ПрЪвУписТен позСдрав от изкорНДвача за 64упения Удушник на аНкушерката- 70!

• 26 952
  • 742
  •   1
Отговори
# 45

Развръзката беше много слаба, не ми хареса края, а пък края е много важен ....

допълвам само - а, пък края е много важен, нещо като се ... и съм дотук... Whistling

И аз до тук успях, но после "забих"  Laughing

# 46
  • София
Отивам да припадна някъде на меко...  smile3544

Честита юбилейна тема!
Отивам на улов, нямаше ме няколко дни, вие сте изловили всичко май  Mr. Green

# 47
  • Mediterraneo
Отивам на улов, нямаше ме няколко дни, вие сте изловили всичко май  Mr. Green

Аха, надявай се!

# 48
Вместо запис, един дето се е ...

...оттървал.

# 49
Цитат
абетуриент

# 50
Цитат
....., за тези който мислят, че е важно.....

Й е една много сложна и объркваща буква Thinking

И още:
Цитат
тоулетна
Цитат
протмоне

Не са от форОма, а ги срещнах У фейсбукА Simple Smile

# 51
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
И още:
Цитат
тоулетна
Не са от форОма, а ги срещнах У фейсбукА Simple Smile
От форОма:
Цитат
туалетната
Цитат
гашти

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 12:31 от dias

# 52
Тази звезда сияйна и неотразима си я намерете и си я четете сами, аз се отказвам вече - и да я чета, и да я цитирам  Crossing Arms То бива, бива, ама...  ooooh!

Цитат
аз пак ще кажа нещо,че да шоколади или солети или зрънчо е вредно дали зареди зъбки или солта или каквото и да е НО СПОРЕД МЕНЕ КОЛКОТО ЗАБРАНЯВАШ НА 1 ЧОВЕК НЕЩО ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ГО ИСКА даже и при деца..аз която без сладко немога от 1год пред нея не ям защото е нормално на човек или дете да му се прииска ако види някой никой от нас пред нея не яде..но навън няма дете което да не хапва нещо солета бисквита зрънчо или каквото и да е и когато детето иска какво ще му кажеш неможе вредно е а всички около него хапват???ще кажа че не е само да храната на тази възраст те се копират напълно за всичко даже вода да пие едното и другото веднага търси...да и аз искам да не иска такива неща но според мене е много трудно трябва за да успея да си я държа в къщи и да си и казвам аз кога и какво да хапва или навън сама някъде за да не и се приисква..било то сладко или каквото и да е..и аз ви казвам при мене какво е всички ми казват колко съм строга и така нататък и понеже аз не и давам напук на мене някак си иска още повече и е като невидяла..а да не говорим че като станат на -6-7 или повече години сами си купуват каквото искат бе да знае някой какво и колко е яло но както и да е..нека са живи и здрави и аз единствено се моля да не стане затлъстена или пък и обратното анорексичка което не за визия а за здравословно не искам тъй като казват че ние сме едри.. за това се чудя и приемам всякъкъв съвет как да се избегне въпреки че се старая доста както казах плод да предложа или я залъжа и си играя с нея на някъде но пак не минава и без нищо...

# 53
  • Mediterraneo
Поне темата подозирам коя е  Grinning

# 54
  • София
Честит ни юбилей! Включвам се с гатанка:

Цитат
тлалет

Що е то?

Цитат
хващам малко загар , дори и милимален

# 55
Тоалет?

# 56
Тази звезда сияйна и неотразима си я намерете и си я четете сами, аз се отказвам вече - и да я чета, и да я цитирам  Crossing Arms То бива, бива, ама...  ooooh!
То таз и ние не можем да я четем, а тя дали може?

# 57
  • в тристайна гарсониера :)
Цитат
стана превасходно

# 58
  • Несебър
Цитат
има ли някоя мама която да е напипвала лимфни възелчета малки и подвижни в тила на бебето си Аз съвсем случаино ги открих отзад на главичката на беба а още несме ходили на лекар от болницата ни изписаха с всички показатели в норма сега е на 22 дни и сигурно го има от раждането още но аз ги напипах чак като се прибрахме в къщи Ако сте имали такъв проблем споделете

# 59
  • София

Точно!  Peace Не съм и помислила, че мога да затрудня някого в тази тема.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт