Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 595
  • 763
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Аз съм с точно обратното мнение.Откакто си купих Мелио не е толкова мъчително  търкането,предимно за фурната на печката го използвам.Жалко,че все гледах да довърша опаковката на Медикса ,та доста дълго го използвах/мъчих/.
На Медикса съм доволна от препарата за килими и дамаски,в едно зелено шише и течните сапуни.Но темата е все пак какво повече няма да купя.Е,обезмаслителя вече изпадна от класацията ми.

# 301
Е,обезмаслителя вече изпадна от класацията ми.
И аз съм на това мнение

# 302
таблетките за миялна Медикс са си ок, ние сме само на тях. Неизмиването може да е от недобра подредба (при нас така става), или неподходяща (кратка) програма, ако са били много зацапани съдовете. Може би има значение и големината на миялната - нашата е от малките, за 9 комплекта. Но мъжът ми (и аз покрай него) е "ЗА" българското, та и затова сме на тази марка.

# 303
Никога повече няма да купя шунка на "Леки". Не че много често купувам такива химически меса, ама детенце все пак иска сандвичи понякога. За втори път купувам пуешка шунка, че уж по-лека и безсолна и по-полезна един вид. Първата изхвърлих, на всяка хапка огромни жили, не само че не е вкусно, но и е опасно да не се задави детето. Не става за ядене. Реших, че нещо партидата не е била добре. След известно време взех пак. Съща работа. Тогава вече побеснях, защото това значи, че не случайно, а целенасочено се слагат боклуци в нещо, което трябва да е храна, в много случай като по-лека храна за деца. Звъннах на телефона за оплаквания, приеха ми жалбата, казаха ми "Приберете остатъка, ние ще пратим наш представител да я вземе, за да видим какъв е проблема". И от тогава никой не си я потърси тази боклучава шунка. Та ако ще е да се изрекламират, всички фирми са най-най-, всичко им е спазено, телефон на потребителя имат, само дето и те не знаят за какво го имат. Имала съм рекламации към други фирми през годините и обикновено големите уважаващи себе си фирми не оставят такива дребни неща да подронват авторитета им спрямо клиентите. Но то в БГ на хартия, обещания и реклами всички фирми са Европейски.

# 304
не случайно, а целенасочено се слагат боклуци в нещо, което трябва да е храна
...и не евтина храна при това  Rolling Eyes.

# 305
за мен колбасите отдавна не са храна, какво остава за деца. И не се "връзвам" на "детски" реклами.  Outta Joint

# 306
  • Варна
Детски гуменки от Дайхман, ей тази марка "Free&Fun", но не намирам снимка в нета да ги покажа.

На третото обуване подметката отпред на пръстите се разлепи / сцепи.

Няма как да ги върна, обаче, защото като ги купих му бяха големи и сега вече е изтекла гаранцията.

# 307
  • Сф
Детски гуменки от Дайхман, ей тази марка "Free&Fun", но не намирам снимка в нета да ги покажа.

На третото обуване подметката отпред на пръстите се разлепи / сцепи.

Няма как да ги върна, обаче, защото като ги купих му бяха големи и сега вече е изтекла гаранцията.
Моите "Любимци"
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=654863.msg21812168#msg21812168

# 308
  • Варна
Според мен е до марката.
Миналата година му бях купила пак от Дайхман кецове - тази марка Vty. Бяха железни !

# 309
По повод на другата ти тема за Дайхман-разговарям само и единствено с управителя.
КЗП са напълно измислена институция за мен-тях ги интересува да изтряскат глоба на търговеца,за да влязат пари в бюджета.От там нататък ние не ги интересуваме като потребители.От опит твърдя-подавала съм жалба срещу туроператор.

Пиша имейли,дори за да накова нелюбезна продавачка или техник,който си иска пари.С конкретни имена,дати и т.н. Понеже наистина има продавачки,които и за тази професия не са дорасли.

