Какво повече няма да купя - Тема 3

• 94 628
  • 763
  •   1
Отговори
# 315

а кой изобщо мисли, че "паоло ботичели" са италиански продукти?  newsm78

# 316
Вчера писах за оплакването си от шунка на Леки и как никой не ми обърна никакво внимание на жалбата и ме вързаха. Снощи им писах направо на сайта, че наистина съм разочарована че ме накараха да паза толкова време парче вмирисващо се вече месо в хладилника си и че това е подигравка с клиента за втори път - един път като си купиш нещо негодно за ядене и втори път като те вържат така. Явно там е било мястото да се оплача, защото днес ме издири една много любезна жена да ми се извини от името на фирмата и ми дойде на крака да ми донесе малка компенсация за лошата покупка и лошото отношение, на което съм попаднала. Можело значи, ами така трябва да е, ако иска някоя българска фирма да закачи поне малко нещо европейско в поведението си.

# 317
Съпругът ми работи в търговския отдел на фирма,която е под шапката на международен концерн.
Била съм свидетел как се препращат имейли с оплаквания от клиенти и той е длъжен да се обади на потърпевшия,за да провери какъв е поводът за оплакване и клиентът да бъде компенсиран,ако това се е случило в неговия регион.

Няма да правя реклама на компанията,но фирмите,държащи на имиджа си,реагират доста адекватно. Peace
както казах-въпросът е към кого ще се обърнеш Mr. Green

# 318
# 319
таблетките за миялна Медикс са си ок, ние сме само на тях. Неизмиването може да е от недобра подредба (при нас така става), или неподходяща (кратка) програма, ако са били много зацапани съдовете. Може би има значение и големината на миялната - нашата е от малките, за 9 комплекта. Но мъжът ми (и аз покрай него) е "ЗА" българското, та и затова сме на тази марка.
Само че таблетите не са български, а са произведени в Турция. А пък прахът им за пране Лекс с произведен в Гърция. Совите не са това, което са.

# 320
Съпругът ми работи в търговския отдел на фирма,която е под шапката на международен концерн.
Била съм свидетел как се препращат имейли с оплаквания от клиенти и той е длъжен да се обади на потърпевшия,за да провери какъв е поводът за оплакване и клиентът да бъде компенсиран,ако това се е случило в неговия регион.

Няма да правя реклама на компанията,но фирмите,държащи на имиджа си,реагират доста адекватно. Peace
както казах-въпросът е към кого ще се обърнеш Mr. Green
Понеже и аз съм яла попарата на фирма под шапката на международен концерн мога да заявя, че нищо подобно не се случи при мен, а трябваше до централата да пиша мейл на английски естествено, за да достигна до някой, който да ме чуе. Става въпрос за прословутата фирма Горение, която в България на практика няма адекватен фирмен сервиз, тъй като от там те правят на идиот, ако въобще благоволят да си вдигнат телефона. Но не всеки може и трябва да владее английски, за да си обясни техническия проблем на този в чужбина, че от там да разпоредят нещо. Ма като гледам, БГ сервиз още си сервизира гаранционно Горение и още много други известни марки, нищо че не работят в събота, че не идват, когато са извикани и съм си взела отпуск в работен ден, или пък когато ти връщат за стотен път "поправен" уред, който всъщност не работи. Та аз вече като купувам, избирам марки, които нямат дълга гаранция или направо се отказвам от нея. Извънгаранционните сервизи са в сериозна конкуренция и при тях обслужването е в пъти по-добро. Извинете, ако постът ми не беше съвсем по темата.

# 321
Фирмата,която имам предвид ,е за бързооборотни стоки,там няма гаранционен срок.На етикета на всеки артикул има тел.,на който потребителят може да се оплаче.И хората чат-пат го правят,но винаги има реакция.

Имала съм проблеми с Hewlet-Packard,които цяла седмица уточняваха имам ли всъщност едногодишна гаранция или не...Моята е 2-годишна.Накрая ги помолих да не ме безпокоят повече,изслушах една камара глупости.

# 322
  • София
Спирам да пия прекрасното до скоро кафе 3 в 1 на "Douwe Egberts". Откакто му смениха опаковката, има консистенция и вкус на какао, а не на кафе  #Cussing out

# 323
Никога повече  няма да купя мюсли на фирма "БИОСЕТ".Купих  2 вида - едните  с мед и орехи , а другите  с шоколад.Когато отворих първият пакет ме лъхна миризма на гранасяло и на мухъл.Отворих и вторият пакет и навсякъде плъзнаха буболечки,мисля че гъгрици  .Излизаха на талази от опаковката-погледнах срока на годност- до март 2013г.  ooooh!

# 324
така, за МУХлясали зърнени храни - "справка" "Кауфланд"; моя близка няколко пъти се оплака от ориз, булгур и още някакви подобни в молци по тях, от там. Скоро имало и репортаж / илки беше статия за това как изкупуват храни с изтичащ/изтекъл срок и ги препакетират с нов Sick. Ние сме спрели да ходим там, че ни е далеч, а и при това положение няма да се вдигнем, макар че аз нямам спомен да ми се е случвало кофти стока от там, но ние рядко ходим, а и с изключение на това, дето след малко ще напиша.
Little Lady , ти откъде ги взе? Опита ли се да ги върнеш? за да знаят и си проверят доставчика/производителя?
 Аз няма да купя "Евърбел" превръзки - взех едни точно от Кауфланд преди 1-2 месеца (последно като сме ходили), на промоция, доста изгодно излизаха, от икономи1ните пакети, супер капчици, но никак не лепят. Гледах етикета - не може да се разбере; има няколко дати и години, един път пише "exp. date", руг път, на самата опаковка - срок на годност 2 г. от датата поставена на опаковката или нещо такова, гадост...

# 325
Евърбел, от където и да купиш, все са гадни Crossing Arms

# 326
Евърбел, от където и да купиш, все са гадни Crossing Arms
А такива промоционални и съмнително евтнини пакети и да не са Евърбел, пак може да не стават за нищо. Аз с едни такива промоционални Либрез, се бях цапала, както никога през живота си.  Crossing Arms

# 327
  • София
Никога повече няма да купя шипков мармалад на Оберон. Бурканчето ми напомни мармалада от едно време да ама не  Sick Sick  отврат отиде в кофата. 

# 328
  • до най-прекрасния мъж
Никога повече няма да купя Тирамису от Кауфланд. За съжаление не помня марката, но беше в черна кутия, цена 7,99 за 500 гр. Произведено в Априлци, ако се не лъжа. Ужасно воднисто, буквално течеше сироп и кафе от него, а вместо маскарпоне, беше 90 % сметана. Иначе беше прясно, но няма нищо общо с истинското тирамису с маскарпоне и цената е прекалено завишена за това, което е.

# 329

Общи условия

Активация на акаунт