ФОРМУЛА 1 - сезон 2012 - ГРОЗНИ, но СМЕЛИ - тема 2

• 23 463
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Чакайте малко
интермедиите се слагат в слаб дъжд или на мокричко при спрял дъжд (на снимката вляво)
за порой или постоянен валеж гумите са си за мокро (на снимката вдясно)
Ето разликата между двете

# 91
Охххх няма да се разберем с тези гуми  Joy то колко варанти има бе за сухо време за мокро време за много мокро .

# 92
Ето ги Бриджстоунките от 2010

Тази година Пирели доставят 4 вида гуми
2 за сухо, интермедия и мокри
Сухите се различават по твърдостта на смеската. Обясненията са по-горе.

# 93
Дам вече горе долу ми се изясни благодаря и на двете ви  Simple Smile
А  Бридстоун са най-вероятно друга фирма производители на гуми аз тях съм ги чувала а също и Мишлен (нещо от този род май беше )

# 94
Мда преди време имаше повече доставчици на гуми,
за 2012 са само Пирели.

# 95
  • BG
Чакайте малко
интермедиите се слагат в слаб дъжд или на мокричко при спрял дъжд (на снимката вляво)
за порой или постоянен валеж гумите са си за мокро (на снимката вдясно)

Ха тъй!  Peace

През сезон 2011 във Formula 1 се използват няколко типа гуми: за сух терен, за средно мокър и за мокър. Гумите за сух терен са сликове (т.е. без грайфер) и за всяко състезание са в три смеси – твърди, средни меки и супер меки. Пилотите са задължени да карат и с двата типа гуми (твърд и мек, без значение вида им) по време на състезанието. По-меките гуми съдържат повече масло от по-твърдите. Твърдостта като цяло се определя от съотношението на маслото, сярата и въглерода. Гумите за средно мокър и мокър терен имат грайфери като основната им цел е да извеждат максимално количество вода изпод себе си и да намалят максимално опасността от аквапланинг (ситуация, в която автомобилът/болидът се плъзга върху водата и става неуправляем).

# 96
Дам вече почти ми стана ясно значи задължително по някое време гумите трябва да се смянят незавсимо дали ще  1 или 2 пъти
Ха имам доста да ви настигам  Grinning

# 97
Един чифт няма как за издържат цяло състезание, след определен момент, качеството им се влошава драстично.

# 98
  • BG

•Red – Super-soft
•Yellow – Soft
•Silver – Hard
•Green – Intermediate
•Blue – Wet

# 99
Благодаря ви за разяснението момичета   bouquet

# 100
Моля за внимание  Naughty Ориент експрес, пристига на първи коловоз  Mr. Green

# 101
  • BG
Моля за внимание  Naughty Ориент експрес, пристига на първи коловоз  Mr. Green

Хих  Laughing, и ко, мойто коте се чуди що не започва да вали ли? Де го дъждецът? И ко щеше да стане нинам....

Фелипиньо винаги ли е с лепенка на челцето или само сега?

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 13:20 от Benisima

# 102
  • КиТ
Joy Абе, оплака се, че нещо му пада по каската  Crazy  Mr. Green
някой от мехнаиците е бил инструктиран да го разсеят, да не збележи, че пак ще го забавят в бокса  Joy
О имало е изпълнения  Crazy Joy Joy Joy Joy Аз още не мога да гледам,пуст мой късмет,ма не изтърпях и ви изчетох и без това снощи новините ме облъчиха с инфото за Марк Crazy Браво тоя път е добре стартирал Mr. Green

Лана не бе,не конкретно теб като те няма,а въобще,ако някой ден примерно,аз не мога да вляза в темата и хиляди страници имам да чета,това имах предвид  Peace Няма да те пуснем без бой тъй да знаеш  Mr. Green

Тая лепенка на Дино ми се струва,са я сложили понеже там му е белега  Thinking и като броя е тоя път 6-ти лаууулллллллллллл  Crazy Ще стигнели някога до тоя пуст подиум  newsm78
Браво на Алонсито добре се справил и пак води в класирането,знам на къде да се преориентирам  Whistling

# 103
  • Варна
аууу, какви сте ми сладурки ... и информирани  Hug
Вижте какво, мен не ми се обобщава за Монако  Mr. Green, мързи ме  Joy.
Ай едно бъзро:
Лимонадите бяха супер.
Ферари бяха супер.
Мерцедес почти бяха супер  Mr. Green
Лотусите зле.
Маковете зле.
Заубер зле.

Хейки олицетвори - angry birds  Joy

Ориент експреса е култов  Joy. А Маса е с тази лепенка в карикатурите веднага след катастрофата в Унгария  Mr. Green

п.п.
malko_angel4e_, може ли да те помоля, след като напишеш текста да го попреглеждаш, че има доста сляти думи и объркани букви  Mr. Green, малко трудничко се чете, иначе се фаща смисъл  Mr. Green, ама по-бързо ще може да ти се отговори  Crazy
 Hug, обаче бързо навлизаш в тематиката  Grinning

# 104
Анели  Hug за напред ще си проверямпоста имам лошият навик да не го правя . Иначе да питам аз нали както схванах Керс е системка за по лесно изпреварване ? И ако е така как работи ?

Общи условия

Активация на акаунт