Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 625
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
Никога повече Паоло Ботичели.  newsm48

# 166
Ами явно ще повлека крак. Мисля другата седмица да ги пробвам, че сега си имам всичко, и ще пиша как са. Много разчитам всичко, казано в сайта им, да е истина.
;
И ако е истина, дано не развалят качеството. Почти всичко ново отначало е на много добро качество и тъкмо ми печели симпатиите и се абонирам да го купувам, го развалят.

Такааа, да ви разкажа за Храната от класа. Говорих днес с управителя на фирмата, който от начало лъга, че месата не съдържали нищо вредно, докато накрая след мнооооого увъртане ми обясни буквално "Такова животно НЕМА - салам без Е 250, глутамат и всички други канцерогенни!" Това му бяха думите. Навсякъде по света се слагали тези неща.  Mr. Green

Или той е малоумен, или мен помисли за такава. Но така убедително говореше, чак да му се възхитиш.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 167
  • София
Между другото и аз говорих днес - с него, предполагам. Утре имали презентация в Борисовата градина и мисля да отида и да им пробвам нещата без да се набутвам да им ги купувам. За саламите не знам, не съм се интересувала, защото не консумирам, но за кашкавала ми каза, че се прави в някаква мандра в Родопите от някакъв възрастен човек. В общи линии търсели дребни производители, защото те не произвеждат нищо, а само разпространяват чрез техния бранд. Утре вечер ще коментираме, ако и някой от вас отиде на тази презентация.

# 168

за разочарованите от тях май имаше отделна тема дори...

# 169

за разочарованите от тях май имаше отделна тема дори...

Не знаех, че им се носи такава слава....до скоро  ooooh!

# 170
Никога повече домати от консерва Оро! Миришат ужасно, не са обелени като хората и не са им махнати дръжките.
Друго нямаше по пътя ми, затова ги купих.

# 171
  • София
Абсолютно. Направих грешката да си харесам тяхна чанта... такъв боклук никога не съм имала ooooh!

# 172
Никога повече домати от консерва Оро! Миришат ужасно, не са обелени като хората и не са им махнати дръжките.
Друго нямаше по пътя ми, затова ги купих.

абсолютно потвърждавам - това са най-скапаните от всички скапани консервирани домати, на които съм попадала.

по този повод да споделя, че последните няколко пъти купувам доматите от марката на "пикадили" - "365" - и са доста добри!

# 173
Ще опитам тогава доматите на Пикадили.
Още нещо - същата марка "365" предлага великолепни маслени бисквити на смешна цена - 1.99 лева, 400 грама. Не съдържат хидрогенирани мазнини, консерванти, оцветители - направо останах изумена от вкуса Simple Smile. Каня се да приготвя нещо с тях, а предвид, че са и плътни и завити като цветя, може да бъдат чудесна основа.

# 174
  • София
Никога повече Паоло Ботичели.  newsm48
Абсолютно. Направих грешката да си харесам тяхна чанта... такъв боклук никога не съм имала ooooh!

Още един глас срещу чантите на Паоло Ботичели!!!  Twisted Evil

П.П. Че има отделна тема за недоволните от тази марка не знаех...

# 175
Кисело мляко "Дея" хасковско производство,взех го от Лекси на промоция,пресечено,на парцали и вкиснато много преди срока на годност и капачката даже не беше издута no

# 176
  • Sunshine state
Karmelita,и аз съм попадала на вкиснати млека от "Лекси".Мисля,че е следствие от неправилно съхранение,понеже последното беше топло,а го взех от хладилната витрина и го използвах веднага след пазаруването.Често съм виждала как каси с мляко им висят доста време зад витрините,та кой знае колко е седяло на топло.Поне не беше вкиснато/не знам кое е по-тревожно/. Rolling Eyes Същото мога да кажа и за "Триумф"-няколко пъти пазарувам кисело мляко и е топло. ooooh! Веднъж обърнах внимание от къде ми го дават-зад витрината имаше каса с кисело мляко и ми го подадоха директно от нея. Tired

# 177
Купих си неевтина рокля от Кенсол Месалина.
Още след първото изпиране(точно по правилата)платът избеля,пуснаха се бримки.
Съмнява ме вече да купя нещо от тях,защото цената и качеството се разминават тотално.
Обаче си мисля дали не може този парцал да бъде рекламиран.Знаете ли имаме ли права в такъв случай?

# 178
Съмнява ме вече да купя нещо от тях,защото цената и качеството се разминават тотално.
Обаче си мисля дали не може този парцал да бъде рекламиран.Знаете ли имаме ли права в такъв случай?

Касова бележка пазиш ли?
Отивай в магазина и ако не срещнеш разбиране се обърни към КЗП.

# 179

Касова бележка пазиш ли?
Отивай в магазина и ако не срещнеш разбиране се обърни към КЗП.

newsm80  Ако имах касова бележка щях да ги тормозя до дупка, или докато не ми върнат парите!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт