ПрЪвУписТен позСдрав от изкорНДвача за 64упения Удушник на аНкушерката- 70!

• 27 020
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • Sunshine state
Цитат
разкошно патежко жълто

# 106
Цитат
Абе не знам фред ли е, не е ли, обаче Милен така я нападаше, че тя дори не успя да се защити.

# 107
  • Sunshine state
Цитат
Абе не знам фред ли е, не е ли, обаче Милен така я нападаше, че тя дори не успя да се защити.

Сигурно става дума за Милен Цветков,а не за Фред Флинстоун. Laughing

# 108
Цитат

Да, тъкмо и аз го четох. И се чудех къде е Уилма  Joy

# 109
Цитат
ПрЕспете детето

"Чорбогащник" задължително трябва да влезе в следващото заглавие, както бе предложено по-напред в темата.

# 110
     По случай 24 май БТВ направили експеримент (доколкото разбрах, вчера в сутрешния блок е излъчено) и накарали жена и младо момиче да напишат по пет думи. Момичето объркало почти всички, жената не сгрешила. Някой гледал ли е? Какви толкова трудни думи е трябвало да пишат?

# 111
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
     По случай 24 май БТВ направили експеримент (доколкото разбрах, вчера в сутрешния блок е излъчено) и накарали жена и младо момиче да напишат по пет думи. Момичето объркало почти всички, жената не сгрешила. Някой гледал ли е? Какви толкова трудни думи е трябвало да пишат?

може би изпонавпредвид    Wink все по-често чувам "напредвид" от водещите  Confused

мънъчки, това объркано ли е или има наистина такава дума?имам позната, която я употребява за децата си, какво ще кажете по въпроса

ooooh! к'во ли няма да измислят за да са по-оригинални  Tired

# 112
Само така ще да е било  Laughing

# 113
Цитат
всеки ще оважи

От много Оважение ми иде да си сложа вАжето.

# 114
  • Варна

Аз гледах към края... За момичето думите май бяха нощта,гълъб, осигурявам/за тази не съм сигурна/, кайсии и честно. Първите 2 бяха объркани - ноща и гълАб/ даже то спореше, че се проверявало с гълАби ooooh!/ , а за кайсиите не видях, но чух, че имало повече грешки, отколкото букви в думата Thinking

P.S. Намерих линк http://www.btv.bg/action/predavania/hratkite/

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 19:19 от julisa

# 115
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Цитат
super naprovo odealna pesni4kaa!! x) Simple Smile

# 116
julisa, благодаря.  Hug
Ще го гледам.

# 117
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Аз гледах към края... За момичето думите май бяха нощта,гълъб, осигурявам/за тази не съм сигурна/, кайсии и честно. Първите 2 бяха объркани - ноща и гълАб/ даже то спореше, че се проверявало с гълАби ooooh!/ , а за кайсиите не видях, но чух, че имало повече грешки, отколкото букви в думата Thinking

Hug много благодаря. вече гледам Wink

Shocked Shocked кайсий   Shocked

а някой дали знае къде да намеря парламентарния контрол за българския език?  Blush
само отзиви чувам и ми се изправя косаата  ooooh!

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 19:47 от st. Dobri

# 118
Shocked Shocked кайсий   Shocked
а някой дали знае къде да намеря парламентарния контрол за българския език?  Blush
само отзиви чувам и ми се изправя косаата  ooooh!
Rolling Eyes инстроменти  Shocked
Че то е трудно за произнасяне!  ooooh!

ПП незнам каде даго тарсиш тоз кунтрол  Crazy

# 119

Оле, ама това момиче е свръх неграмотно! ooooh! Някой може ли да разгадае как написа кайсии? Четвъртата буква не можах да я вдяна. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт