на Бейби Дизайна е по същия начин). Нашата първа количка беше Виктория. Бяхме писали , че с амного аналогични, но килограмите на Дизайна са много по-малко, което е мн. важно. Аз нямах търпение Ники да започне да сяда по-нормално и си взех доста по-лека количка, че с тази Виктория............ Hug

Е тогава защо пишат това, след като не се върти позицията на бебето  Whistling
Аз искам да може да се върти ... да има опция да го бутам и то да е с крачетата напред или обратно с лице към мен  Peace

- възможност бебето да е с лице или гръб към майката

Как да го разбирам това   Thinking

Ясно, разбрах вече ... ще го мисля тогава ... има още време  Heart Eyes

# 611
http://www.dundio.com/Bebeshki-kolichki/Chipolino/Kombinirani/Ul … a-Sinya-2010.html
Тоя цвят супер ме кефи. И само в този магазин го намерих, сигурно защото е стара година.

# 612
  • Бургас
Фейт, не с евърти дръжката, а се регулира височината (то и на Бейби Дизайна е по същия начин). Нашата първа количка беше Виктория. Бяхме писали , че с амного аналогични, но килограмите на Дизайна са много по-малко, което е мн. важно. Аз нямах търпение Ники да започне да сяда по-нормално и си взех доста по-лека количка, че с тази Виктория............ Hug

Е тогава защо пишат това, след като не се върти позицията на бебето  Whistling
Аз искам да може да се върти ... да има опция да го бутам и то да е с крачетата напред или обратно с лице към мен  Peace

- възможност бебето да е с лице или гръб към майката

Как да го разбирам това   Thinking

Ясно, разбрах вече ... ще го мисля тогава ... има още време  Heart Eyes

Значи, тази количка може да се ползва и без бебе кош. Т.е. Има си основна част която има напълно легнало положение, с крачеа посока на майката. Но за да седи и да си гледка дЯтито нормално е нужно цялата основна цяла част да се завърти обратно...ууух, не знам как да ти обясня, то трябва д асе види. Освен ако това не е нов вариант от след 2009-та с някакво нововъведение, но ме съмнява. Щяха д аси пишат "въртяща се дръжка" Peace

# 613
Melly.G, благодаря за информацията  Hug ще отида  да ги погледна и аз тези колички , спряла съм се и аз на Дизайна, дано само да не е много ниска, че аз съм доста висока Simple SmileИ Цената е доста добра, дано има и цветови избор

Фейтче, и аз си мисля че тази е по добра ,отколкото Викторията. Имам приятелка, която докато беше малко бебето беше ок, но после доста натежа и трудно дори се управляваше.Това е мое мнение  Simple Smile

За шишета и аз си мисля да взема за първо време едно малко и едно голямо - или на Авент или на Типи. А за термоса обезателно и той в списъка Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 18:12 от tanya_d

# 614
Мартичка,  и аз съм се спряла на тази кошарка на Арбор, само че по малкия размер 120/60 , само се чудя дали от едната страна да не е с плътен гръб, а не с решетка Thinking

Анхелка, моите гърди не ме болят чак толкова много като в началото, но сега са по тежки и наедрели  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт