Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 608
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
Зелен дух, благодаря ! Може би специфичният вкус на биволското мляко
допринася ,но идеята е чудесна.Чакам бабите с доматите !
О, те произвеждат много неща. Мляко, сирене, колбаси, вино. По-интересно бях взимала от тях печено козе сирене на нещо като скара и в буркан със зехтин и билки. Изглеждаше ми интересно, но така и не успяхме да го изядем.

# 151
  • София
Астера, върна ми надеждата !
Относно "манастирските" продукти зная,че са скъпи,но благословени!
Бих опитала,особено след днешният репортаж на бтв.
Не зная къде се продават,но до Гигинският манастир не мога да отида.
Някой да ги е виждал ?
Отчето ми е чичо. Евентуално ям от качествената продукция Simple Smile
Скоро си мислех, че ще е много добре да направят собствени магазини.
Цикълът на производство им е почти затворен вече, последен напън трябва.
Биволско мляко не желаех и да помириша. Факт е, че купичка такова с лъжица домашно сладко от диви ягоди ми се видя като амброзия! Laughing

Моята приятелка процедира така- заплаща за труд, продукти и за услугата на двойка възрасти в близко до София село, като те на свой ред, приготвяйки си зимнина - приготвят и на нея. Миналата година за около 150 буркана( домати, чушки, краставички, лютеница, сладка, разядки) беше заплатила супер смешна сума.
Аз съм принудена да купувам круши от Канада, дини от Еквадор, леща от не знам си къде и най-най-любимия ми смилянски боб от Китай  Mr. Green Това е, избор нямам.
Скоро се хилихме, че правих плодова салата, ама тя стана международна плодова салата. Пет континента ми бяха в чинията. Глобализъм или чист капитализъм- решете вие. Вкус нямаше....

# 152
Никога вече превръзки от Лидл. 4бр използвах и всички пропуснаха. Сега балконът ми е като на пенсионерките, които перат веднъж седмично - 4бр бикини Embarassed
Ежедневни ли имаш предвид?Аз само с един вид ежедневни имах проблем Tired,но от нормалните не .

# 153
Нормалните /без крилца са/

# 154
Нормалните /без крилца са/
тогава остава да се моля да не попадам на такива

# 155
Сирене тертер,много твърдо като тебешир,първите пъти не беше лошо,но вече два пъти купуваме и се отказахме.
На нестле зърнената закуска в два цвята,топчетата са без глазура и след като реших,че пакета е развален  изхвърлих,но и следващия беше същия.Отказах се и от тях.

# 156
Има ли някой, който да номинира Сара Пен? Отначало бях очарована - някои модели много ми допадат, удобни са ми, отношението в магазина е добро. За чантите засега нямам оплаквания. Обувките - имам три чифта сандали и едни ботуши. Ботушите са едни от най-удобните, които съм купувала и не са мръднали. Обаче сандалите - на едните подметката е нещо като корк и след няколко обувания още миналата година падна едно парче. Иначе са красиви, удобни, но няма как да ги нося така с дупка отпред на подметката. Реших, че може аз и кратерите по тротоарите да сме виновни. Втори сандали - с една каишка, която се кръстосва около глезена. Както и да я регулирам, докато вървя през няколко крачи каишката се свлича на петата, тя над петата се кръстосва, кръстосването пада и ако през няколко крачки не я намествам, рискувам да се пребия. Мисля си, може нещо да не е подходящ модела за моите крака. Това лято им дадох шанс, пък и много си харесах един модел - онзи ден щях да се пребия. Както си вървя, изведнъж кожената част, която минава над пръстите ми се извади от подметката и на никъде. Добре, че бях на улица с обувни магазини, че да си купя веднага други обувки да мога да продължа пътя да си върша работата. Обаче още като избирах тези сандали, се бях загледала в други два чифта на същата марка и забелязах как кожата сякаш не е рязана, а ръфана, някъде излизаше лепило. Все едно са китайски обувки за 5 лв. Въпреки, че съм доволна от ботушите, явно някои модели са направени качествено, други - не. Не смятам повече да рискувам. Аз май и миналата година се бях зарекла, обаче сега е окончателно Naughty.

# 157
Отдавна избягвам по възможност веригите за хранителни стоки.Пазарувам в зеленчукови магазинчета,в които изрично си избирам-не е гаранция за качество.Обръщали ли сте нимание,че вече и в тях няма онази типична миризма на плод-зеленчук от времето на соц-а LaughingНо в Била и Лидл зеленчуковите щандове предлагат продукти,които изглеждат по-скоро пластмасови.
Месо купувам от 2 магазина в града,от които в единия съм редовен клиент и не съм била разочарована.Не консумирам месо от известно време,обичам само да опитвам какво съм сготвила и ми харесва.
Опитах няколко път да си сквася мляко,купено от близките села,но се оказа, отдавна съм отвикнала с вкуса на истинското мляко.Не мога да се върна към него.Купувам само Елена 2%.

От Лидл купувам определени неща-няколко вида сиренца,франзелки,салатена майонеза в тубичка,един луканков салам ,който съпруга ми харесва и май това е.Месо-никога повече.

На мен Ариана е единствената БГ-марка,която и допада и определено не съм алкохолик.Радлер ми харесва и ми пасва на вкуса.Степ никога не съм купувала в живота си.Столично тъмно ми е любимо.Загорка със сигурност няма добавен алкохол,един от технолозите ми е състудент.
Каменица не пипвам.Шуменско -да не се чува.
Туборг и Старопрамен-да .

# 158
  • София
Момичета, споделете ми, ако е възможно дали продукти с марка Храна от класа са наистина качествени. Питах в една друга тема, но никой не ме отрази, а това, което пише в сайта им, наистина ме заинтригува и искам да знам дали не е поредната мащабна реклама на некачествени продукти.

# 159
За първи път чувам за тях, къде ги продават?  newsm78
Момичета, споделете ми, ако е възможно дали продукти с марка Храна от класа са наистина качествени. Питах в една друга тема, но никой не ме отрази, а това, което пише в сайта им, наистина ме заинтригува и искам да знам дали не е поредната мащабна реклама на некачествени продукти.

# 160
  • София
И аз дори не съм ги чувала  newsm78

# 161
  • София
Ами имат сайт и от него си поръчваш за вкъщи млечни и месни продукти, плодове и зеленчуци. Доста се хвалят за качеството и ми е интересно дали е подплатено. Който иска да го разгледа, да пише в гуугъл "храна от класа" и трябва да излезе.

# 162
Явно се предлагат само в София.  Thinking
Скрит текст:

# 163
  • София
Ами явно ще повлека крак. Мисля другата седмица да ги пробвам, че сега си имам всичко, и ще пиша как са. Много разчитам всичко, казано в сайта им, да е истина.

# 164
Ами явно ще повлека крак. Мисля другата седмица да ги пробвам, че сега си имам всичко, и ще пиша как са. Много разчитам всичко, казано в сайта им, да е истина.
;
И ако е истина, дано не развалят качеството. Почти всичко ново отначало е на много добро качество и тъкмо ми печели симпатиите и се абонирам да го купувам, го развалят.

Общи условия

Активация на акаунт