ПрЪвУписТен позСдрав от изкорНДвача за 64упения Удушник на аНкушерката- 70!

• 27 078
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Цитат
орлана любов
Любов, както я правят орлите ли?  newsm78

Цитат
бъргарско

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 00:51 от -=Деси=-

# 361
Цитат
Добро утро,мили дами имам едно въпрос че.Някой чувал ли е,че от червеният кръс отпускат едно кратно по 100 лв.за деца с ТЕЛК.
Crazy

# 362
  • София
Цитат
Симитлий

# 363
# 364
Цитат
подщи ефекта

# 365
  • София
Цитат
И аз се 4удя дали да го пробжам тоя Лаксафит ама като виждам 4е садаржа май4ин лист сена и губя надежда за  него за6тото кам сената се привиква и воб6те не се препора4ва да се ползжа за хрони4ен запек.

Цитат
... и провеждат теоритични занимания,което за мен е доста важно.
Цитат
Иначе за курмуването инструктора си ме взима от нас. Wink

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 11:22 от Триестина

# 366
Цитат
...едно въпрос че.Някой чувал ли е,че от червеният кръс отпускат едно кратно по 100 лв.
Whistling

# 367
Тумбе,  Hug изобщо не ми обръщаш Фнимание! Crossing Arms
По-горен пост имам в темата. Wink

И за да съм по темата:
Цитат
аз наистина не разбирам сърказма и подигравателното отно6ение на някои от отговорилите!
в края на краищата всеки е различен и ако за някои раждането и бременността е смисъла на съществуването им, за други това може да е пла6ещо...но това не ги прави по- ло6и подители, и не е проява на егоизъм, а може би проява на неинформираност или зле- информираност( което е разбираемо- четейки написаните коментари)..
аз пък съм 6окирана от тези за които, деформираното и обезформено( заради стрии, целулит, увиснал бюст, "окосмяване по корема",натрупани кг и всеподобни)тяло е нещо естествено с което са се примирили в името на "благословията"да станат майки!.естествено, какаво значение има за тях дали вагината им е раз6ирена в следствие..и какъв ще е секса..ако вобще го има!.
това което мога аз да отговоря на "осмелилата"се да попита:
всичко е строго индивидуално..физиология!но мисля че тялото е в състояние да се възстанови напълно, колкото по млада си- толкова по-скоро! и зависи от личната ти грижа и контрол в разумни граници!.всичко ще си дойде на мястото- когато бременността е факт, компромисите са неизбежни.., и необходими.,но си заслужава да се изживее! това е магия...
Joy hahaha

# 368
Цитат
Иначе за курмуването инструктора си ме взима от нас. Wink
може наистина да е курмуване, кой знае   33uu Ако инструктора е млад и хубав.  Whistling

# 369
  • Варна
Цитат
АЗ купувам хартиени подвързий до скоро бях на коли и мотори сега идва ред на  принцеси    ,уйнкс и пепеляшки.Става бързо и отгоре слагам от безцветните подвързий. Хем красиво хем не остават отпечатъци от пръстите  ,ем детето се радва на картинките.1 клас не се връщат учебниците

# 370
Султана вече е във ваканция и  ще има по- вече време за  семейството си Flutter

# 371
"вав всеки каманист ракета, вав всеки двор - говедо, повече риби за ненаситната партия ламя бкп-бсп. да живее балгаро- савецката дружба. да пребаде великото дело на плеядата червени разбоиници..."

Може би потребителят просто няма буква "Ъ" на клавиатурата. Както и "ТС" и "Й"...

# 372
Неволна  грешка
Цитат
аз и дедето
пък накрая се оказа "аз и детето"

# 373
Цитат
Въпреки някои от фантасмагористичните моменти.

Яко!  Mr. Green

# 374
  • София
Цитат
Гьозмелета
Гьозлемета е май.

Общи условия

Активация на акаунт