# 310
Аз повече няма да си купя обувки от Паоло Ботичели.. Миналата седмица си купих едни тип пантофка. И след 2 дни подметката беше разлепена. тези дни ще им ги върна с кутията и касовата бележка..Само не знам какво ще направят те..

# 311
Аз повече няма да си купя обувки от Паоло Ботичели.. Миналата седмица си купих едни тип пантофка. И след 2 дни подметката беше разлепена. тези дни ще им ги върна с кутията и касовата бележка..Само не знам какво ще направят те..

Управителят...С продавачките нямаш работа.

Вероятно ще предложат подмяна или ремонт.
Материалите им са отврат-сандалите се вмирисват бързичко...

# 312
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ами спрете да си мислите, че Паоло Ботичели са италиански продукти - китайски са и като такива е нормално да издържат 3-4 дни , максимум седмици...Същия ефект имат и магазините за обувки по 10-15лв.
А управителят ще й направи мили очи, ще замаже положението и зад гърба ще я оплюе..
И управителите са същата стока като продавачите,
а от КЗП определено има полза... особено като им треснат глобите... Има повече ефект от истериите на някой потребител... минало - заминало, случва им се ежедневно.

# 313
Ами спрете да си мислите, че Паоло Ботичели са италиански продукти - китайски са и като такива е нормално да издържат 3-4 дни , максимум седмици...Същия ефект имат и магазините за обувки по 10-15лв.
А управителят ще й направи мили очи, ще замаже положението и зад гърба ще я оплюе..
а от КЗП определено има полза... особено като им треснат глобите... Има повече ефект от истериите на някой потребител... минало - заминало, случва им се ежедневно.

А я ми кажи кои не са произведени в Китай (или въобще в Азия),че не мога да се сетя ?!?!?!
Обувките ми от 200 лв също са от тези ширини.
И голям праз кой управител ще ме оплюе зад или пред гърба ми...Много ясно,че няма иска да ставаме приятели.Може да замаже очите на някой истерик,който не знае как да се държи и аргументира.Ако съм на мястото на управителя и някой ми тръгне с рогите напред,просто ще извикам охраната и ще приключим дотам.

Като тряснат глобата на търговеца,къде му е на потребителя келепира ?

КЗП не желая да коментирам повече и да споря с потребители,които явно никога не са опирали до тях.
Туроператора го глобиха,но аз не получих и стотинка обезщетение,понеже точно на тази комисия дотам и стигат правомощията.
Подавали са и срещу мен жалба в КЗП,която оспорих преди доста години.
Не при всички случаи се налага глоба.Именно затова първо опитваш да се разбереш с търговеца мирно.

На битака истерии може и да вършат работа.

# 314

А я ми кажи кои не са произведени в Китай (или въобще в Азия),че не мога да се сетя ?!?!?!
Обувките ми от 200 лв също са от тези ширини.
И голям праз кой управител ще ме оплюе зад или пред гърба ми...Много ясно,че няма иска да ставаме приятели.Може да замаже очите на някой истерик,който не знае как да се държи и аргументира.Ако съм на мястото на управителя и някой ми тръгне с рогите напред,просто ще извикам охраната и ще приключим дотам.

Като тряснат глобата на търговеца,къде му е на потребителя келепира ?

КЗП не желая да коментирам повече и да споря с потребители,които явно никога не са опирали до тях.
Туроператора го глобиха,но аз не получих и стотинка обезщетение,понеже точно на тази комисия дотам и стигат правомощията.
Подавали са и срещу мен жалба в КЗП,която оспорих преди доста години.
Не при всички случаи се налага глоба.Именно затова първо опитваш да се разбереш с търговеца мирно.

На битака истерии може и да вършат работа.

Напълно подкрепям!  Peace

Ето аз сега имам главоболия с количката на дребния, ами два пъти я вземат за сервиз държат я по месец и така може да си постъпват докато стане на 18г. сина ми, не си вършат като хората работата и това е, ако им пратя КЗП нищо няма да се промени защото те спазват закона....ама аз си седя със оборотна количка, а моята събира прахоляк в сервиза им...

Общи условия

Активация на акаунт